Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Mια χαρα ειναι ενα sms του ιατρου καθως και κωδικος εξοδου 1.

Ευχαριστώ

Βρε με ζήτησαν με το ονοματεπωνυμο μου και δεν ξερω πως στην ευχή γνώριζαν γιατί το σταθερό δεν είναι στο δικό μου όνομα.
Επίσης διαβάζω πως ο συγκεκριμένος αριθμός βρίσκει διάφορες δικαιολογίες για να παίρνει παρόμοιες πληροφορίες
2111050400
Ο αριθμός δεν απαντά όσες φορες και αν προσπάθησα

Αρχικά, το οτι κάποιος γνωρίζει το ΑΦΜ σου, δεν λέει τίποτα.
Πολλοί μπορεί να το γνωρίζουν αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι, με έναν απλό αριθμό.

Μην απαντάτε σε άγνωστα νούμερα. Το συγκεκριμένο νούμερο κάνει και κρα. Υπάρχουν πολλοί που συνήθως όταν χτυπάει, το σηκώνουν αμέσως.
Εγώ το αφήνω να χτυπάει σε άγνωστα νούμερα, πλέον με την τεχνολογία, βάζω το νούμερο στο google και βλέπω πολλές φορές ποιος είναι πριν ακόμα σταματήσει να χτυπάει. Αλλά και να σταματήσει κλάιν.
Υπάρχουν κάποια μοντέλα της Panasonic που κάνεις και block.

Παιδια ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ειτε σε τηλεφωνο ειτε σε μαηλ που ζηταει προσωπικες πληροφοριες. ΠΟΤΕ οσο ψαρωτικο κι αν φαινεται. Κι ο Παπας της Ρωμης να πει οτι ειναι. Δεν λεμε καν την λεξη ΝΑΙ.

"Δεν δινω καμμια πληροφορια εξ αποστασεως στειλτε μου εντυπο" λες και ξεκαθαριζεις η δεν απαντας καν.

Πεστε το και στις γυναικες σας (αν και γενικα ειναι πιο πονηρες απο εμας και πιο καχυποπτες, μεχρι μιας ηλικας) και στα παιδια σας και παντου να το χωνεψουν

Από όποια μεριά και να το πιάσω δεν βγάζω άκρη. Δεν ξες από που να φυλάγεσαι. Αν θέλουν να μπουν θα μπουν....ξέρω απίστευτες ιστορίες που βαριέμαι να γράψω......
......
Που καταλήγουμε? Η πας Αμερική και γίνεσαι cowboy η βάζεις ένα ποτό και λες δεν γ@μιεται....ζωη να χουμε.....

Κάνω το νο2 αυτή την στιγμή

Εγω μαλον το δευτερο θα κανω εαν δεν αλαξει κατι δραστικα στην Δ.Ευρωπη. Θα περιμενω λιγο, να δω πως θα κλεισει και η τετραετια της νεας εποχης.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Πεστε το και στις γυναικες σας (αν και γενικα ειναι πιο πονηρες απο εμας και πιο καχυποπτες, μεχρι μιας ηλικας)

Δυστυχως, απο μια ηλικια και πανω, οι γυναικες-ΜΑΝΕΣ δρουν ενστικτωδως μολις ακουσουν
"ειστε η κυρια Ταδε ? ... παιρνω να ενημερωσω για το γιο σας, μολις ειχε ενα ατυχημα και χρειαζεται αεροδιακομιδη με ελικοπτερο"

Η μανα ετων 80+ (και 70+) .... ουτε θα ρωτησει ποιος ειστε κυριε, ουτε που εγινε το ατυχημα, ουτε γιατι ελικοπτερο και οχι ασθενοφορο.
Θα πει ενα τεεεεεερααααααστιοοοοοοοο "ΑΑΑΑΑΑΧ" και θα παραδωσει τα βρακια και την ψυχη της .... ΟΤΙ και αν της ζητησουν !!!!!!!!!!!
Γιατι θα την εχουν χτυπησει στο πιο soft spot there is. Την αγαπη και αγωνια για τον γιο της. Υπαρχει κατι πανω απο αυτο ?
Την ψυχη της θα δωσει .... συστημενη και εξπρες ! Θα της βαλει και δεκα γραμματοσημα .....

Το μεγαλο ερωτημα ειναι .... ΠΩΣ ..... στον κορακα βρισκουν τις ηλικιες ? Γραφει σε κανα λογαριασμο ΟΤΕ την ηλικια του συνδρομητη ?
Απο το ΑΦΜ .... μπορουν να μαθουν ηλικια ? Γιατι καπως το βρισκουν ! ΚΑΠΩΣ .... ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ !

Άλλο πάλι και αυτό...συνεχίζω προηγούμενο ερώτημα σε σχέση με επίσκεψη σε γιατρό.
Η προσπάθεια γιά έκδοση βεβαίωσης μονίμου κατοικίας καταλήγει σε σφάλμα.
Γνωρίζει κανείς κάτι;
f86942421071a0a5c54ab6b798a9d726.jpg

Δυστυχως, απο μια ηλικια και πανω, οι γυναικες-ΜΑΝΕΣ δρουν ενστικτωδως μολις ακουσουν
"ειστε η κυρια Ταδε ? ... παιρνω να ενημερωσω για το γιο σας, μολις ειχε ενα ατυχημα και χρειαζεται αεροδιακομιδη με ελικοπτερο"

Η μανα ετων 80+ (και 70+) .... ουτε θα ρωτησει ποιος ειστε κυριε, ουτε που εγινε το ατυχημα, ουτε γιατι ελικοπτερο και οχι ασθενοφορο.
Θα πει ενα τεεεεεερααααααστιοοοοοοοο "ΑΑΑΑΑΑΧ" και θα παραδωσει τα βρακια και την ψυχη της .... ΟΤΙ και αν της ζητησουν !!!!!!!!!!!
Γιατι θα την εχουν χτυπησει στο πιο soft spot there is. Την αγαπη και αγωνια για τον γιο της. Υπαρχει κατι πανω απο αυτο ?
Την ψυχη της θα δωσει .... συστημενη και εξπρες ! Θα της βαλει και δεκα γραμματοσημα .....

Το μεγαλο ερωτημα ειναι .... ΠΩΣ ..... στον κορακα βρισκουν τις ηλικιες ? Γραφει σε κανα λογαριασμο ΟΤΕ την ηλικια του συνδρομητη ?
Απο το ΑΦΜ .... μπορουν να μαθουν ηλικια ? Γιατι καπως το βρισκουν ! ΚΑΠΩΣ .... ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ !

καλά σε τέτοιου είδους τηλεφωνήματα, έχει γίνει προεργασία πριν, έχει πέσει παρακολούθηση χαλαρά.

Εγω μαλον το δευτερο θα κανω εαν δεν αλαξει κατι δραστικα στην Δ.Ευρωπη. Θα περιμενω λιγο, να δω πως θα κλεισει και η τετραετια της νεας εποχης.

Τι να πει κανείς Cica. Άντε να ανοίξει τουλάχιστον καμιά ταβέρνα (η κάνα μπιστρο) να ξεχαστούμε λιγάκι.

Απάντηση: Ιοί

Έντεκα μήνες μετά το πρώτο lockdown, σήμερα πρώτη είδηση το πρωί ήταν πάλι ο κορωνοιός και ο προβληματισμός των επιστημόνων για τις μεταλλάξεις, ιδιάτερα η νοτιοαφρικανική, η οποία εκτός απο επιθετική εμφανίζεται και ανθεκτική στα εμβόλια.

Ένας αέναος κύκλος που δεν τελειώνει, έχουμε το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα του νοτιαφρικανικού στελέχους του ιού, σαν να ξεκινάμε από την αρχή;

Τι εκτιμούν οι συντονιστές που ασχολούνται περισσότερο με το νήμα;

Πάμε σε μια κατάσταση που θα διαρκέσει 2-3 χρόνια με κυλιόμενα lockdown ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες και με εμβόλια διαφορετικά για κάθε νέα μετάλλαξη;

Σε αυτο δηλαδη ?

https://www.aade.gr/bebaiosi-katoikias-eidikis-hrisis

Μπηκα και εγω να δω τι γινεται το ιδιο μου βγαζει και εμενα .

Εισαι μηπως ελευθερος επαγγελματιας ή κατι αλλο συνδεδεμενος με ΕΡΓΑΝΗ ?
Ναι εκεί. Όχι τπτ από τα δύο.
Δοκίμασαν και άλλοι και όχι κόνο σήμερα.

Κατι θα εχει κολλησει. Εναλλακτικα τυπωσε ενα εκκαθαριστικο εφοριας οπου επισης βεβαιωνει την μονιμη κατοικια σου για νασαι οκ

Παιδικά λάθη της ΑΔΑΕ για εφαρμογές με τέτοια χρήση.
Να χτυπάει η βάση για το sequence...

Ναι αυτό θα κάνει ο ξάδερφος γιά να επιστρέψει.
Μα ακριβώς λάθη στην βάση που ασχολείται απόφοιτος δευτεροβάθμιας

Απάντηση: Ιοί

Έντεκα μήνες μετά το πρώτο lockdown, σήμερα πρώτη είδηση το πρωί ήταν πάλι ο κορωνοιός και ο προβληματισμός των επιστημόνων για τις μεταλλάξεις, ιδιάτερα η νοτιοαφρικανική, η οποία εκτός απο επιθετική εμφανίζεται και ανθεκτική στα εμβόλια.

Ένας αέναος κύκλος που δεν τελειώνει, έχουμε το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα του νοτιαφρικανικού στελέχους του ιού, σαν να ξεκινάμε από την αρχή;

Τι εκτιμούν οι συντονιστές που ασχολούνται περισσότερο με το νήμα;

Πάμε σε μια κατάσταση που θα διαρκέσει 2-3 χρόνια με κυλιόμενα lockdown ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες και με εμβόλια διαφορετικά για κάθε νέα μετάλλαξη;
Δεν νομίζω ότι η γνώμη μου για το θέμα έχει κάποια ιδιαίτερη βαρύτητα. Ελπίζω, όπως όλοι, ότι το τέλος του 2021 θα έχουμε τελειώσει με αυτήν την ιστορία.
Οι κοινωνικές επιπτώσεις είναι ακόμα άγνωστες. Προσωπικά δουλεύω αποκλειστικά από το σπίτι από το Μάρτιο. Χθες αναγκάστηκα να πάω στο σπίτι ενός συναδέλφου να δουλέψουμε μαζί από τις 11 μέχρι τις 17. Μου κακοφάνηκε πάρα πολύ που έφυγα από το σπίτι. Το ίδιο και της γυναίκας μου που έχασε την παρέα της. Φοβάμαι ότι όταν ανοίξουμε πάλι το γραφείο δε θα θέλω να πάω. Ξεσυνήθισα να είμαι μακρυά από το σπίτι πολλές ώρες. Συνήθισα σε αυτή τη νέα ρουτίνα της συνεχόμενης εναλλαγής δουλειάς και οικογενειακής ζωής.
Πήγε σε γαστρεντερολόγο νωρίτερα. Η γιατρός μου είπε ότι δέχεται πιο πολλούς ασθενείς από ότι ποτέ στην καριέρα της. Το πεπτικό σύστημα είναι το πιο ευαίσθητο στο άγχος και οι ασθενείς της είναι όλο και νεώτεροι. Δε ζούμε και τις καλύτερες εποχές. Υπομονή και ψυχραιμία.

Re: Απάντηση: Ιοί

Ελπίζω, όπως όλοι, ότι το τέλος του 2021 θα έχουμε τελειώσει με αυτήν την ιστορία

Ολοι ελπιζαμε ναχουμε τελειωσει τελος του 2020, τωρα παμε οπως λες για τελος του 2021, δλδ 2 χρονια (σοκ) σε αυτη τη κατασταση και ποτέ δε ξερεις..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Παιδικά λάθη της ΑΔΑΕ για εφαρμογές με τέτοια χρήση.
Να χτυπάει η βάση για το sequence...
Τι ωραίο πράγμα η βάση δεδομένων....
Αυτά είναι μηνύματα λάθους! Μόνο που δεν βγαίνει ένα χέρι από την οθόνη να αρχίσει να πληκτρολογεί τη διόρθωση του προβλήματος.
"CICS is under stress".

Δεν νομίζω να θεωρείται καν πρόβλημα, δεν ασχολήθηκαν με το config όπως έπρεπε.
Για την ιστορία, Στέλιο, δεν υπάρχουν alerts στα apps για να προλάβουν τέτοια θέματα;

Status
Not open for further replies.