Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Μόλις μπήκα στο σπίτι με πολύ κακή διάθεση, πήγα για το απαραίτητο χαρτί τουαλέτας στο σουπερμαρκετ, παρέλαβα τον γιο στο ΚΤΕΛ από την Αθήνα τα Πανεπιστήμια έκλεισαν ξενοικιάσαμε κανονικά δεν πιστεύω πια σε αγάπες και έρωτες έτσι κι αλλιώς και από τον Σεπτέμβρη δεν έχουν κάνει ούτε μια ώρα παρουσίας τσάμπα νοικιάσαμε) με φοβερή καταρροή και μπουκωμένη μύτη μου ήρθεμ τι να κάνει μόνος στην Αθήνα, η κόρη μου έχει πονόλαιμο, ψεκάζουμε αυτοκίνητα, μπάνια, ήθελα να ρωτήσω κάτι οι μπύρες χωρίς αλκοόλ γιατί με φτιάχνουν σαν κανονικές μπύρες, είναι placebo φαινόμενο; Άκρως εντυπωσιακό πάντως. Θα κάνω βιντεοπροβολή κανά youtube Curius Droid έχει κάτι απίστευτα βίντεο πως φτιάχτηκε η ατομική βόμβα, ή Αstronio έβγαλε νέο video για την πιθανότητα να ζούμε σε εξομοίωση... ε ρε κραιπάλες και όργια που έχουν να πέσουν πάλι στην καραντίνα....

Αυτά συμβαίνουν μια φορά κάθε 200 χρόνια, σήμερα δεν υπάρχει συγγραφέας ή άλλος πνευματικός άνθρωπος αυτού του επιπέδου.

Κάτι άλλο σχετικά με την Σουηδία και τον covid. Είχα συζήτηση καλοκαίρι με ελληνοσουηδό, μου έλεγε ο κόσμος είναι εξοργισμένος με την κυβέρνηση τους, που σαν τρίτο ράιχ αποφάσισε να πεθάνουν τόσοι χιλιάδες ηλικιωμένοι, κανονικά έπρεπε να περάσουν από δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων γιατί άφησαν να πεθάνουν τόσοι ηλικιωμένοι άνθρωποι με φρικτό τρόπο να τους κόβεται η ανάσα αργά για μέρες. Αυτό το κράτος αποδείχτηκε όνειδος και κατέρρευσε ο μύθος ότι οι Σουηδία είναι παράδεισος υγειονομικής περίθαλψης. Αρκεί μια ομάδα αδίστακτων άσχετων ηγετών να κάνει φρικτά εγκλήματα ακόμα και εν καιρώ ειρήνης.

Θα προτεινα να μην προτρεχετε. Ουτε εσυ ουτε ο φιλος σου.
Προσωπικα θεωρω οτι η Σουηδια τολμησε και εδειξε το δρομο σε ολη την Ευρωπη. Θωρακιζουμε τους παππουδες, τους ανοσοκατεσταλμενους και τους κουσουρληδες και βουταμε.
Τη σπαλτερια δεν τη γλυτωνουμε. Πανδημια ειναι. Δεν παιζει.
Εκει που απετυχε στην πρωτη φαση ειναι στους οικους ευγηριας. Οχι οτι εδω παιρνουμε ιδιαιτερα μετρα βεβαια... κανονικα θα πρεπε να χρυσωσουμε το προσωπικο και να αρχισει να μενει μεσα χωρις επαφες με οικογενεια κλπ.
Παντως αυτα περι χιλιαδων κοσμου που τους αφησε να πεθαινουν με δυσπνοιες κλπ μου φαινονται "αστειες" υπερβολες του καφενέ.

Θα προτεινα να μην προτρεχετε. Ουτε εσυ ουτε ο φιλος σου.
Προσωπικα θεωρω οτι η Σουηδια τολμησε και εδειξε το δρομο σε ολη την Ευρωπη. Θωρακιζουμε τους παππουδες, τους ανοσοκατεσταλμενους και τους κουσουρληδες και βουταμε.
Τη σπαλτερια δεν τη γλυτωνουμε. Πανδημια ειναι. Δεν παιζει.
Εκει που απετυχε στην πρωτη φαση ειναι στους οικους ευγηριας. Οχι οτι εδω παιρνουμε ιδιαιτερα μετρα βεβαια... κανονικα θα πρεπε να χρυσωσουμε το προσωπικο και να αρχισει να μενει μεσα χωρις επαφες με οικογενεια κλπ.
Παντως αυτα περι χιλιαδων κοσμου που τους αφησε να πεθαινουν με δυσπνοιες κλπ μου φαινονται "αστειες" υπερβολες του καφενέ.

Λογικά το είπε επειδή του πέθανε ο πατέρας του.

Λογικά το είπε επειδή του πέθανε ο πατέρας του.

Αυτα ειναι τα δυσκολα. :(
Ευκολα αντιμετωπιζεται η πανδημια υπο το μαθηματικο "θεωρητικο" πρισμα της στατιστικης... η προσωπικη εμπειρια είναι πιο σκληρη.
Εδω Θεσσαλονικη παιδια εχει στηθει παρτυ. Κρουσματα παντου. Σε καθε γωνια.

Σήμερα κάναμε το τεστ στον μικρό καθώς ένας καθηγητής στο φροντιστήριο βρέθηκε θετικός και είναι ήδη με 40 πυρετό ο άνθρωπος δυο μέρες...Αύριο θα κρίνει αν πάει νοσηλεία :(
Τα παιδιά φορούσαν μάσκες όλη τη διάρκεια, δεν είχε άμεση επαφή αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. Κόστος σε ιδιωτικό νοσοκομείο μέσω γυναίκας που εργάζεται εκεί 40

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Eντωμεταξυ ο κοσμος (σχεδον ολοι) που θα συναχωθουν, γριπωθουν (η εστω ανεβασουν δεκατα και μια μικρη καταρροη)
μεσα στον χειμωνα που καταφθανει, θα ειναι ΤΕΤΡΑΠΛΑ φοβισμενοι ............

Σουρεαλ καταστασεις ! :icon15: (.... να μην πω δυστοπικες !)

Μια ζωη περνουσαμε ενα συναχι χωρις να δωσουμε την παραμικρη σημασια .... ΤΩΡΑ, θα μας λουζει (εξτρα) κρυος ιδρωτας.
Εγω μαλιστα, οταν ημουν συναχωμενος εβγαινα ακομα περισσοτερο ΕΞΩ, ωστε να μην σκεφτομαι το μπουκωμενο κεφαλι.
Γιατι μεσα στο σπιτι .... ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ..... και το διαμερισμα γινεται μια μικρη Mordor !!!!

Αυτό που συμβαίνει έξω μόνο πρωτοχρονιά το έχω δει και αυτό τις όλες εποχές.. Απίστευτη κίνηση, ατέλειωτες ουρές στα μαγαζιά
Κατά τα αλλα αγωνιούσαν πολλοί για τα οικονομικά.. Εγώ βλέπω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όταν στήνεσαι 1 ώρα στην ουρά για να αγοράσεις παπούτσια να τα φοράς στο σπιτι δεν δείχνει οικονομικό πρόβλημα αλλά κάτι άλλο..
Μάλλον έχουν ψιλιαστει οι περισσότεροι ότι το lockdown θα κρατήσει πολύ περισσότερο.
Άλλωστε και το πρώτο ξεκίνησε για δυο εβδομάδες και έληξε κοντά στους 3 μήνες.. Και προσωπικά θεωρώ ότι αν δεν βγει ο χειμώνας δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι γιατί θα ξανακυλήσουμε

Καλά τώρα μέσα στα κρύα ποιος θα βγαίνει; Το 6 θα είναι για λίγους πλέον... Άσε που από ότι κατάλαβα από 21-5 θα βγαίνεις μόνο για εργασία η έκτακτη ανάγκη όχι για φεγγαράδα

Σημερα και χθες ολοι εξω για ψωνια/κουρεμα. Κατα ταλλα απο αυριο καραντινα. Εξυπνο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δυό μέρες έπαιζα μπάσκετ και τα γόνατά μου είναι τσακισμένα.

Τι τό θελα ο κωλόγερος? καλά να πάθω.Απλά αρνούμαι να συμβιβαστώ με την ηλικία μου μέχρι να μου την υπενθυμήσει κάποιο γεγονός.

Στο μεταξύ η πλάσμα μου ,κάνει "νερά",τρεμουλιάζει σε κάποιο σταθερό φόντο το πάνελ όλο!

Πρέπει όμως να το παραβλέψω γιατί δεν είναι ενοχλητικό και δεν έχω λεφτά τώρα για καινούρια τηλεόραση στο Ξυλόκαστρο..

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δυό μέρες έπαιζα μπάσκετ και τα γόνατά μου είναι τσακισμένα.

Τι τό θελα ο κωλόγερος? καλά να πάθω.Απλά αρνούμαι να συμβιβαστώ με την ηλικία μου μέχρι να μου την υπενθυμήσει κάποιο γεγονός.

Στο μεταξύ η πλάσμα μου ,κάνει "νερά",τρεμουλιάζει σε κάποιο σταθερό φόντο το πάνελ όλο!

Πρέπει όμως να το παραβλέψω γιατί δεν είναι ενοχλητικό και δεν έχω λεφτά τώρα για καινούρια τηλεόραση στο Ξυλόκαστρο..

πόσα χρόνια έχεις την τιβί;;

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Και όμως, η επιλογή 6 ισχύει όλο το εικοσιτετράωρο......

To oποιο εχει μια λογικη ενα βημα μπρος-μισο βημα πισω.
Οσοι βγαζουν το κατοικιδιο τους, απαγορευεται να μιλησουν μεταξυ τους ?
Ας ειναι absolute strangers (και με μασκα) ... απαγορευεται η κουβεντουλα ?

Αν δεν κοπεί το 6 η αν δεν μπει χρονικός περιορισμός και sms/μερα γίνονται μισές δουλειές..

Αν δεν κοπεί το 6 η αν δεν μπει χρονικός περιορισμός και sms/μερα γίνονται μισές δουλειές..

Πως να κοπει; Οσοι εχουμε ζωα τι θα τα κανουμε ; Θα τα κανουμε βολτα στο σαλονι και θα πηγαινουμε στο μπαλκονι για την αναγκη τους; Εγω ακομη δεν εχω βγαλει το σκυλι για βραδυνη βολτα τωρα που σου γραφω. Βαριοταν να βγει και ηταν κατω απο την κουβερτα. Και να το εβγαζα απλα θα μυριζε την γειτονια και θα με γυρνουσε πισω και κατα τις 2 το βραδυ θα με σκουντουσε κλαψουριζοντας να την βγαλω βολτα...

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Πως να κοπει; Οσοι εχουμε ζωα τι θα τα κανουμε ; Θα τα κανουμε βολτα στο σαλονι και θα πηγαινουμε στο μπαλκονι για την αναγκη τους; Εγω ακομη δεν εχω βγαλει το σκυλι για βραδυνη βολτα τωρα που σου γραφω. Βαριοταν να βγει και ηταν κατω απο την κουβερτα. Και να το εβγαζα απλα θα μυριζε την γειτονια και θα με γυρνουσε πισω και κατα τις 2 το βραδυ θα με σκουντουσε κλαψουριζοντας να την βγαλω βολτα...

Ναι δεν το έγραψα καθόλου καλά.. Εννοώ ότι δεν μπορείς πχ να στέλνεις σούπερ μαρκετ η σωματική άσκηση στις 17:00 και μέχρι τις 22:00 να είσαι έξω.. Απλά ανέφερα το 6 γιατί τον Μάρτιο όλοι είδαμε την κατάχρηση που γίνονταν

Δεν εννοουσα (στο #7735) να ΜΗΝ βγαινεις με το σκυλι εξω.
Εδω στην περιοχη που μενω, τρια τετραγωνα παρακατω (στην παραλια)
υπαρχει ενας χωρος (πρασια) ειδικα για σκυλια ... που γινεται το ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.
Δεκαδες ιδιοκτητες κατοικιδιων, συναθροιζονται εκει περα, μαζι με τα ζωακια τους.
Αυτο ειχα κατα νου !

Στην επαρχία υπάρχει σοβαρό θέμα με τους κωδικούς μετακίνησης. Αναφέρομαι σε εξωτερικές αγροτικές δουλειές όπως περιποίηση κτήματος και κοπή καυσόξυλων. Πρέπει να πάω να κόψω ξύλα από το χωράφι μου και δεν έχω ιδέα ποιό έγγραφο να κρατάω μαζί μου αφού δεν είμαι επαγγελματίας αγρότης ώστε να κρατώ έντυπο τύπου Α. Ελπίζω να το δουν συντομότατα το θέμα.

Status
Not open for further replies.