Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,651
Ε μα βλεπεις ;
Δεν εχουμε ξεμπλεξει ακομα.
Συγνώμη αλλά επειδή δεν το κατέχω ας μου εξηγήσει κάποιος. Πρώτον, μέχρι πριν 2 μήνες μας λέγαμε για τον τουρισμό και την ανάγκη του που έχει η χώρα. Τώρα που αποδεδειγμένα κυμάνθηκε πολύ κάτω των προσδοκιών τι οικονομία να περισωθεί; Εκτός αν δεν ισχύει αυτό με τον τουρισμό η υπήρχε plan b
Δεύτερον, αυτά τα 72δις καθαρά μικτά και γω δεν ξέρω δεν δόθηκαν υποτίθεται για στήριξη λόγω COVID;
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Κι εμένα με προβλημάτισε αυτό που γράφεις.Ο αποκλεισμος εισοδου στη χωρα ή η αξιωση αρνητικου τεστ, ειναι ηπιοτερο ως μετρο απο την περιστολη της συνταγματικης ελευθεριας μετακινησης των πολιτων της χωρας. Αρα δεν ειναι δικαιολογια αυτο.
......
Πως θα τους υποχρεωσεις να διδαξουν ?
Δεν ειμαι ΚΑΘΟΛΟΥ σιγουρος οτι εχουν προσβληθει μονο 22 εκατομμυρια (παγκοσμιως).
Noμιζω (με ηπια εως ανυπαρκατα συμπτωματα) εχει προσβληθει τουλαχιστον το 50%
της ανθρωποτητας.
Ρε 'σύ Μάνο, από τα 22 εκατομμύρια των ειδικών φτάσαμε στα 3.8 δις του Μάνου έτσι, σε επίπεδο "νομίζω";;
Είπαμε, chat κάνουμε, αλλά όσο συζητάμε τόσο σοβαρά θέματα, μην πετάμε τέτοιες απιθανότητες χωρίς καν μια τεκμηρίωση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.