Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει. Δεν το βρίσκεις κάπως παράλογο να πάρει κάποιος το ρίσκο να δημιουργήσει υγειονομική βόμβα προκειμένου να μην χάσει τζίρο 2 εβδομάδων ένα συσκευαστήριο που λειτουργεί με εποχιακούς υπαλλήλους?

Όχι, το βρίσκω κλασική ελληνική επιχειρηματική νοοτροπία.Και πρόστιμο να φάει, η δουλειά έγινε και ως του χρόνου τον Ιούνιο θα έχει ξεχαστεί το θέμα.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Γιατι συνωμοσιολιγικο; Πραγματικο περιστατικο ηταν απο τη φιλη μου.

Σε ποιο νοσοκομείο, ποιας πόλης, πότε; Πριν απαντήσεις να σε προειδοποιήσω ότι κάποια μέλη του φόρουμ ειναι γιατροί του ΕΣΥ.

Θα μου ζητησετε και ονοματα; Ναι της Αθηνας και εγω στο ΕΣΥ ειμαι αλλα οχι γιατρος. Δεν ξερω αν εγινε γνωστο στο νοσοκομειο γενικοτερα. Δεν σας κανει εντυπωση ομως οτι αυτος θετικος εκεινη αρνητικη;

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Θα μου ζητησετε και ονοματα; Ναι της Αθηνας και εγω στο ΕΣΥ ειμαι αλλα οχι γιατρος. Δεν ξερω αν εγινε γνωστο στο νοσοκομειο γενικοτερα. Δεν σας κανει εντυπωση ομως οτι αυτος θετικος εκεινη αρνητικη;

1. Όταν καταγγέλεται κάτι, είναι απαραίτητο να συνοδεύεται από συγκεκριμένες πληροφορίες.

2. Τα πάντα είναι πιθανά. Εξάλλου, αν της είπαν να παραμείνει σε καραντίνα, δε βλέπω κάτι το σκανδαλώδες. Το πρόβλημα θα ήταν να της έλεγαν να πάει να δουλέψει στο νοσοκομείο συζώντας με κάποιον που διαγνώστηκε θετικός. Στην περίπτωση αυτή, επαναληπτικό τεστ δεν έχει καν νόημα, αφού μπορεί να κολλήσει ανά πάσα στιγμή μετά το τεστ.

Δεν καταγγελω κατι, διαβασα εδω που λεγατε για covid και ειπα να τη συγκεκριμενη εμπειρια. Μου εκανε εντυπωση αφου ειναι πολυ μεταδοτικος.

Ήρθε στο κινητό ειδοποίηση για έκτακτα μέτρα σε Ημαθία, Κιλκίς, Πιερία, Πέλλα.

Εν τω μεταξύ, τι γίνεται με την Ημαθία.

Το Κτηματολόγιο ξεκίνησε ανάρτηση για τις υπό κτηματογράφηση περιοχές από τις 22.7

Καταμεσίς του καλοκαιριού.

Όλα εντάξει, εάν δεν έτρεχε και η 2μηνη προθεσμία του 2308/95 για ενστάσεις.
Το αρμόδιο κτηματολογικό γραφείο, στη Βέροια, ήδη δεχόταν μόνο ραντεβού. Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί παρατάσεις, ενώ είναι τόσο απλό (δεν είναι καν θέμα υπουργείου).

Θα έπρεπε να υπάρχει μια νομοθετική πρόβλεψη για αυτοδίκαιη αναστολή όλων των αντίστοιχων προθεσμιών στις περιοχές όπου ανακοινώνονται τέτοια μέτρα. Τι δεν καταλαβαίνουν πια.

Πριν 19 χρονια, τετοια μερα, η Ιστορια δειχνει την ροπη της.

Πηγα να το πω πριν λιγο στην συμβια και ειπα "πριν 9 χρονια"... Τι 9 μου λεει. 19 !

Ε ναι... ειμαστε για τα καλα στον Υδροχοο, περασαν τα χρονια.

Λυπηρο ....

Μια κοπελιτσα μεσα σε ενα Micra, σταματησε στην μεση της Παρασκευοπουλου, και εκλαιγε πανω στο τιμονι.
Την πλησιασαμε εγω και ο βιβλιοπωλης (απο πισω κορναρανε 2-3 αυτοκινητα, η Παρασκευοπουλου ειναι αμειλικτη οδος)
και μας ειπε οτι ψαχνει 40 λεπτα να βρει να παρκαρει. ΕΥΤΥΧΩΣ ο βιβλιοπωλης (παρανομα η οχι) κατεβαζει και ανεβαζει
τρια κολωνακια ωστε να βαλει το δικο του Pajero σε ενα ασφαλτοστρωτο (8 x 6) ακριβως διπλα στο μαγαζι του
και παραλληλα της Παρασκευοπουλου. Εβαλε το Micra εκει, και εδωσε λιγο νερο στην κοπελα η οποια ηταν
στα ορια κρισης πανικου. Υπερβολικο η οχι (σε οσους αντιμετωπιζουν τα ιδια καθε μερα) ....

... καταλαβαινω απολυτα την κοπελα !!!

Το αυτοκινητο ΔΕΝ ειναι Γολγοθας μονο αν μενεις 10 χιλιομετρα περιξ της Θεσσαλονικης (ουτε καν Καλαμαρια).

Δυο σε ενα ο περιπτερας, και ιπποτης * στην πιτσιρικα και αντισυστημικος , παρκαροντας παρανομα, φυσικα διπλα απο το μαγαζι του :)

* ιπποτης με ρεγουλο βεβαια , φανταζεσαι να της παραχωρουσε την θεση του και να εψαχνε αυτος για παρκινγκ ? :)

Eτσι ειναι ! .... Ακριβως ετσι !

(Δεν ειναι περιπτερας βρε .... βιβλιοπωλης ειναι !
Υποψιν οτι το Micra δεν το βλεπω κατω ... μαλλον βρηκε αλλου θεση)

Την καταλαβαίνω, μου έχει συμβεί. Πίσω από το Μέγαρο Μουσικής, 15+ χρόνια πίσω, να έχω πρόβα στις 10, να έχω φτάσει κύριος στις 9:40κάτι, και να κάνω γύρους μέχρι τις 10:20 ψάχνοντας να παρκάρω. Το αποκορύφωμα της μέρας ήταν εγώ να έχω βγει κρεμάμενος μέχρι τη μέση από το παράθυρο του οδηγού και να βρίζω (βρίζω όμως, όχι αστεία) κορνάροντας ένα περιστέρι το οποίο έχει κάτσει στη μέση του δρόμου και δε φεύγει με τίποτα.

Στιγμές... :flipout:

ΥΓ: ήταν η τελευταία φορά που πήγα Μέγαρο με τ'αμαξι.

Ο Ιάσων;
Εξαιρετικό μπουζούκι.

Γνωστός στην πιάτσα ως "Θρασύβουλας"

piolbroasteri6.jpg

Ελπιζω το παθημα να της εχει μαθημα και να κοιταξει για σκουτερ : )

Xαρα στο κουραγιο τους παντως.Εμεις στην επαρχια θεωρουμε μποτιλιαρισμα τα 3 αυτοκινητα και καθυστερηση τα 3 λεπτα .Mετα θεωρειται ψυχολογικη και σωματικη κακοποιηση :)

Kαι που να παει ? .... Εκει κοντα μενει !
150 ευρω για parking, δεν την εκοψα να τα σκαει (καθε μηνα) !
Υπαρχει πολυς κοσμακης που σκεφτεται ΜΟΝΟ το κοστος αποκτησης οχηματος
... και οταν τους κατεβει ο ουρανος σφοντυλι (που θα τους κατεβει, γκαραντι !!)
τρεχουν και δεν φτανουν. Κλαινε στην μεση του δρομου ! Η βριζουν
την καταδικη τους (που μενουν περιοχη Φαληρου).

Ο Τασος (Send) ΞΕΡΕΙ τι εστι Παρασκευοπουλου (περιοχη Ραδιο Σιτυ).
Οι δρομοι φτιαχτηκαν για διτροχα ... οχι για τετρατροχα (και ας ειναι Micra).
Βλαστημα την ωρα και την στιγμη οποιος σκεφτηκε ΜΟΝΟ το κοστος αυτοκινητου.

ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ !

έχω μια υποψία πως αν έκλαιγα εγώ στη θέση της νεαρής δεν θα έβλεπα καμιά παροχή από τον βιβλιοπώλη. Ρατσισμός! :guitarist:

Status
Not open for further replies.