Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Η απορία μου είναι η εξής. Αν κάποιος κανείς το εμβόλιο κινδυνεύει από κάποιον που δεν το έχει κάνει; Η λογική λέει όχι για αυτό άλλωστε κανείς το εμβόλιο.. Όποτε προς τι οι τσακωμοί; Οι μεν προστατεύονται οι δεν μπορεί να κολλήσουν μεταξύ τους εις γνώση τους.
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Τα εμβόλια δεν έχουν 100% επιτυχία. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος που το έχει κάνει να κολλήσει από κάποιον που δεν το έχει κάνει και να νοσήσει.

Η απορία μου είναι η εξής. Αν κάποιος κανείς το εμβόλιο κινδυνεύει από κάποιον που δεν το έχει κάνει; Η λογική λέει όχι για αυτό άλλωστε κανείς το εμβόλιο.. Όποτε προς τι οι τσακωμοί; Οι μεν προστατεύονται οι δεν μπορεί να κολλήσουν μεταξύ τους εις γνώση τους.

Nα σου πω τι ακουσα εγω σημερα απο καποιον "της επιστημης" και οχι τον λιγοτερο.
Απο τον προεδρο των Γιατρων παθολογων της χωρας μου Δρ, Gerome Marty.

Eιπε το εξης σε συνεντευξη... "δεν ξερουμε πως δρα το αλφα η βητα εμβολειο, δηλαδη σε ποια απο τις δυο διαταξεις. Εαν κοβουν την αλυσιδα μεταδωσης, οποτε εκει μονο θα μπορουσε να σκεφτει καποιος τον υποχρεωτικο εμβολιασμο, η την δημιουργια εξασθενησης των χαρακτηριστικων ασθενειας οταν ο ιος εχει μετατραπει σε συμπτωμα ασθενειας. Δηλαδη αν κοβουν την μεταδωση η προβλεπουν την μη ασθενεια.
Εμεις οι γιατροι δεν το γνωριζουμε."

Εγω που τελευταια επισκεφτηκα τους γιατρους μου τις τελευταιες μερες, και φυσικα μιλησαμε περι ιου και προβλεψης η απαντηση τους ηταν ''Ακομα δεν ξερουμε θα δουμε"...

Οποτε φανταζεσαι ποσο ξερουμε εμεις οι υπολοιποι.

Λογικα αυτο θα το μαθουν η θα το διαπιστωσουν η θα το διαγνωσουν υστερα απο κλινικη πρακτικη. Οποτε βλεπουμε.

Σήμερα πάντως είπε ο πρωθυπουργός ότι το εμβόλιο θα είναι δωρεάν και όχι υποχρεωτικό.

καλή τύχη σε όλους και ευχαριστώ για την φιλοξενία...

Αγαπητέ, απόψεις προς debate υπαρχουν σε δεκάδες πτυχές της καθημερινότητάς μας, αλλά όχι σε αυτές που καθορίζει η επιστήμη, και ακόμα περισσότερο, όχι σε αυτές που καθορίζουν οι υγειονομικές πολιτικές της χώρας σε περίοδο πρωτόγνωρης έκτακτης ανάγκης.

Μα στα τεστ που υποτίθεται έχουν κάνει δεν εξετάζουν αυτό το ενδεχόμενο; Δηλαδή να μην ασθενεί αυτός που δέχθηκε το εμβόλιο; Και το εμβόλιο της γρίπης έτσι νομίζω λειτουργεί. Οποίος το κάνει προστατεύεται από τον ιό της γρίπης.. Δεν μπορώ να το καταλάβω..

Το εμβόλιο της γρίπης περιέχει κάποια στελέχη όχι όλα, τα πιο πιθανά. Πάλι υπάρχει πιθανότητα να νοσήσεις.

Nα σου πω τι ακουσα εγω σημερα απο καποιον "της επιστημης" και οχι τον λιγοτερο.
Απο τον προεδρο των Γιατρων παθολογων της χωρας μου Δρ, Gerome Marty.

Eιπε το εξης σε συνεντευξη... "δεν ξερουμε πως δρα το αλφα η βητα εμβολειο, δηλαδη σε ποια απο τις δυο διαταξεις. Εαν κοβουν την αλυσιδα μεταδωσης, οποτε εκει μονο θα μπορουσε να σκεφτει καποιος τον υποχρεωτικο εμβολιασμο, η την δημιουργια εξασθενησης των χαρακτηριστικων ασθενειας οταν ο ιος εχει μετατραπει σε συμπτωμα ασθενειας. Δηλαδη αν κοβουν την μεταδωση η προβλεπουν την μη ασθενεια.
Εμεις οι γιατροι δεν το γνωριζουμε."

Εγω που τελευταια επισκεφτηκα τους γιατρους μου τις τελευταιες μερες, και φυσικα μιλησαμε περι ιου και προβλεψης η απαντηση τους ηταν ''Ακομα δεν ξερουμε θα δουμε"...

Οποτε φανταζεσαι ποσο ξερουμε εμεις οι υπολοιποι.

Λογικα αυτο θα το μαθουν η θα το διαπιστωσουν η θα το διαγνωσουν υστερα απο κλινικη πρακτικη. Οποτε βλεπουμε.

Αυτόν εδώ λες; https://www.lequotidiendumedecin.fr...nse-cinglante-du-dr-jerome-marty-johnny-blanc

καλή τύχη σε όλους και ευχαριστώ για την φιλοξενία...

Τσάο μπάι.

Μιας και σου αρεσουν με μια αλλαγη δικη μου:

0a624c1be94c01a563580ff0ebdd99d9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Η θεραπεία μάλλον είναι δύσκολη γιατί ο ιός προσβάλλει και αλλά επικείμενα νοσήματα. Το να σκοτώσεις πχ μια πνευμονία ίσως είναι πιο εύκολο. Το να εμποδίσεις όμως μια αλυσιδωτή αντίδραση σε άλλες παθήσεις κάπου χάνεται το παιχνίδι.. Ίσως για αυτό εστιάζουν στην πρόληψη (εμβόλιο) πιο πολύ

Και τώρα που μας έχει πιάσει υπογλυκαιμία που θα βρούμε ζαχαραπλαστειο στην Θεσσαλονίκη που να κάνει παράδοση κατ οικον;
Βρε την πάθαμε στα καλά καθούμενα..
Covid χωρίς παστουλες...
Αίσχος..

Τώρα αν σου πω ότι το έτερον ήμιση φτιάχνει μπακλαβαδιάκια τι κουζίνα τι θα έλεγες !! :D

e-food & wolt έχουn και ζαχαροπλαστεία Αντρέα

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Και τώρα που μας έχει πιάσει υπογλυκαιμία που θα βρούμε ζαχαραπλαστειο στην Θεσσαλονίκη που να κάνει παράδοση κατ οικον;
Βρε την πάθαμε στα καλά καθούμενα..
Covid χωρίς παστουλες...
Αίσχος..

Γιατί κατ' οίκον; Δεν είναι ανοιχτά; (κωδ 2....κλπ)

Status
Not open for further replies.