Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Σήμερα περπάτησα 18.000 βήματα... (δουλειά) ξεποδαριάστηκα, ακατάλληλα για τόσο περπάτημα τα New Balance. Ήταν και απότομο από τα 5.000 που συνήθως περπατώ.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Έχει συνεχή γραμμή τροφοδοσίας με τον Ενεβέη ;

....αυτό το πράμα που έχει το θεϊκό τοστ "Σπέσιαλ" δίπλα του και προτιμά το ξυροκαρπι με ξεπερνάει.

Μάνο αν είναι να χοντρενεις καν το σωστά.......χωρίς τύψεις. Αν και με τέτοιο μποι ούτε μεσαίας κατηγορίας δεν είσαι.

Καλα Τασο....18000 ρε φίλε? Θα μας τρελάνεις τελείως? Τόσα βήματα έκανα από τότε που γεννήθηκα ,,, δεν σου φταίνε τα New Balance

Λοιπον, καρντασια ...
η διαθεση ειναι που με εγκαταλεπει, ΟΧΙ οι επιλογες.
Ακομα και στο φαι (οχι μονο στο περπατημα). Ξερω οτι πρεπει να κανω 5 γευματα (μικρα)
και δεν το κανω. Το γνωριζω ... δεν χρειαζομαι καποιον να μου το πει.

Αιντε ..... βρηκατε προθυμο ανθρωπο και τον δασκαλευετε σαν προφεσορες.
ΞΕΡΩ τι μου φταιει ! Παντα ηξερα ..... (απλα μυξοκλαιγομαι η κορασιδα, chat δεν ειναι εδω ?)
Καποια στιγμη θα βρω μια ρεγουλα .... απλα ΒΑΡΙΕΜΑΙ προς το παρον. And that's that !

O Tασος ειναι μεγαλη ξεσηκωστρα ...
Ενω το καλοκαιρι εκανα 1 με 1μισυ ωρα περπατημα (12 τα μεσανυχτα)
ΠΟΤΕ δεν εκατσα να μετρησω βηματα (ημαρτον Κυριε - Γεωργιου speaking).
Ο Τασος (ο πονηρος) σε βαζει να αγορασεις το αναλογο gadget (χειρος) ... για να εχεις
την πολυτελεια να τον κοντραρεις. Δεν ξερω αν ακομα και κινητα δινουν αυτη την δυνατοτητα.
Παντως ειναι ... stealth προβοκατερ ! Smooth operator ....

18000 βηματα ... και 2 * 9 * 10^3 βηματα .... και ριζα 2 * (12 * 10^3 + 728) βηματα .... :icon15:

Τα βήματα που κάνω καθημερινά μόνο στη δουλειά με παπούτσι ασφαλείας και όχι αθλητικά. (Βέβαια εχω αγοράσει σχετικά καλά του ειδους γιατί αλλιως θα ζούσα μερες στρατού) Υπόψιν αυτές είναι σχετικά χαλαρές μέρες στα πικ χτυπάω κάπου 18Κ βήματα
Όταν η γυναίκα ζητάει να κάνουμε κανα απόγευμα σωματική άσκηση δικαιολογημένα ακούει καντάδες :)
862f6394f33f6bc4cb1837b846fc7115.jpg

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Η Μεταλαξη, της Μεταλαξης, την Μεταλαξη, Ω(ωωω) Μεταλαξη !

Θυμηθηκα οταν μαθαιναμε τιζ κλισεις στο Δημοτικο (επι της ευκαιριας) :BDGBDGB53:

18.000 X 0.75μ= 13.5km. τόσα δεν έκανα σε όλη την καραντίνα από πέρσι :flipout:
Οτιδηποτε πανω απ'τα 40 λεπτα ... καις λιπος.
Οτιδηποτε κατω απο 40 λεπτα ... απλα χωνευεις γρηγοροτερα.

That's all you need to know .... !

Τωρα βεβαια ειναι και το θεμα ΓΟΝΑΤΑ. Ε ... γιαυτο το κολυμπι ειναι η ΠΛΕΟΝ απροβληματιστη γυμναστικη
αλλα δεν πιστευω να εχετε κατι τετοιο https://i.pinimg.com/originals/6b/52/19/6b52195f37014a8da74ba9065515aa58.jpg σπιτι σας.
Οποτε .... περιμενετε καλοκαιρακι ! (και μην φτασετε το 150% του κανονικους σας βαρους ! Δεν ειστε
αρκουδες που αποθηκευετε για τον χειμωνα !!)

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Η Μεταλαξη, της Μεταλαξης, την Μεταλαξη, Ω(ωωω) Μεταλαξη !

Θυμηθηκα οταν μαθαιναμε τιζ κλισεις στο Δημοτικο (επι της ευκαιριας) :BDGBDGB53:

Αν δεν είναι στην απλή καθαρεύουσα με τόνους και υπογεγραμμένη ,δεν μετράει Γιώργο .

Για να παω απο την μια ακρη τις θεσσαλονικης μεχρι την αλλη θελω λιγοτερο απο τοσα βηματα. Δηλαδη τι κανετε ακριβως? Ξεκινατε απο πχ γεφυρα νεας ελβετιας, περπατε μέχρι εύοσμο και πάλι πίσω? Άντε με ποδήλατο να το καταλάβω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

....αυτό το πράμα που έχει το θεϊκό τοστ "Σπέσιαλ" δίπλα του και προτιμά το ξυροκαρπι με ξεπερνάει.

Μάνο αν είναι να χοντρενεις καν το σωστά.......χωρίς τύψεις. Αν και με τέτοιο μποι ούτε μεσαίας κατηγορίας δεν είσαι.

Καλα Τασο....18000 ρε φίλε? Θα μας τρελάνεις τελείως? Τόσα βήματα έκανα από τότε που γεννήθηκα ,,, δεν σου φταίνε τα New Balance

Έχει και το OTTO DIX κοντά του ,που έχει πειρασμούς .

Ωχ τι μου θυμησες Πετρο.....εχω να παω απο το 2003, νομιζα ειχε κλείσει αλλα βλεπω τώρα είναι ακόμα εκεί. Επόμενη κοπή πίτας εκεί!

Τα βήματα που κάνω καθημερινά μόνο στη δουλειά με παπούτσι ασφαλείας και όχι αθλητικά. (Βέβαια εχω αγοράσει σχετικά καλά του ειδους γιατί αλλιως θα ζούσα μερες στρατού) Υπόψιν αυτές είναι σχετικά χαλαρές μέρες στα πικ χτυπάω κάπου 18Κ βήματα
Όταν η γυναίκα ζητάει να κάνουμε κανα απόγευμα σωματική άσκηση δικαιολογημένα ακούει καντάδες :)
862f6394f33f6bc4cb1837b846fc7115.jpg

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Φιλτατε,

απο τo avatar σου, φαινεται οτι ΔΕΝ εισαι 54 ετων.
Να σε δω αν φτασεις αυτα τα score (10.4 χιλιομετρα) στα 54 ... :smash:

Εκανα τρεις φορες την διαδρομη Ραδιο-Σιτυ Νταλιπη (περιπου 9 χιλιομετρα) το καλοκαρι
και οταν το ειπα στον ορθοπεδικο μου .... "εχεις ενημερωθει οτι εισαι 54 ? θες να μπεις χειρουργειο ?"
και ο ανθρωπος ειχε δικιο ! Αλλωστε το αντιληφθηκα ο ιδιος, αφου την επομενη μερα δεν μπορουσα
να περπατησω ουτε μεχρι την τουαλετα. Τωρα θα μου πεις "υπαρχουν 60αρηδες που κανουν περισσοτερα".
ΝΑΙ ... με κανονικο βαρος + ικανοποιητικο μυικο τονο + σωστη διατροφη + επαφη με τον παραγοντα ΑΣΚΗΣΗ.

Εγω εχω να αθληθω .... απο τα 45. Δεν θες να ξερεις σε τι Ταρταρα παει ο μυικος τονος 9 ολοκληρα χρονια (γιατι ακομα εισαι νεος).

Ωχ τι μου θυμησες Πετρο.....εχω να παω απο το 2003, νομιζα ειχε κλείσει αλλα βλεπω τώρα είναι ακόμα εκεί. Επόμενη κοπή πίτας εκεί!

Πέρυσι τέτοιες μέρες -περίπου - το πήγαμε μέχρι 3.30 ξημερώματα ,οι σπονδές ενίοτε κρατούν πολύ.
Την κοπή βλέπω να την κάνουμε Μάιο ,λιγο μετά το Πάσχα .

Ειναι λυπηρο οτι μετα απο ενα t διαστημα εγκλεισμου ... θα χανουμε οτι κατακτησαμε (ως μειωση διασπορας)
και θα ξανακυλαμε στα προηγουμενα χαλια ... ειναι τοσο μα τοσο λυπηρο ! Και ετσι θα παει οχι μονο μεχρι το καλοκαιρι
αλλα και μετα απο αυτο. Αυτα που υποσχεθηκαν οι φαρμακευτικες (η ακριβεστερα οι κυβερνησεις μεσω των media)

... δεν προκειται να καλυψουν το 60% με 70% του πλυθησμου ... οπως "προβλεψανε".

Δεν ειμαι σιγουρος οτι η προβλεψη (καλυψης) δοθηκε απο τις φαρμακευτικες ! Θυμαστε εσεις καποιον απο την Pfizer
η την Moderna ... να βγαινει με αριθμους και να λεει "τοσο εμβολια τον μηνα για την ΕΕ, τοσα για τις ΗΠΑ και τοσα για
ολο τον υπολοιπο κοσμο" ? Διοτι ακομα και αν το παν ... ΟΥΤΕ Η ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ να ηταν. Φοβαμαι οτι ηταν
πολιτικη επιλογη ... για να συγκρατησουν οτι μπορει να συγκρατηθει (για ΟΣΟ μπορει να συγκρατηθει).

Πολλα πραγματα σ'αυτον τον κοσμο ειναι ...... "μην λες τιποτα, ασε να το καταλαβουν, οταν και εαν ..."

Έμενα κάθε μέρα γκρεμίζεται ένα σύμβολο τώρα που πλησιάζω τα 50.
Πριν μήνα έμαθα ότι ο δάσκαλος μου στο δημοτικό που τον είχα για άντρακλα με μουστάκι, ήταν κρυφοgay.
Σήμερα μάθαμε ότι ο Δήμος Μούτσης κυνήγαγε γυμνός στο δωμάτιο μια 15χρονη το 1992.

Άτιμη καραντίνα, βγάζεις τα πιο κρυφά μυστικά..................

Status
Not open for further replies.