Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Και η επίσημη εκδοχή περί του σημερινού τραγέλαφου:

https://www.news247.gr/paideia/scho...home&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos1

Λογικό ακούγεται (δεν υπάρχει άλλη εξήγηση εξάλλου), αλλά χωράνε τέτοιες κοτσάνες σε σοβαρά θέματα;

Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία! Η προχειρότητα στο μεγαλείο της.
Το Υπουργείο Παιδείας έχει εδώ και καιρό στήσει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι πάνω στις μάσκες και τα περιβόητα ''παγουρίνο''. Δηλαδή τι νόμιζαν εκεί στο Υπουργείο, ηγεσία και παρατρεχάμενοι; Ότι μέχρι τώρα τα παιδιά έπιναν νερό από γούρνες ή μοιράζονταν ένα μπουκάλι 20 άτομα; Απολύτως εκτός εκπαιδευτικής πραγματικότητας. Κατά τ'άλλα, τα ουσιαστικά, στο σχολείο που υπηρετώ, μόλις σήμερα, ημέρα αγιασμού, ήρθαν οι εκπαιδευτικοί που άλλες χρονιές, πάλι έρχονταν καθυστερημένα, αλλά όχι τόσο. Μιλάμε για δασκάλους εννοείται όχι άλλες ειδικότητες. Και πρόκειται για σχολική χρονιά ειδικών συνθηκών που όλα έπρεπε να είναι πολύ έγκαιρα τακτοποιημένα. Μόνο το φαίνεσθαι...

Και η επίσημη εκδοχή περί του σημερινού τραγέλαφου:

https://www.news247.gr/paideia/scho...home&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos1

Λογικό ακούγεται (δεν υπάρχει άλλη εξήγηση εξάλλου), αλλά χωράνε τέτοιες κοτσάνες σε σοβαρά θέματα;

Οι υπεύθυνοι είναι αποδεδειγμένα ανίκανοι να κρατήσουν και περίπτερο.
Δεν απαιτώ τίποτα λιγότερο από την παραίτηση των υπευθύνων για την τελικη διατύπωση των προδιαγραφων.
Τρομάζω να ζω σε χώρα με τετοια άτομα σε θέση οποιασδήποτε ευθύνης.

I divide officers into four classes—the clever, the lazy, the stupid, and the industrious. Each officer possesses at least two of these qualities. Those who are clever and industrious are fitted for the high staff appointments. Use can be made of those who are stupid and lazy.

The man who is clever and lazy is fit for the very highest command. He has the temperament and the requisite nerves to deal with all situations. But whoever is stupid and industrious must be removed immediately.

Attributed to General Kurt von
Hammerstein, c. 1933

Ισχύει απολύτως εν προκειμένω.
Κάποιοι εργατικοί ηλιθιοι βρίσκονται από πίσω είμαι σίγουρος.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Κερδισα ενα 100 στο στοιχημα και λεω να παιξω και αυριο ενα 10ρικακι

Μου εχουν κολλησει τα δυο ευρωπαικα , να τα παιξω Χ .Τι λετε εσεις οι Παοκτζηδες ? :)

Ο ΠΑΟΚ over, μη σου πω και over 3.5 . Ποιο άλλο ματς εννοείς;

Εχουμε όλους αυτούς τους ψεκασμενους, έχουμε και το φιάσκο με τις μάσκες βούτυρο στο ψωμί τους.

Από τη μια οι ψεκασμενοι από την άλλη οι καθυστερημένοι.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Οι υπεύθυνοι είναι αποδεδειγμένα ανίκανοι να κρατήσουν και περίπτερο.
Δεν απαιτώ τίποτα λιγότερο από την παραίτηση των υπευθύνων για την τελικη διατύπωση των προδιαγραφων.
Τρομάζω να ζω σε χώρα με τετοια άτομα σε θέση οποιασδήποτε ευθύνης.

I divide officers into four classes—the clever, the lazy, the stupid, and the industrious. Each officer possesses at least two of these qualities. Those who are clever and industrious are fitted for the high staff appointments. Use can be made of those who are stupid and lazy.

The man who is clever and lazy is fit for the very highest command. He has the temperament and the requisite nerves to deal with all situations. But whoever is stupid and industrious must be removed immediately.

Attributed to General Kurt von
Hammerstein, c. 1933

Ισχύει απολύτως εν προκειμένω.
Κάποιοι εργατικοί ηλιθιοι βρίσκονται από πίσω είμαι σίγουρος.

Είμαι 99% βέβαιος ότι η μαλακία έγινε από κάποιον που απλά κλήθηκε να κάνει κάτι για το οποίο δεν έχει ιδέα... Κλασσικά εικονογραφημένα δηλαδή. Στη χειρότερη να υποβάλλει κάποιος παραίτηση για τα μάτια του κόσμου και να μη γίνει αποδεκτή από την Υπουργό.

Βέβαια το βασικό λάθος δεν είναι αυτού του κάποιου, αλλά το γεγονός ότι οι μάσκες παραγγέλθηκαν μόλις μια βδομάδα πριν και δεν υπήρχε χρόνος για να διορθωθούν τυχόν προβλήματα. Η πλάκα είναι ότι κατάφεραν το δύσκολο της υπόθεσης (να βρεθούν δηλαδή στα σχολεία στην ώρα τους) και ξεφτιλίστηκαν στο πιο αστείο.

Πρόκειται για κλασική περίπτωση ηλιθιου στον οποίον ανατεθηκαν καθήκοντα.
Ας πάψουμε να είμαστε τόσο ευγενικοί προς την πατροπαραδοτη ηλιθιότητα, δεν κάνουμε αλλά από να την ενθαρρύνουμε.

ναι όπως παραιτήθηκε κάποιος για τα πεταμένα λεφτά της τηλεκπαίδευσης έτσι και τώρα. Χαρακίρι σαν την Ιαπωνία ΔΕΝ θα κάνουν όσο ξεχνάμε τόσο γρήγορα.

Δεν ειναι ενα ατομο (η δυο η τρια) που ευθυνονται για αυτο το χαλι.
Ειναι η ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ και η ΕΠΙΒΛΕΨΗ ....
που θεωρειται εκ των ουκ ανευ και αυτονοητη σε καθε αλλη χωρα

... πλην της Φαιδρας Πορτοκαλεας !

Αυτο μου θυμιζει το ανεκδοτο με τον Λαλιωτη (προ 25 ετιας)
"εγω εδωσα το πρασινο φως στο ΥΠΕΧΩΔΕ, δεν θα καθομαι να κυνηγαω εναν-εναν"
το οποιο ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που πρεπει να κανουν ολοι ... να κυνηγουν εναν-εναν.
Οταν (μετα απο 100 χρονια) στηθει και εδραιωθει η κουλτουρα οτι καποιος θα σε κυνηγησει
(και θα σε κυνηγησει αμειλικτα) .... τοτε ξεκουρασου και παιρνε τηλεφωνα απο γραφεια.

ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ..... πρεπει να στηθει η κουλτουρα της ευθυνης (βασει τιμωριας).
Εδω περα τιμωρειται η ουρα του γαιδαρου .... ΠΑ-ΝΤΑ ! Ολοι οι αλλοι ειναι στραταρχηδες.

Εδώ ο άλλος (Συψας) είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δε ξέρει, εμείς ξέρουμε καλύτερα και περιμένουμε να φτιάξουν σωστές μάσκες. Αφού δε βγήκαν να πουν ότι της φοράμε λάθος.

Άντε ρε, τα μέτρα είναι σωστά, εμείς έχουμε μικρά κεφάλια.
Αυτό μου θύμισε πριν 35 χρόνια σε μια φιλαρμονική είπαν να μας φτιάξουν στολές. Πάμε στο ράφτη μας παίρνει τα μέτρα και κάποτε πάμε να παραλάβουμε.
Ο άλλος που είχα πάει μαζί δοκιμάζει το παντελόνι και το ένα μπατζάκι ήταν κοντό. Και τότε του λέει ο ράφτης "τα πόδια σου είναι ίδια?" αχαχααχαχαχαχα

Και καλα οι προδιαγραφες , κουκουρουκου.Οι ιδιωτες που τα εφτιαχναν , οι πιθανοτατα ...καταπιεσμενοι απο την σιοβιετια αριστουχοι ,και ενα βημα πριν την τεταρτη βιομηχανικη επανασταση .. δεν ειδαν τι εφτιαχναν ? Δεν βγηκε ενας απο το τμημα παραγωγης να πει, ρε παιδια κατι δεν παει καλα εδω, δεν παιρνουμε ενα τηλεφωνο να σιγουρευτουμε? :)

Μονο εγω ειμαι που νομιζω οτι ολο αυτο ειναι μια τεραστεια φαρσα ; Μια πλακιτσα που αποφασισε καποιος (καποιοι) εστω κι αν στοιχησε καποια λεφτα για να γινει ;

Οποιαδηποτε γυναικα (η αντρα) ρωτησεις πυ απλα εχει ραψει ενα κουμπι θα σου πει οτι ειναι αδυνατο να παραχθει κατι τετοιο εν γνωση...δεν χρειαζεται καν υψηλα μαθηματα κοπτοραπτικης.

Ο Βουλαρίνος έγραψε πάλι:

¨Ένας δημόσιος υπάλληλος έφτιαξε μια προκήρυξη με διαστάσεις χωρίς διευκρινήσεις, ένας ιδιωτικός υπάλληλος παρέλαβε την προκήρυξη και δεν ζήτησε διευκρινήσεις και ένας δημοτικός υπάλληλος παρέλαβε χωρίς να ελέγξει. Μαλακία ΣΔΙΤ."

:flipout:

(και επιμένω πως δεν απέχει καθόλου απ'την πραγματικότητα, άλλο αν για κάθε έναν απ'αυτούς τους άσχετους ή ηλιθίους (ή αμφότερα) θα'πρεπε να λογοδοτήσει ο προϊστάμενος τους ως έχων την ευθύνη.)

Δεν θα με πείραζε ιδιαίτερα το φιάσκο, εάν δεν ερχόταν ακριβώς στην έξαρση της διαμάχης με τους γονείς-αρνητές της μασκας.
Το υπουργείο λες και προσπάθησε να φανεί πιο γελοίο και από αυτούς.

Ο Βουλαρίνος έγραψε πάλι:

¨Ένας δημόσιος υπάλληλος έφτιαξε μια προκήρυξη με διαστάσεις χωρίς διευκρινήσεις, ένας ιδιωτικός υπάλληλος παρέλαβε την προκήρυξη και δεν ζήτησε διευκρινήσεις και ένας δημοτικός υπάλληλος παρέλαβε χωρίς να ελέγξει. Μαλακία ΣΔΙΤ."

Οποίος το έγραψε αυτό είναι πιο άσχετος και από αυτούς που έφτιαξαν τις μάσκες.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Οποίος το έγραψε αυτό είναι πιο άσχετος και από αυτούς που έφτιαξαν τις μάσκες.

Δεν είναι υποχρεωτική η αίσθηση του χιούμορ, όπως τη βρίσκει κανείς.

Μονο εγω ειμαι που νομιζω οτι ολο αυτο ειναι μια τεραστεια φαρσα ; Μια πλακιτσα που αποφασισε καποιος (καποιοι) εστω κι αν στοιχησε καποια λεφτα για να γινει ;

Οποιαδηποτε γυναικα (η αντρα) ρωτησεις πυ απλα εχει ραψει ενα κουμπι θα σου πει οτι ειναι αδυνατο να παραχθει κατι τετοιο εν γνωση...δεν χρειαζεται καν υψηλα μαθηματα κοπτοραπτικης.

Είσαι πολύ καιρό από την ελληνική πραγματικότητα και έχεις ξεχάσει τη βλακεία του ελληνικού δημοσίου.

Δεν είναι πλακίτσα, είναι ανικανότητα και αδιαφορία που παράγει κωμωδίες όταν δεν παράγει τραγωδίες.

Status
Not open for further replies.