Φέρνουν και γλυκά. Σίγουρα.Αυτοί μόνο φαγητό φέρνουν νομίζω.
Δεν ξέρω κιόλας.
Ναι μεν αλλά είμαστε θετικοί covid και ακόμα μετράμε μέρες καραντίναςΓιατί κατ' οίκον; Δεν είναι ανοιχτά; (κωδ 2....κλπ)
Είχε κάνει η σύντροφος πριν 15 μέρες και τα είχαμε εξαφανίσει..Χτύπα και μερικά κουρκουμπίνια για μένα ρε Αντρέα!
Ο ντελιβεράς το ξέρει; Ή θα τα ανεβάσετε με καλαθάκι, όπως στα Μετέωρα;Ναι μεν αλλά είμαστε θετικοί covid και ακόμα μετράμε μέρες καραντίνας
....................
Σε 17 λεπτά έρχονται
ΑκριβώςΥπάρχουν διαδικασίες ανέπαφης παράδοσης. Και με το tip προπληρωμένο. Τουλάχιστον για το Efood που χρησιμοποιώ τακτικά.
Όλα αυτά καλά! Όμως πόσο σίγουρος είσαι, Αντρέα, ότι αν το ήξερε θα ερχόταν; Γι' αυτό μίλησα γιά καλαθάκι απ' το μπαλκόνι.....
Έχει μεγάλο θέμα η ΕΤΕ με τα POS τον τελευταίο καιρό. Το call center τους πήζει σαν γιαούρτι. Προχθές τους πήρα τηλέφωνο και βούηζε!Μόλις είχα μια ωραιότατη εμπειρία με τις κάρτες της Εθνικής στο super market.
Με 2 κάρτες με 3 λογαριασμούς συνολικά δεν μπόρεσα να πληρώσω λογαριασμό 68 ευρώ.
Έβγαζε συνεχώς μήνυμα ή ότι το pin ήταν λάθος (δεν ήταν) ή ότι υπερέβαινε το όριο (δεν το υπερέβαινα).
Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο.
Και καλά οι άνθρωποι στο super market με ξέρουν και προθυμοποιήθηκαν και μου τα στείλανε στο σπίτι όπου πλήρωσα με μετρητά, την ξεφτίλα που πήρα μπροστά στους άλλους πελάτες ποιος μου την αποζημιώνει? την ταλαιπωρία?
Φυσικά πήρα τηλέφωνο να δω τι γίνεται και εδώ και μισή ώρα ακούω "αυτή τη στιγμή όλοι οι εκπρόσωποι μας είναι απασχολημένοι, παρακαλούμε περιμένετε".
Συμπέρασμα:
- προσέξτε μηπως έχει πέσει το δίκτυο τους και δεν μπορείτε να πληρώσετε.
- Η Εθνική Τράπεζα γ@μ!9τ@ι
ΥΓ. μόλις έκλεισε αυτόματα και η γραμμή εξυπηρέτησης πελατών μη χ3σw!
Λυπήθηκα την κοπέλα που ήταν στην γραμμή. Ήταν ένα κλικ πριν την κατάρρευση.
Όλα αυτά καλά! Όμως πόσο σίγουρος είσαι, Αντρέα, ότι αν το ήξερε θα ερχόταν; Γι' αυτό μίλησα γιά καλαθάκι απ' το μπαλκόνι.....
Έχει μεγάλο θέμα η ΕΤΕ με τα POS τον τελευταίο καιρό. Το call center τους πήζει σαν γιαούρτι. Προχθές τους πήρα τηλέφωνο και βούηζε!
Δεν έβγαλε καν το μήνυμα "παρακαλώ περιμένετε". Μετά από πολλές προσπάθειες βρήκα γραμμή, άφησα μήνυμα να με πάρουν και με κάλεσαν εκείνοι. Λυπήθηκα την κοπέλα που ήταν στην γραμμή. Ήταν ένα κλικ πριν την κατάρρευση.
Μόλις είχα μια ωραιότατη εμπειρία με τις κάρτες της Εθνικής στο super market.
Με 2 κάρτες με 3 λογαριασμούς συνολικά δεν μπόρεσα να πληρώσω λογαριασμό 68 ευρώ.
Έβγαζε συνεχώς μήνυμα ή ότι το pin ήταν λάθος (δεν ήταν) ή ότι υπερέβαινε το όριο (δεν το υπερέβαινα).
Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο.
Και καλά οι άνθρωποι στο super market με ξέρουν και προθυμοποιήθηκαν και μου τα στείλανε στο σπίτι όπου πλήρωσα με μετρητά, την ξεφτίλα που πήρα μπροστά στους άλλους πελάτες ποιος μου την αποζημιώνει? την ταλαιπωρία?
Φυσικά πήρα τηλέφωνο να δω τι γίνεται και εδώ και μισή ώρα ακούω "αυτή τη στιγμή όλοι οι εκπρόσωποι μας είναι απασχολημένοι, παρακαλούμε περιμένετε".
Συμπέρασμα:
- προσέξτε μηπως έχει πέσει το δίκτυο τους και δεν μπορείτε να πληρώσετε.
- Η Εθνική Τράπεζα γ@μ!9τ@ι
ΥΓ. μόλις έκλεισε αυτόματα και η γραμμή εξυπηρέτησης πελατών μη χ3σw!
Απο χτες το βραδυ και μεχρι και τωρα το atm της Πειραιως εδω, αδυνατει να δωσει μετρητα. Η ξεφτιλα λοιπον ειναι γενικοτερη αδερφε. Οτσν ειναι να τα αρπαξουν το κανουν με warp speed.
Στις ειδικές οδηγίες μαζί με τη διεύθυνση μου που έχει το Efood έχω γράψει "Προσοχή! Ευπαθής ομάδα. Αφήστε την παραγγελία έξω από την πόρτα."
Αυτό είναι αρκετό. Προστατευόμαστε. Δεν χρειάζεται ούτε να προκαλούμε, ούτε να αυτοστιγματιζόμαστε!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.