send
AVClub Fanatic
Σήμερα περπάτησα 18.000 βήματα... (δουλειά) ξεποδαριάστηκα, ακατάλληλα για τόσο περπάτημα τα New Balance. Ήταν και απότομο από τα 5.000 που συνήθως περπατώ.
Έχει συνεχή γραμμή τροφοδοσίας με τον Ενεβέη ;
Οτιδηποτε πανω απ'τα 40 λεπτα ... καις λιπος.18.000 X 0.75μ= 13.5km. τόσα δεν έκανα σε όλη την καραντίνα από πέρσι![]()
Η Μεταλαξη, της Μεταλαξης, την Μεταλαξη, Ω(ωωω) Μεταλαξη !
Θυμηθηκα οταν μαθαιναμε τιζ κλισεις στο Δημοτικο (επι της ευκαιριας) :BDGBDGB53:
....αυτό το πράμα που έχει το θεϊκό τοστ "Σπέσιαλ" δίπλα του και προτιμά το ξυροκαρπι με ξεπερνάει.
Μάνο αν είναι να χοντρενεις καν το σωστά.......χωρίς τύψεις. Αν και με τέτοιο μποι ούτε μεσαίας κατηγορίας δεν είσαι.
Καλα Τασο....18000 ρε φίλε? Θα μας τρελάνεις τελείως? Τόσα βήματα έκανα από τότε που γεννήθηκα ,,, δεν σου φταίνε τα New Balance
Τα βήματα που κάνω καθημερινά μόνο στη δουλειά με παπούτσι ασφαλείας και όχι αθλητικά. (Βέβαια εχω αγοράσει σχετικά καλά του ειδους γιατί αλλιως θα ζούσα μερες στρατού) Υπόψιν αυτές είναι σχετικά χαλαρές μέρες στα πικ χτυπάω κάπου 18Κ βήματα
Όταν η γυναίκα ζητάει να κάνουμε κανα απόγευμα σωματική άσκηση δικαιολογημένα ακούει καντάδες
![]()
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Ωχ τι μου θυμησες Πετρο.....εχω να παω απο το 2003, νομιζα ειχε κλείσει αλλα βλεπω τώρα είναι ακόμα εκεί. Επόμενη κοπή πίτας εκεί!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.