Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Δεν εχει σχεση η καραντινα με την αξιοπρεπεια του καθενος (του Μουτση) ουτε με την σεξουαλικη ταυτοτητα και αποδοχη επισης.

Αυτα ειναι κοινωνικα θεματα που καλο ειναι καποια στιγμη να τα κοιταξουμε καταματα.

Μ' αρέσει που μένουμε όλοι έκπληκτοι. Το ξέρουν ακόμα και οι πέτρες ότι ειδικά στον χώρο του θεάματος (τραγούδι, σινεμά, θέατρο) αν δεν "κάτσεις" , ΔΕΝ προχωράς. Είται άντρας είτε γυναίκα. Παγκοσμίως, όχι μόνο στο χωριό εδώ.

Συγνώμη αλλά αυτό το ξέρω από τα σχολικά μου χρόνια ακόμα, που δεν έχω καμιά σχέση με τον χώρο. Δεν μου κάνει ΚΑΜΙΑ εντύπωση.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Μ' αρέσει που μένουμε όλοι έκπληκτοι. Το ξέρουν ακόμα και οι πέτρες ότι ειδικά στον χώρο του θεάματος (τραγούδι, σινεμά, θέατρο) αν δεν "κάτσεις" , ΔΕΝ προχωράς. Είται άντρας είτε γυναίκα. Παγκοσμίως, όχι μόνο στο χωριό εδώ.

Συγνώμη αλλά αυτό το ξέρω από τα σχολικά μου χρόνια ακόμα, που δεν έχω καμιά σχέση με τον χώρο. Δεν μου κάνει ΚΑΜΙΑ εντύπωση.

Τασο αυτο ειναι η μιση αληθεια.

Η αλλη μιση ειναι οτι αν αξιζεις και εισαι ταλενταρα οτι και να γινει θα λαμψεις. Συνηθως οι μετριοι και κακοι πεφτουν θυματα των γελοιων υποκειμενων.

Και εμενα με ενοχλει να το βλεπω μπροστα μου συνεχεια (που το βλεπω με την δουλεια που κανω) αλλα καμαρωνω και την αξιοπρεπεια που προβαλλει αρκετα συχνα.

Οποτε δεν ειναι ο κανονας αυτος μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι.

Α φυσικά. Στην άλλη μισή αλήθεια υπάρχει η άλλη εκμετάλλευση που λέγεται: χρήμα. Διότι αν αξίζεις και είσια ταλεντάρα σημαίνει ότι αρχίζεις και κόβεις χρήμα. Και να σου ξαφνικά σου την πέφτουν όλα τα γνωατά κοράκια.

O Kιμουλης εχει τοσα πολλα χρηματα για να του την πεσει η Δουκα ?
Οχι Τασο ... ορισμενα πραγματα συμβαινουν επειδη καποιος ΜΠΟΡΕΙ να τα κανει !!!!!
Και δεν μιλαω μονο για τον Κιμουλη (κακοποιηση) αλλα και την Ζετα (κλαψουρισματα στην TV).

OΛΟΙ ..... χρησιμοποιουν οτι οπλο βρισκεται ευκαιρο ..... ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η TV.
To αλλο ειναι οτι "ΕΓΩ σε βαζω στο θεατρο και στον θιασο μου ... και θα κανεις οτι σου πω".

Ψαξε ... βρες ... ακρη ....

(δεν υπαρχουν μισες αληθεις .... υπαρχει ΜΙΑ οοοοοοολοκληρηηηηηη που διαρκως διαφευγει
και ποτε δεν θα μαθουμε !)

Ο χώρος του θεάματος είναι πιο «έντονος» και λογικό να υπάρχει η φήμη (με υπόσταση η μη) της ανάδειξης μέσω σεξουαλικότητας
Το ίδιο όμως συμβαίνει λίγο η πολύ σε κάθε κλαδο εργασίας..
Από την άλλη ξέρω παραδείγματα 2 εταιρειών (δεν θα πω δημοσίως ποιες) που σύναψη δεσμού μέσω έρωτα μεταξύ εργαζομενων οδήγησε στην εσκεμμένη απόλυση ενός εκ των δυο στη μια, στην άλλη δε διακοπή σύμβασης με την εταιρεία που παρείχε υπηρεσίες και εργαζόταν πάλι ο ένας εκ των δυο
Δηλαδή σε ένα εργασιακό περιβάλλον απαγορεύεται να ερωτευτούν δυο άνθρωποι; Τι πιστεύετε;

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Ειναι λυπηρο οτι μετα απο ενα t διαστημα εγκλεισμου ... θα χανουμε οτι κατακτησαμε (ως μειωση διασπορας)
και θα ξανακυλαμε στα προηγουμενα χαλια ... ειναι τοσο μα τοσο λυπηρο ! Και ετσι θα παει οχι μονο μεχρι το καλοκαιρι
αλλα και μετα απο αυτο. Αυτα που υποσχεθηκαν οι φαρμακευτικες (η ακριβεστερα οι κυβερνησεις μεσω των media)

... δεν προκειται να καλυψουν το 60% με 70% του πλυθησμου ... οπως "προβλεψανε".

Δεν ειμαι σιγουρος οτι η προβλεψη (καλυψης) δοθηκε απο τις φαρμακευτικες ! Θυμαστε εσεις καποιον απο την Pfizer
η την Moderna ... να βγαινει με αριθμους και να λεει "τοσο εμβολια τον μηνα για την ΕΕ, τοσα για τις ΗΠΑ και τοσα για
ολο τον υπολοιπο κοσμο" ? Διοτι ακομα και αν το παν ... ΟΥΤΕ Η ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ να ηταν. Φοβαμαι οτι ηταν
πολιτικη επιλογη ... για να συγκρατησουν οτι μπορει να συγκρατηθει (για ΟΣΟ μπορει να συγκρατηθει).

Πολλα πραγματα σ'αυτον τον κοσμο ειναι ...... "μην λες τιποτα, ασε να το καταλαβουν, οταν και εαν ..."

Τα πανελλήνιας εμβέλειας μίντια βλέπουμε ακολουθούν την ίδια γραμμή. Σοκ και δέος. Τρόμος και κρυφτείτε!
Κάθε μέρα, όλη μέρα, μέχρι να μπει καλά στο μυαλό, να πιστέψουν όσα λέμε και όπως τα λέμε και οι πέτρες.
Το ίδιο στυλ ειδήσεων, οποιοδήποτε πανελλήνιας εμβέλειας κανάλι κι αν επιλέξω. ΣΟΚ και Δέος κρυφτείτε, πρόστιμα, αυστηρά, λέξεις που έχουν γίνει ψωμοτύρι και παραπέμπουν "σε άλλα" με τόση μανία που προβάλλονται καθημερινά. Ανάδειξη (μόνο) τραγικών περιστατικών που "χτυπάνε" στην κοινή γνώμη αλλά σε άλλη περίπτωση ούτε θα τους ένοιαζαν, όπως δεν τους ένοιαζαν προ-ιού.

Ο ιός υπάρχει, δεν θα σταματήσουμε να ζούμε λόγω του ιού με τον τρόπο που οι πολιτικοί θέλουν για να μην χρεωθούν το "αποτύχατε στην υγεία". Έτσι κι αλλιώς έχουν αποτύχει τόσα χρόνια και δεν είναι γενικότητες αλλά η πραγματικότητα.
Η μισή Ελλάδα κυκλοφορεί και η άλλη όχι. Οι μετακινήσεις όμως από νομό σε νομό απαγορεύονται όπως και οι πτήσεις, κατά τα άλλα χαμός έξω για να μην πω άλλη λέξη...
και περιμένουμε πάλι Μάϊο, Ιούνιο τουρισμό. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Αυτό τουλάχιστον διατυμπανίζουν.
Μήπως τελικά πεθαίνουν όλοι από το νέο ιό της γρίπης (κορονοϊό);

Δηλαδή σε ένα εργασιακό περιβάλλον απαγορεύεται να ερωτευτούν δυο άνθρωποι; Τι πιστεύετε;

Αυτοι οι αλητες και σαλιαρηδες ( κατα κορον προκειται για αντρες που εκμεταλευονται ειτε αντρες ειτε γυναικες) αυτο θα πουνε στα τυχον δικαστηρια.

Οτι οι πραξεις τους ηταν προιον ερωτα.

Δεν μιλαμε για τετοιες περιπτωσεις απο οτι καταλαβαινεις και εχεις την οξυδερκεια να αντιληφθεις παντως.

Μιλαμε για στυγνη εκμεταλευση εως αποπειρα και βιασμους.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ο χώρος του θεάματος είναι πιο «έντονος» και λογικό να υπάρχει η φήμη (με υπόσταση η μη) της ανάδειξης μέσω σεξουαλικότητας
Το ίδιο όμως συμβαίνει λίγο η πολύ σε κάθε κλαδο εργασίας..
Από την άλλη ξέρω παραδείγματα 2 εταιρειών (δεν θα πω δημοσίως ποιες) που σύναψη δεσμού μέσω έρωτα μεταξύ εργαζομενων οδήγησε στην εσκεμμένη απόλυση ενός εκ των δυο στη μια, στην άλλη δε διακοπή σύμβασης με την εταιρεία που παρείχε υπηρεσίες και εργαζόταν πάλι ο ένας εκ των δυο

Ο κώδικας δεοντολογίας υπάρχει συνήθως σε μεγάλες εταιρίες όπου μπορεί να υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα και επιλογές μη συμφέρουσες για την εταιρεία αν προαχθεί πχ. ένας υπάλληλος λόγω "έρωτα" με άλλον διπλανού τμήματος ή ανθρώπου που παίρνει αποφάσεις. Ή και διαρροή πληροφοριών εσωτερικά.
Οι αποφάσεις είναι το ζουμί, μπορεί να είναι μεροληπτικές αν συμβεί. Στην Ελλάδα συνήθως δεν υπάρχει αυτό, μόνο σε μεγάλης εμβέλειας εταιρίες ίσως.

Μήπως τελικά πεθαίνουν όλοι από το νέο ιό της γρίπης (κορονοϊό);

Παντως, σιγουρα πεθαινουν πολλαπλασιως περισσοτεροι (απ'οτι απ'τον παλιο ιο).
Ομως οσοι και να πεθαναν (και θα πεθανουν) ερχεται η στιγμη που ο κοσμος ΔΕΝ θα πειθαρχησει σε τιποτα.
Τωρα ακομα .... πειθαρχει.

Το ardbegui απο που βγαινει, οεο ? :rolleyes:

Αυτοι οι αλητες και σαλιαρηδες ( κατα κορον προκειται για αντρες που εκμεταλευονται ειτε αντρες ειτε γυναικες) αυτο θα πουνε στα τυχον δικαστηρια.

Οτι οι πραξεις τους ηταν προιον ερωτα.

Δεν μιλαμε για τετοιες περιπτωσεις απο οτι καταλαβαινεις και εχεις την οξυδερκεια να αντιληφθεις παντως.

Μιλαμε για στυγνη εκμεταλευση εως αποπειρα και βιασμους.

Ναι σωστά λες αναφέρομαι σε κάτι διαφορετικό που μου είχε κάνει εντύπωση
Η γυναίκα απολύθηκε ο άντρας ακολούθησε οικειοθελώς σε κάποιους μήνες, και σήμερα είναι παντρεμένοι με 2 μικρά παιδάκια (από ότι έμαθα).. Στην ουσία κέρδισαν μια οικογένεια με κόστος τις δουλειές τους (φαντάζομαι κάπου αλλου δραστηριοποιούνται σήμερα)

Όλοι sputnik cocktail τώρα, πάμε!
Ανατροπή! Το παιχνίδι των ανατροπών!

Πριν λίγο καιρό ήταν ...νεράκι για την ΕΕ. Μετά τις αποτυχίες τους... όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Γιατί λες κάτι τέτοιο?

Το Sputnik δεν είχε διαθέσει τα επιστημονικά δεδομένα (κλινικές έρευνες κ.λπ.) ούτε είχε ζητήσει/κατατεθεί για έγκριση στην Ε.Ε.
Μόνο ο Πούτιν έλεγε: "πάρτε το είναι καλό".

Δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα.

Τι άλλαξε?

1) πλέον υπάρχουν δεδομένα γιατί το έχουν κάνει πάρα πολλοί σε διάφορες χώρες (πχ Σερβία, ΗΑΕ κ.λπ.)
2) τώρα πρόκειται να κατατεθεί για έγκριση στον ευρωπαϊκό οργανισμό φαρμάκων

Αν πάρει έγκριση -ακόμη δεν έχει κατατεθεί και δεν έχει πάρει από όσο γνωρίζω- τότε γιατί όχι.

Όλα αυτά όμως απέχουν έτη φωτός από το σχόλιο σου. :P

Γιατί λες κάτι τέτοιο?

Το Sputnik δεν είχε διαθέσει τα επιστημονικά δεδομένα (κλινικές έρευνες κ.λπ.) ούτε είχε ζητήσει/κατατεθεί για έγκριση στην Ε.Ε.
Μόνο ο Πούτιν έλεγε: "πάρτε το είναι καλό".

Δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα.

Τι άλλαξε?

1) πλέον υπάρχουν δεδομένα γιατί το έχουν κάνει πάρα πολλοί σε διάφορες χώρες (πχ Σερβία, ΗΑΕ κ.λπ.)
2) τώρα πρόκειται να κατατεθεί για έγκριση στον ευρωπαϊκό οργανισμό φαρμάκων

Αν πάρει έγκριση -ακόμη δεν έχει κατατεθεί και δεν έχει πάρει από όσο γνωρίζω- τότε γιατί όχι.

Όλα αυτά όμως απέχουν έτη φωτός από το σχόλιο σου. :P

Δεν ειναι ετσι Χρηστο. Καθολου ετσι. Αντιθετα. Μεχρι και ο Obs (nouvel observateur) που ειναι οτι πιο αντιρωσσικο και ας πουμε συστημικο εντυπο το ανεφερε.
Αλλα αστο θα παει εκει ποy δεν πρεπει.

O Oυγγρος ειπε "εγω θα το παρω" και ολοι στις Βρυξελες καναν ενα caca nerveu

Μη βιαζεστε εχει πολλα επισοδεια η ιστορια ακομα. Γενικα.

To παρηγορο ειναι οτι η ερευνα για εμβολια που αντιμετωπιζουν ΚΑΙ τις μεταλλαξεις .... δεν τελειωσε.
Το ανησυχητικο ειναι ... σε τι ΧΡΟΝΙΚΟ διαστημα θα φτανουν σε μας. Οπως αργουν οι αρχικες versions
ετσι θα αργουν και οι μεταγενεστερες.

Ηρθε ο Βραζιλιανος στην περιοχη τελικα... Πανικος !

Mονον με καθολικη απαγορευση πτησεων ανα τον κοσμο θα μπορουσε να αποφευχθει.

Οπως και θα ειχε μεινει μονον στην Κινα ο ιος αν ειχε γινει κατι τετοιο και θα την ειχε γλυτωσει ο υπολοιπος πλανητης.

Ομως αυτα ειναι ουτοπια στον κοσμο που ζουμε.

Βάσει επικαιρότητας:
-Η διπλή μάσκα προστατεύει καλύτερα από τις μεταλλάξεις. Η υφασμάτινη δεν είναι τόσο αποτελεσματική.
-Το ιικό φορτίο στα λύματα ανέβηκε.
-To εμβόλιο τη AstraZeneca δεν προτείνεται πλέον για άνω των 65 λόγω αναποτελεσματικότητας. Συστήνεται όμως για κάτω των 65.
-Το Ισραήλ έχει το ρεκόρ εμβολιασμών παρ όλα αυτά έχει και ρεκόρ κρουσμάτων. Λύση να εμβολιαστούν και οι μέχρι 16 ετών.
-Το Sputniκ μπαίνει στο παιχνίδι και τώρα ερευνάται κατά πόσο μπορεί να δοθεί συνδυαστικά με άλλα εμβόλια.
-Δεν υπάρχουν ακόμα επαρκή στοιχεία όσον αφορά την αποτελεσματικότητα των εμβολιασμών (ακόμα και για τον εαν ο εμβολιασμένος μεταδίδει ή όχι τον ιό), μάλιστα τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν προς το χειρότερο με αιτιολόγηση τις μεταλλάξεις. Συζητείται η αναγκαιότητα ενός πιστοποιητικού εμβολιασμού.
-Ο ΠΟΥ άλλαξε τη θέση του περί ανοσίας της αγέλης, η οποία πλέον επιτυγχάνεται μέσω του εμβολιασμού και όχι της φυσικής άμυνας του οργανισμού.
-Παράλληλα ο ΠΟΥ έχει αλλάξει τη ντιρεκτίβα σχετικά με τα rapid test τα οποία πλέον τα κρίνει ως αναξιόπιστα με αυξημένη πιθανότητα να εμφανίζουν false positives ( δηλαδή να δείχνουν λανθασμένα άτομα θετικά στον κορωνοϊό) και συστήνει συμπληρωματικές μεθόδους για την εξακρίβωση της θετικότητας.

Attachments

• Ma_ge_li_ta.256.911814.jpg
    Ma_ge_li_ta.256.911814.jpg
    15 KB · Views: 71
Status
Not open for further replies.