Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Απλα δεν ειχα ψαξει ποτε να βαλω παραμετρους. Τωρα θα μπορω να βλεπω κατς με μεγαλυτερη ακριβεια !!! :firstprize:

Γι αυτό σε βοηθήσαμε; Κι εγώ που νόμιζα ότι θα χρησιμοποιούσες τις νέες σου γνώσεις για να γίνεις άνθρωπος, να δεις κανα Γκοντάρ, κανα Αγγελόπουλο, κανα Ταρκόφσκι!

:flipout:

Γι αυτό σε βοηθήσαμε; Κι εγώ που νόμιζα ότι θα χρησιμοποιούσες τις νέες σου γνώσεις για να γίνεις άνθρωπος, να δεις κανα Γκοντάρ, κανα Αγγελόπουλο, κανα Ταρκόφσκι!

:flipout:

:flipout: :flipout: :flipout:

Δεν τραβάς και καμιά ερώτηση εδώ;

Ίσως να μην το διαβάζουν το δικό μας θρεντ τα παιδιά εκεί που ξέρουν καντάρια.

Ωχ ! Πηγα και μπηκα... τι το θελα... δε ξερω τι γλωσσα μιλανε εκει μεσα :flipout:

Κατι νηματα ναα... (με το συμπαθειο), 400 σελιδες μινιμουμ...

Viral Article Claims CERN Is About To Make Contact With A Parallel Universe

Οk, τι άλλο μπορεί να πάει στραβά μέσα στο 2020;

EkQg8gyWAAAbf1-

μας ήρθε και στο Ξυλόκαστρο τελικά ο covid!

Τέσσερα κρούσματα σήμερα με πιό γνωστό την σύζυγο του Ζαχαροπλάστη μου !!

Και ότι μελέταγα σήμερα οτι έχω καιρό να φάω γλυκό !

Φυσικά και το έκλεισε το μαγαζί ο άνθρωπος αλλά η ζημιά του θα είναι οδυνηρή , σε τόσο κλειστό κύκλο που είναι η επαρχία.

Και εγώ που ήρθα εδώ για ασφάλεια...

Φυσικά και το έκλεισε το μαγαζί ο άνθρωπος αλλά η ζημιά του θα είναι οδυνηρή , σε τόσο κλειστό κύκλο που είναι η επαρχία.

Μην το συζητάς καθόλου. Καλύτερα στο Ξυλόκαστρο με 4 κρούσματα παρά στην Αθήνα. Και τον αέρα σου παίρνεις και τις πολυκοσμίες αποφεύγεις, και τα ασανσερ, ΜΜΜ ξεχνάς. Κάτσε εκεί όσο μπορείς. Κι εγώ θα ξανάφευγα, αλλά δε συμφωνούν οι υπόλοιποι

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

ο Ντάνος είναι Μήτσο;;;;;;;;

Δεν θελω να σας χαλασω ... αλλα ... οι πιθανοτητες ειναι οτι ΟΛΟΙ δεχθηκαμε τον ιο το τελευταιο 6μηνο.
Μερικοι τον αποβαλαμε (χωρις συμπτωματα) μεσα σε 14 μερες, αλλοι σε 28 (και με συμπτωματα) και αλλοι ... λιγο βαρυτερα (!!!)
Ετσι οπως παει η κατασταση ... μεεεεεεεχριιιιιιιιιιι να βγει το εμβολιο ... ο καθεις πολεμαει τον ιο με το ανοσοποιητικο του συστημα.
Οτι εχει, οτι διαθετει, ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Ειτε αντιλαμβανεται το παραμικρο (μεσα στην καθημερινοτητα του) .... ειτε οχι !

Ειναι τοσο δυσκολο να διαισθανθειτε την αληθεια ?

Δημητρη, ΟΛΟΙ πολεμαμε τον ιο μεσα μας, εδω και μηνες ..... ΟΛΟΙ ! Και θα συνεχισουμε για αρκετο καιρο ακομα.

Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος αλλά νομίζω για πρώτη φορά περνάει το βόρειο ημισφαίριο στη φάση του χειμώνα με τον ιό παρών.. Με ότι συνεπάγεται αυτό
Από εκεί και πέρα η ιστορία του ιού ειδικά στη χώρα μας αποδεικνύει ότι η οικονομία έρχεται πάνω από την υγεία χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Καλώς η κακώς το κλείσιμο της αττικής ισοδυναμεί με κλείσιμο της χώρας κάτι που όπως δείχνουν τα πράγματα αργά η γρήγορα είναι αναπόφευκτο, εκτός αν αποδεχτούμε απώλειες και νοσηλιες ανάλογες πολέμου

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Την περασμένη εβδομάδα έλαβα μέρος σε μια έρευνα της Ιατρικής Σχολής του τοπικού πανεπιστημίου για την εξάπλωση του Ιού στο κρατίδιο του Σάαρ. Βγήκα αρνητικός σε αντισώματα, που σημαίνει ότι δεν το είχα κολλήσει, ούτε καν ασυμπτωματικά. Αυτό φυσικά είναι η κατάσταση ως είχε την περασμένη Τρίτη, μετά ποιος ξέρει τι έγινε.

Kωστα,

https://www.hcs.gr/erwtiseis-kai-apantiseis-gia-ton-koronaio.aspx

7. Συναντήθηκα με ένα φίλο προ 4 ημερών, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό την επόμενη ημέρα.
Δεν έχω κανένα σύμπτωμα, αλλά έκανα σήμερα τη μοριακή εξέταση και βρέθηκα αρνητικός. Μπορώ να ησυχάσω;
- Όχι. Σε άτομα χωρίς συμπτώματα και ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες μετά από επαφή με κρούσμα,
η μοριακή εξέταση μπορεί να είναι αρνητική, ενδέχεται όμως τα άτομα αυτά να νοσήσουν αργότερα.

8. Αν έχω περάσει λοίμωξη από τον νέο κορονοϊό και βρεθώ θετικός για αντισώματα σημαίνει ότι έχω ανοσία
και δεν κινδυνεύω να ξαναπροσβληθώ από τον ιό;
- Ναι, από ό,τι γνωρίζουμε η λοίμωξη από τον κορονοϊό αφήνει ανοσία με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Δεν γνωρίζουμε όμως για πόσο χρόνο διατηρείται η ανοσία.

Την περασμένη εβδομάδα έλαβα μέρος σε μια έρευνα της Ιατρικής Σχολής του τοπικού πανεπιστημίου για την εξάπλωση του Ιού στο κρατίδιο του Σάαρ. Βγήκα αρνητικός σε αντισώματα, που σημαίνει ότι δεν το είχα κολλήσει, ούτε καν ασυμπτωματικά. Αυτό φυσικά είναι η κατάσταση ως είχε την περασμένη Τρίτη, μετά ποιος ξέρει τι έγινε.

Aκριβως.

Και εγω εκανα την περασμενη εβδομαδα μοριακο ελεγχο κατα την εισοδο μου στην Ελλαδα αεροπορικως απο ευρωπαικο προορισμο αλλα αν το ειχα κολλησει εκεινη την ημερα του ταξιδιου ποιος το λεει? κανονικα πρεπει να ειμαστε σε μια γυαλα χωρις επαφες καθολου να παμε για μοριακο και μετα να ξαναμπουμε σε γυαλα για καιρο .

Δεν υπαρχει σωτηρια.....θεμα τυχης ειναι ολα ακομα και το που ζουμε.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δεν θελω να σας χαλασω ... αλλα ... οι πιθανοτητες ειναι οτι ΟΛΟΙ δεχθηκαμε τον ιο το τελευταιο 6μηνο..
Εντελώς αυθαίρετο συμπέρασμα. Υπάρχουν μετρήσεις και στατιστικές γι αυτά τα πράγματα, δε χρειάζεται να βγάζουμε από το μυαλό μας. Συγκεκριμένα, η Σουηδία πού επιδίωξε την ανοσοποίηση του γενικού πληθυσμού, έχει μόνο το 11 % του πληθυσμού της Στοκχόλμης να έχει αναπτύξει ανοσία. Στην υπόλοιπη χώρα είναι κάτω από το 6%.

Στάλθηκε από το EML-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και αντισώματα να μην έχει κάποιος, δεν σημαίνει ότι δεν το έχει κολλήσει. Οι έρευνες δείχνουν ότι δεν υπάρχει μόνιμη ανοσία. Επίσης υπάρχουν διαφορετικά strains του ιού. Είμαστε πολύ μακριά ακόμα από το να γλιτώσουμε, όσα εμβόλια και εάν βγουν. Από την άλλη, τα παιδιά έχουν δίκιο. Μπορεί απλά να το κολλήσεις την στιγμή που φεύγεις από το σημείο που έδωσες δείγμα. Το μόνο που δείχνει το τεστ, είναι εάν ο ιός είναι ενεργός επάνω σου την στιγμή του τεστ, τίποτα άλλο. Μπορεί να το κόλλησες μέσα στο αεροπλάνο, δεν θα φανεί, θέλει 2-3 μέρες.

Από εκεί και πέρα η ιστορία του ιού ειδικά στη χώρα μας αποδεικνύει ότι η οικονομία έρχεται πάνω από την υγεία χωρίς ιδιαίτερη σκέψη.

Καταρχήν το δίλημμα οικονομία ή υγεία είχε -κάποιο- νόημα μόνο πίσω στον Μάρτιο, που ακόμα ελπίζαμε ότι με τα lockdowns ο ιός θα περιοριστεί δραματικά και θα σβήσει με την έλευση της ζέστης. Και είχε νόημα επειδή μιλούσαμε για 1-2 μήνες. Από τη στιγμή που οι 2 μήνες έγιναν ήδη 7, το παραπάνω δίλημμα μετατρέπεται σε θάνατο ή θάνατο, οπότε πρέπει να βρεθούν άλλοι τρόποι. Η καθολική (μέσα-έξω) χρήση μάσκας είναι ένας απ'αυτούς. Για την ώρα δεν έχουμε ακόμα μάθει πως μπαίνει η μάσκα, οπότε είναι λογικό να μη λειτουργεί όπως θα μπορούσε. Φυσικά αυτό δεν είναι μόνο πρόβλημα στην Ελλάδα αλλά παντού.

Επίσης, ειδικά στη χώρα μας, αυτό το παραπάνω δίλημμα που θέτεις, έστω κι αν πλέον δεν είναι χρήσιμο, γέρνει προς την υγεία περισσότερο από κάθε άλλη δυτική χώρα. Και προς τιμήν μας. Κι ας είναι ο τρόπος άτσαλος, άνισος, και συχνά γραφικός (από τα χαΐρια μιας κοινωνίας -και των αιρετών της- δεν ξεμπερδεύεις τόσο εύκολα)

Φεραν κατι 250κιλα σακια με αμμο (στην Παρασκευοπουλου) και εναν θεορατο γερανο και λεω ..... "ΩΧ, θα πλατυνουν τα πεζοδρομια, την κατσανε οι ΙΧηδες".
Τελικα (ευτυχως για τους ΙΧηδες που τελουν υπο διωγμο, ετσι κι αλλιως) ... η ΕΕ επιδοτει με 80% το προγραμμα "πρασινη ταρατσα" στο δημοτικο σχολειο,
επι της Παρασκευοπουλου.

Οσο να αν φανταζει ανουσιο (και ισως να ειναι) .... μου φανηκε θετικη καινοτομια. Αρκει βεβαια .... να μην μεινει σε ταρατσες σχολειων.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ..... για να χει νοημα μια τετοια πρωτοβουλια. Αλλιως ειναι για την μιζα (και μονο).

Παντως, ειμαι μπερδεμενος (ακομη και τωρα) ... αν πρεπει να χαρω η οχι ! Τι θα γινει με ολο αυτο το χωμα και την πρασιναδα, ΑΝ κοπει η επιδοτηση ?
Ποιος θα τα κατεβασει κατω και θα τα κουβαλησει εκτος ? Εκ φυσεως ειμαι τελειομανης και ψαχνω τι θα συμβει εαν ..... WHAT IF !
ΠΑΝΤΑ θα πρεπει να φτιαχνουμε κατι που η απεμπλοκη μας θα ειναι πιο ευκολη (απο την εμπλοκη μας). Oχι "και κεραταδες και δαρμενοι".
Νομιζω ....

Status
Not open for further replies.