ikaros13
AVClub Addicted Member
- 27 March 2017
- 1,551
Oι φαν της εστίασης;; Τι θα πει αυτό μου εξηγείς; Δε μου λες, κανέναν γνωστό-φίλο-συγγενή με μαγαζί, είτε λιανικής είτε εστιατόριο-καφέ έχεις; Πρόσεχε σε παρακαλώ τι λες γιατί προσβάλλεις κόσμο. Αν θες εσύ να μείνεις στη φούσκα του σαλονιού σου be my guest, μην πατρονάρεις και μην υποδεικνύεις για πράγματα που δεν έχεις ιδέα.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρπάχτηκες. Ξέρεις υπάρχει και μερίδα κόσμου που δεν τους ενδιαφέρουν οι ταβέρνες η τα μπαράκια.. Κάποιοι άλλοι πηγαίνουν κάθε μέρα η συχνά πυκνά, κάποιοι λιγότερο η ποτέ.
Ναι έχω κάποιους που εργάζονται υπάλληλοι σε εστίαση. Στηρίχθηκαν. πριν έπαιρναν 500 τώρα 800. Συνοικιακά καφέ και ουζερί. Δεν νομίζω ότι οι υπάλληλοι όσον καιρό είναι αυτή η ιστορία δεν στηρίχθηκαν. επίσης ξέρω ιδιοκτήτη που τον τελευταίο καιρό ανέπτυξε πολύ το delivery και τα πάει πολύ καλά και τώρα με παλιούς και νέους πελάτες..
Από εκεί και πέρα εννοείται ότι η εστίαση έχει πληγεί περισσότερο ίσως. Δεν γίνεται διαφορετικά όμως. Είναι εστία υπέρ μετάδοσης. Δεν μπορείς να έχεις εκατοντάδες ανθρώπους στοιβαγμένους σε κλαμπάκια, η δεκάδες δίπλα δίπλα σε εστιατόρια εν μέσω πανδημίας.. Μέτρα δεν τηρούνται στην εστίαση εκ των πραγμάτων. Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλων τον κόσμο η εστίαση πάντα κλείνει πρώτη και ανοίγει τελευταία
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk