Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Με τις ανακοινώσεις νεκρών κάθε μέρα, μέχρι τώρα έπρεπε να είναι πολλοί να τρομάζει ο κόσμος, από εδώ και πέρα πάρα είναι πολλοί και θέλουν να τις μειώνουν χτες έλεγαν λιγότερους;
Τράβα μαλλί, άσε μαλλί.....
https://www.youtube.com/watch?v=9-IFULUzJ2A

Από τος αρχές που το παρακολουθώ νομίζω ότι χτες χτυπήσαμε ρεκόρ κρουσμάτων και θανάτων στον κόσμο
d19499716be221f3080541c92965f80a.jpg

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

O κακομοιρης ο Τσιοδρας ... να ΠΡΕΠΕΙ να πεισει οτι οι νεκροι απο Covid-19 .... ΔΕΝ ειναι εικονικοι.
Να παρακαλαει κοσμο να περασει απο το πλησιεστερο νοσοκομειο (αναφορας) για να πειστει.

Αυτα ειναι .... (μην πω τι ειναι :icon15: γιατι ειμαι και γυφτος στα linguistics μου) ....

-Που πάτε κύριε;
-Να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας
-Απαγορεύεται η κυκλοφορία κύριε
-Ω να σου γ:violent-smiley-030:

Παραδοξως ... το βραδινο περπατημα (μετα τις 9:00 μμ) ΔΕΝ απαγορευτηκε.
Ομως (απ'οσο διαβασα, για το 13033) πρεπει να ειναι με σκυλο.
Δεν διαβασα πουθενα ... κατα μονας !

Πραγμα περιεργο :chinscratch:
Νομιζα μετα τις 9:00 .... μονο γατες επιτρεπονται εκτος οικιας !

Κύριοι.
Για να κρατηθεί το νήμα ενεργό, μηνύματα που θα ολισθαίνουν προς την πολιτική θα διαγράφονται και μέλη που δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των συντονιστών θα απομακρύνονται.
Παρακαλώ, προσπαθήστε να μην φέρετε τους συντονιστές στη δύσκολη θέση να ζητήσουν την απομάκρυνσή σας από το forum.

Ευχαριστώ

https://www.iefimerida.gr/ellada/lockdown-pos-tha-ginontai-metakiniseis-sms
"
Από τις 9:00 το βράδυ έως τις 5:00 το πρωί, αν ισχύσει το lockdown αλά Θεσσαλονίκη,
θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις μόνο για λόγους εργασίας [με βεβαίωση εργοδότη τύπου Α, χωρίς SMS],
υγείας [SMS- Επιλογή 1] και η ατομική κίνηση με κατοικίδιο ζώο [SMS- Επιλογή 6].
"

Αρα τοτε, καθε νεαρος τσακωνει απο ενα καναρινι, του φοραει λουρακι ... και το βγαζει για τσισακια του
απο τις 9:00 μμ μεχρι τις .... 5:00 πμ !!!!! Τι καταλαβαινω λαθος ?

Τώρα λένε μάλλον δεν θα ισχύσει το βραδινό με τα γενικό κλείσιμο.
Αν γίνει αυτό δεν σου βγήκε η επιχειρηματική κίνηση! :flipout:

Τεσπα ...
τον τελευταιο μηνα (με τις συνολικες ειδησεις ανα τον κοσμο) ... μου δημιουργειται ενα συναισθημα σουρεαλ.
Ολα βρισκονται στην δικη τους βουνοκορφη και επιχειρουν να στησουν δικτυο τελεφερικ ... με κουβαδες.
Σαν καθε ειδηση ... να σνομπαρει τις υπολοιπες. Δεν βλεπει, δεν ακουει, δεν ενδιαφερεται ....

Σουρεαλ συναισθημα (...) :chinscratch:

Σαν σήμερα το 1957 κηδεύτηκε στο Ηράκλειο ο μεγάλος Νίκος Καζαντζάκης..Στη φωτογραφία που αποτελεί στιγμιότυπο από βίντεο της εποχής, έχω επισημάνει τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου, που ως φοιτητής της Ακαδημίας συνόδευσε το νεκρό στην τελευταία του κατοικία μαζί με άλλους συμφοιτητές του, κρατώντας από ένα βιβλίο του.. Ο πατέρας μου κρατούσε την "Ασκητική"...

Attachments

• ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (33)_LI.jpg
    ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (33)_LI.jpg
    83.4 KB · Views: 146
Αυτά συμβαίνουν μια φορά κάθε 200 χρόνια, σήμερα δεν υπάρχει συγγραφέας ή άλλος πνευματικός άνθρωπος αυτού του επιπέδου.

Κάτι άλλο σχετικά με την Σουηδία και τον covid. Είχα συζήτηση καλοκαίρι με ελληνοσουηδό, μου έλεγε ο κόσμος είναι εξοργισμένος με την κυβέρνηση τους, που σαν τρίτο ράιχ αποφάσισε να πεθάνουν τόσοι χιλιάδες ηλικιωμένοι, κανονικά έπρεπε να περάσουν από δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων γιατί άφησαν να πεθάνουν τόσοι ηλικιωμένοι άνθρωποι με φρικτό τρόπο να τους κόβεται η ανάσα αργά για μέρες. Αυτό το κράτος αποδείχτηκε όνειδος και κατέρρευσε ο μύθος ότι οι Σουηδία είναι παράδεισος υγειονομικής περίθαλψης. Αρκεί μια ομάδα αδίστακτων άσχετων ηγετών να κάνει φρικτά εγκλήματα ακόμα και εν καιρώ ειρήνης.

Σαν σήμερα το 1957 κηδεύτηκε στο Ηράκλειο ο μεγάλος Νίκος Καζαντζάκης..Στη φωτογραφία που αποτελεί στιγμιότυπο από βίντεο της εποχής, έχω επισημάνει τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου, που ως φοιτητής της Ακαδημίας συνόδευσε το νεκρό στην τελευταία του κατοικία μαζί με άλλους συμφοιτητές του, κρατώντας από ένα βιβλίο του.. Ο πατέρας μου κρατούσε την "Ασκητική"...

Τεραστειος.
Για μενα ενα Νομπελ που δεν δωθηκε (ενω δωθηκαν τοσα οτι ναναι).

Χαιρομαι για τον πατερα σου, οπου και να βρισκεται, νοησε πραγματα που δε τα περιβαλει ο χρονος και τα ορια.

Θα μπορουσε να μπει στα πολιτιστικα αυτο το ποστ.

Τεραστειος.
Για μενα ενα Νομπελ που δεν δωθηκε (ενω δωθηκαν τοσα οτι ναναι).

Χαιρομαι για τον πατερα σου, οπου και να βρισκεται, νοησε πραγματα που δε τα περιβαλει ο χρονος και τα ορια.

Θα μπορουσε να μπει στα πολιτιστικα αυτο το ποστ.

Υ.Γ.
Η Ασκητικη... τι λεμε τωρα... η Ασκητικη και η Οδυσσεια....μοναδικα μνημεια του Κοσμου. Επρεπε ενα Νομπελ για το καθενα. Αρα δυο. Γιαυτο δε του το δωσανε ισως.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Πολύ συγκινητικό Νίκο αυτό. Να είσαι καλά φίλε.

Status
Not open for further replies.