Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Δεν διαφωνω.
Φυσικα και υπαρχουν ηλικιωμενοι που ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Και ειναι τραγικο να κουτουλανε μονοι τους (να βρουν την αληθεια).
Μερικοι απο αυτους ... δεν στεκουν και πολυ καλα (διανοητικα).
Χρειαζονται βοηθεια (απ'οπου μπορουν να την βρουν).

Ομως η απορια μου ηταν .... γιατι να περιμενουν απ'εξω.
Καθως περνουσα (με τα ψωνια) ... ΔΕΝ ειδα κανεναν αλλο μεσα στο Φαρμακειο.
ΓΙΑΥΤΟ ρωτησα τι κανουν εκει ! Βεβαια, ξεχασα οτι η Φωφω εφημερευει σημερα.
Και παρασυρθηκα και ειπα "δηλαδη, σε μιαμισυ ωρα". Δεν ηταν μιαμισυ ωρα (τελικα).
Ηταν μερικα λεπτα (μεχρι να ξανανοιξει η πορτα).

Ομως .... γιατι εκλεισε το Φαρμακειο ?
Εντωμεταξυ η Φωφω εχει και μια βοηθο ! Και αυτη απουσα ?

Φωνάζουν να μείνουν σπίτια τους οι ηλικιωμένοι....εκεί.....έχει κολλήσει ο εγκέφαλος. Λες και στο φαρμακείο αποκλείεται να κολλήσουν επειδή είναι φαρμακείο και φοβάται μάλλον ο ιός.....

Τι να πεις...... Δεν καταλαβαίνουν Χριστό.....και η μάσκα στο πηγούνι στάνταρ.

Αυτες ειναι παγιες και γνωστες παθογενειες της τριτης ηλικιας, Τασο.
Ομως ειμαι λιγακι πιο συγχωρητικος με τους ηλικιωμενους (απ'οτι με την φαρμακοπειο).
Εμεις ... οταν/εαν φτασσουμε στην ηλικια τους ... ΜΗΠΩΣ κανουμε τα ιδια και χειροτερα ?
Το μυαλο ειναι σαν το μουστο ... στο τελος γινεται ΞΥΔΙ ! Ουτε για σαλατα δεν κανει !!!!

Όλη η ιστορία γίνεται για να προστατευτούν οι ηλικιωμένοι και αυτοί εκεί κάνουν του κεφαλιου τους.. Είναι οι ίδιοι που περιμένουν να ανοίξουν οι τράπεζες για να ενημερώνουν τα βιβλιάρια μέρα παρά μέρα άσχετα αν έχουν κάνει κινήσεις η όχι..
Όλα είναι θέμα μυαλού. Ο γέρος καταλήγει στο τέλος να γίνει μωρό έτσι είναι η φυσική εξέλιξη.
Τα φαρμακεία μήνες τώρα λειτουργούν με 1-2 άτομα μέσα στην χειρότερη.. Σιγά μην τους βάλει μέσα να κολλήσουν.

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Και τριτη διαμορφωση μετα αυτης της Μ Βρετανιας και της Νοτιας Αφικης....με το ιδιο ιδιωμα περιπου πανω απο 50% αυξηση της διαδωσης.

Αυτη την στιγμη απο εκει που ο κοροναιος "νικηθηκε" !!! Ιαπωνια... :drummer:

Τελικα μαλλον εχουν δικιο αυτοι που λενε οτι τωρα μπηκαμε στη Νεα Εποχη ! ;) Η μαλλον μπαινουμε σε λιγες μερες.

Αυτοι που λεγαν το 2001 επεφταν εξω, αλλα και ο Παπαζογλου ο συγχωρεμενος που την ανεγγειλε ακομα πιο πριν επισης.

Τα φαρμακεία μήνες τώρα λειτουργούν με 1-2 άτομα μέσα στην χειρότερη.. Σιγά μην τους βάλει μέσα να κολλήσουν.

Ποσες φορες θα το πω ?
Το φαρμακειο εκλεισε (εστω και προσωρινα, δεν ξερω ποσο προσωρινα, περαστικος ημουν).
Δεν ειναι οτι δεν επρεπε να περιμενουν απ'εξω ... ειναι οτι εκλεισε το φαρμακειο (ενω εφημερευε).
Ενταξει, στο φιναλε να μην εκλεινε ... και ας περιμεναν δεκα ηλικιωμενοι απ'εξω (και ενας μεσα).
Εαν δεν μπορουσαν να αντεξουν (απολυτα κατανοητο) θα γυρνουσαν την επομενη (την μεθεπομενη).

Με την φαρμακοπειο τα χω βαλει ... (και μαλλον θα φαω κραξιμο αν παω να την ρωτησω ευθεως).

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Mια ερώτηση για όσους τυχόν ξέρουν:
Η ειδοποίηση έρχεται μόνο με sms;
Υπάρχει η δυνατότητα να έρθει με e-mail;

Eγω που ειχα δηλωσει στην αυλη συνταγογραφηση και τα δυο (για την μητερα μου) μας ηρθε χτες βραδυ αργα αναλυτικη ενημερωση μεσω sms για πρωτο εμβολιο την ερχομενη δευτερα και το δευτερο φεβρουαριο.

Εννοειται οτι δεν αντεξα και υποχωρησα στην μανα :flipout: και το αλλαξα μεσω της πλατφορμας για τελος του μηνα την πρωτη δοση και 20 ημερες μετα την δευτερη (η αλλαγη επιβεβαιωθηκε και στο email και στο sms)

Να δουμε ποσοι θα πεθανουν λεει πρωτα , τι ζουμε θεε μου.:drool:

Άσχετο παιδιά.. τι γίνεται μ αυτό το eshop? Περιμενω παραγγελιες εδω κ κανα μηνα δεν απαντάνε πουθενά στα τηλεφωνα ουτε σε mail..πιο γρήγορα έρχονται από Κίνα.. αν έχουν μπλοκάρει από παραγγελίες τι συνεχίζουν με προσφορές crazy sundays κτλ απορώ...

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αν λες για το γνωστο eshop μια χαρα λειτουργει και παραδιδει. Την περασμενη εβδομαδα παρηγγειλα ενα powerbank σε μια ημερα ηταν στο καταστημα Κηφισιας που δηλωσα για παραλαβη και ολα πηγαν μια χαρα.

αν λες για το γνωστο eshop μια χαρα λειτουργει και παραδιδει. Την περασμενη εβδομαδα παρηγγειλα ενα powerbank σε μια ημερα ηταν στο καταστημα Κηφισιας που δηλωσα για παραλαβη και ολα πηγαν μια χαρα.
Nαι γι'αυτό λέω! Εδώ Λαμία τίποτα φίλε μου σου λέω παραγγελίες 1 μήνα τώρα καμια ανταπόκριση....Ίσως έχουν θέμα με επαρχία

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τωρα που σε βρηκαμε καταλαβες γιατι μπηκε η Βοιωτια με τοσα λιγα κρουσματα σε πιο αυστηρη καραντινα ?

Βρε παληκάρια, για πείτε μου, από περιέργεια, στην Ελλάδα οι internet providers έχουν μέγιστο όριο data χρήσης στις οικιακές συνδέσεις?

Αυτό το μήνα για πρώτη φορά ξεπέρασα το όριο των 1250 GB, και προσπαθώ να καταλάβω αν απλά εδώ είναι τσίπηδες, ή εγώ είμαι σπάταλος.

Φυσικά και όχι. Οι περισσότεροι ISP της Ευρώπης δεν έχουν caps.

Και σε εσάς νομίζω Ιάσωνα η comcast μόνο έχει.

Φυσικά και όχι. Οι περισσότεροι ISP της Ευρώπης δεν έχουν caps.

Και σε εσάς νομίζω Ιάσωνα η comcast μόνο έχει.

Κι όμως, έχει και η Cox. Και βέβαια υπάρχει upgrade για unlimited data, το οποίο κοστίζει επιπλέον.... $50 το μήνα (όσο δηλαδή μια καλή σύνδεση στην Ελλάδα). Απατεώνες...

Απαράδεκτοι. Εάν μπορείς βρές πάροχο χωρίς ορθή χρήση υπηρεσίας.

Βρε παληκάρια, για πείτε μου, από περιέργεια, στην Ελλάδα οι internet providers έχουν μέγιστο όριο data χρήσης στις οικιακές συνδέσεις?

Αυτό το μήνα για πρώτη φορά ξεπέρασα το όριο των 1250 GB, και προσπαθώ να καταλάβω αν απλά εδώ είναι τσίπηδες, ή εγώ είμαι σπάταλος.
Πρέπει να του δίνεις να καταλαβαινει για να έπιασες 1,2tb.

Με Cosmote OTT να παίζει ένα μήνα καθημερινα από το πρωί ως το βράδυ + netflix τις βραδινές ώρες, δεν ξεπερνάω στο Βέλγιο τα 400gb το μήνα.

Η Proximus (αντίστοιχη του ΟΤΕ) έχει στο ακριβότερο πακέτο κόφτη στο 1tb το μήνα.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Πρέπει να του δίνεις να καταλαβαινει για να έπιασες 1,2tb.

Με Cosmote OTT να παίζει ένα μήνα καθημερινα από το πρωί ως το βράδυ + netflix τις βραδινές ώρες, δεν ξεπερνάω στο Βέλγιο τα 400gb το μήνα.

Η Proximus (αντίστοιχη του ΟΤΕ) έχει στο ακριβότερο πακέτο κόφτη στο 1tb το μήνα.

Βρε δε διαφωνώ ότι κάνω γερή χρήση. Zoom meetings ολη μέρα, ανεβάσματα videos για το πανεπιστήμιο, streaming 4K κάθε βράδυ, βάλε και κάτι Playstation Games updates γομάρια στα 70-80 GB το καθένα, δέσαμε.

Το θέμα είναι ότι πληρώνω κάπου $120 το μήνα, που θα γίνουν $170 για unlimited. Δηλαδή, ξεφτίλα!

Ειδικά με τα updates τα gb φεύγουν νερό.

Το cost of living είναι σε άλλα επίπεδα σε εσάς, Βέλγιο για οπτική ίνα 350mbit down και 35mbit up, 58 /μήνα.

Τι ταχύτητες έχεις Ιάσωνα?

Πάντως το ακριβότερο ίντερνετ στην Ευρώπη το έχουμε εμείς.

Όσο για την "καλή σύνδεση"... άμα είσαι από τους τυχερούς.

Στους υπόλοιπους, είναι η DSL με "ταχύτητες έως 25 mbps" που σημαίνει από 1,5 έως 5,5.

Status
Not open for further replies.