Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Αν δεν κάνω λάθος ξεκινάει από αύριο, Δευτέρα, αυτή η επιλογή στην ιστοσελίδα.

Ήδη ορισμένοι ηλικιωμένοι άνω των 85 που γνωρίζω - και είχαν ενεργοποιημένη την άυλη συνταγογράφηση, έχουν λάβει ένα αρχικό sms.

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Sent from my iPhone using Tapatalk

αυριο ξεκιναει ο αγωνας

να πεισω την μανα μου να μην περιμενει οπως θελει κανα διμηνο να δει ποσοι θα πεθανουν απο τις παρενεργειες του εμβολιου και μετα να το κανει ως γνησια εξυπνη :BDGBGDB55:

Τι τραβαμε ρε ....

Ο κουμπαρος μου που ανηκει στο τεχνικο προσωπικό νοσοκομειου σημερα εμβολιαστηκε με την πρωτη δοση. Η δευτερη σε 10 μερες.
Απο πλευρας γιατρων στον εμβολιασμο ηταν τρεις νοσηλευτριες, μια λοιμοξιολογος και μια αναισθησιολογος.
Στις ερωτησεις προφιλ προ του εμβολιασμου τους ανεφερε οτι εχει αλλεργικη ρηνιτιδα. Του εβαλαν πεταλουδα και τον κρατησαν δυο ωρες εκει καλου κακου. Ειχαν περιπτωσεις που χρειαστηκαν ενεση αδρεναλινης λογω πρηξιματος λεμφαδενων. Τελικα ολα καλα. Απλα του μουδιασε το μπρατσο στο σημειο σιγα σιγα. Παντως σε φαρμακεια δε βλεπω να γινονται εμβολιασμοι με το εν λογω εμβολιο.

Μια απορία μήπως ξέρετε...

είδα σε πολλές σελίδες το παρακάτω:

Ο πολίτης εισέρχεται στην ιστοσελίδα https://emvolio.gov.gr όπου μπορεί να ενημερωθεί σχετικά με το αν ανήκει στην πληθυσμιακή ομάδα που δύναται να εμβολιαστεί την τρέχουσα χρονική περίοδο.

Ο πολίτης επιλέγει «Αναζήτηση με ΑΜΚΑ» και εμφανίζεται η οθόνη όπου πληκτρολογεί τα στοιχεία του (Επώνυμο και ΑΜΚΑ) και επιλέγει «Υποβολή και Έλεγχος στοιχείων».

Πήγα στην παραπάνω διεύθυνση αλλά δεν βρίσκω πουθενά πεδία για να κάνω τον έλεγχο?

Ξέρει κανείς τι γίνεται?

Ούτε σήμερα λειτουργεί μέχρις ώρας τουλάχιστον! Μόνο στην άϋλη συνταγογράφηση οδηγεί...

Παντως, τα παιδακια που βλεπω (απεναντι στο Δημοτικο) .... πεντε-πεντε και δεκα-δεκα παιζουν (στα διαλλειματα).
Το συνολικο πληθος παιδιων ειναι εμφανως μικροτερο (απο οτι ηταν πριν την 1 Νοεμβριου) αλλα και τι να λεει αυτο ?
Μπορει μεσα στις ταξεις να ειναι αποστασιοποιημενα (τι τραβανε και αυτα τα κακομοιρα) αλλα εξω ... ειναι μια αλλη ιστορια.
Και φυσικα οταν θα ρθουν οι μαναδες να τα παρουν .... θα χουν δυο μετρα αποσταση η μια απο την αλλη ?

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ .... κατι που γνωριζουμε, ετσι κι αλλιως.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Παντως, τα παιδακια που βλεπω (απεναντι στο Δημοτικο) .... πεντε-πεντε και δεκα-δεκα παιζουν (στα διαλλειματα).
Το συνολικο πληθος παιδιων ειναι εμφανως μικροτερο (απο οτι ηταν πριν την 1 Νοεμβριου) αλλα και τι να λεει αυτο ?
Μπορει μεσα στις ταξεις να ειναι αποστασιοποιημενα (τι τραβανε και αυτα τα κακομοιρα) αλλα εξω ... ειναι μια αλλη ιστορια.
Και φυσικα οταν θα ρθουν οι μαναδες να τα παρουν .... θα χουν δυο μετρα αποσταση η μια απο την αλλη ?

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ .... κατι που γνωριζουμε, ετσι κι αλλιως.

Τσάμπα ανησυχείς, οι ειδικοί αποφάνθηκαν.
https://www.youtube.com/watch?v=lQrawGu1LWA

Bασιλη καλημέρα,

στην ηλεκτρονική συνταγογραφηση δηλώνεις αν θελεις λογικά και τα δυο πεδία, εγω ετσι εκανα και οταν προσφατα μου εστειλε ο γιατρος παρπεμπτικο μου ηρθε στο email αλλά και με sms οτι εκδοθηκε παραπεμπτικό.

Πιθανολογω οτι ιδια θα ειναι η φιλοσοφια και για το εμβόλιο.

Μολις πριν απο λιγο εξω απο το φαρμακειο της γειτονιας (κλειστο ΑΚΟΜΑ).
Πεντε γερουλανια περιμεναν μεσα στο κρυο.

- Τι περιμενετε ?
- Την Φωφω να ανοιξει.
- Σε μιαμισυ ωρα, δηλαδη ...
- Εσενα τι σε μελλει ?
- Κανει λιγο κρυο ...
.....
- Γινε 80 και δεν θα σε μελλει.
- Τα ραντεβου για εμβολιο, ειναι για ανω των 85 !
- Η Φωφω ξερει. Αυτη θα μας πει ...
- Οk ... την καλησπερα μου.

Μερικους ... τους εκανα για ΚΑΤΩ απο 80 (78, 77, 76).
Αλλα οπως ειπε ο μπαρμπας ... "τι με μελλει ?".
Εγω ξεπαγιαζω ?

Mε δουλεψαν ψιλο γαζι (οι μπαρμπες).
Η Φωφω ... ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ .... ! :icon15:
Ολο το απογευμα ... ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ !

(και γιατι τους εκλεισε απ'εξω, γμτ μου ? :hmmmm2:)

Στα φαρμακεία υπάρχει περιορισμός εισερχομένων ατόμων (στο δικό μου είναι 2),ίσως γι αυτό περίμεναν όξω..

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Mε δουλεψαν ψιλο γαζι (οι μπαρμπες).
Η Φωφω ... ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ .... ! :icon15:
Ολο το απογευμα ... ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ !

(και γιατι τους εκλεισε απ'εξω, γμτ μου ? :hmmmm2:)

Πολλοί από αυτούς δεν έχουν κανένα.

Προτειμούν να κάτσουν στο κρύο προκειμένου να δουν κάποιον άνθρωπο να πούνε μια κουβέντα.

Status
Not open for further replies.