Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room
Μένω στο τελευταίο, αυτό έλεγα κι εγώ, ότι τώρα ναι, πρέπει να γίνει, αλλά τόσο καιρό καλά κάναν και δεν το εφήρμοσαν. Τα κρούσματα πάντως δε μηδενίσαν ποτέ, και όταν ήταν στα χαμηλότερα τους επίπεδα περί τα τέλη Μαΐου (20-30 τη μέρα), γίνονταν απελπιστικά λίγα τεστ για να έχουμε πραγματική εικόνα της κατάστασης.
1. Τα κρούσματα είχαν μηδενίσει για πολλές μέρες και άρχισαν να αυξάνουν μόλις άνοιξαν τα σύνορα. Μπορεί και να μη φταίει αυτό, δε μπορώ να το αποδείξω. Αλλά είναι η πιο λογική εξήγηση.
2. Δε χρειάζεται να ταξιδέψεις την εποχή του internet για να έρθουν τα αγαθά. Δεν είπα να μην έρχονται φορτηγά μεταφοράς, οι υπόλοιποι όλοι όμως δε θα πάθουν κάτι αν δε ταξιδέψουν.
3. Η εσωτερική κατανάλωση είναι εξ' ίσου σημαντική, έχει πέσει πολύ στα χρόνια της ύφεσης, θα μπορούσε λοιπόν να αυξηθεί με τις κατάλληλες πολιτικές.
4. Όχι, μπορούσαν να λειτουργήσουν όπως λειτούργησαν τον Ιούνιο,, δηλαδή τα μισά παιδιά στην τάξη και να πηγαίνουν μέρα παρά μέρα. Τη μέρα που δε πηγαίνουν στην τάξη, δε μένουν πίσω, κάνουν τηλεεκπαίδευση.
5. Δε μίλησα εγώ για λεφτόδεντρα
Πότε θα είναι η "ύστατη λύση"; Όταν δε θα έχουμε ΜΕΘ και θα πεθαίνουν 50-50 τη μέρα; Τώρα είναι η ύστατη λύση. Σήμερα
Μένω στο τελευταίο, αυτό έλεγα κι εγώ, ότι τώρα ναι, πρέπει να γίνει, αλλά τόσο καιρό καλά κάναν και δεν το εφήρμοσαν. Τα κρούσματα πάντως δε μηδενίσαν ποτέ, και όταν ήταν στα χαμηλότερα τους επίπεδα περί τα τέλη Μαΐου (20-30 τη μέρα), γίνονταν απελπιστικά λίγα τεστ για να έχουμε πραγματική εικόνα της κατάστασης.