Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Eγώ σκέφτομαι το εξής απλό... Εχουμε κάνει 500.000 εμβολιασμούς και υπάρχουν 2 ύποπτα κρούσματα... Αναλογικά, αφού το φάρμακο είναι το ίδιο, θα πρέπει να υπάρχουν πολύ περισσότερα στις μεγαλύτερες χώρες και σε αυτές που έχουν εμβολιάσει μεγαλύτερα ποσοστά του πληθυσμού τους μέχρι τώρα... Ερώτηση... Που είναι αυτοί ? Εχει διαβάσει κάπου κάποιος κάτι στο internet ?

Ακουσα το πρωί σε συνέντευξη γιατρό που το έψαχνε επι ώρες χθές σε σχεση με τους εμβολιασμούς Covid19 σε παγκόσμιο επίπεδο .. και δεν βρήκε καμία σχετική αναφορά ..

Μόλις μπήκα σπίτι. 'Ημουν στους γείτονες, ούρλιαζε η γειτόνισσα το όνομα της μάνας μου που είναι φιλενάδες και πήγα έντρομος να δω τι γίνεται. Ο γιός της, 47 ετών πεσμένος νεκρός στο πάτωμα του μπάνιου από ανακοπή, πρώτες βοήθειες μάταιες. Ήρθαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και πήραν τον Μανόλη ... Ο Μανώλης πριν από τρεις-τέσσερις μέρες είχε επισκευθεί πνευμονολόγο, είχε δύσπνοια και πόνο στο στήθος. Ο πνευμονολόγος του συνέστησε να πάει άμεσα σε νοσοκομείο γιατί ανίχνευσε υγρό στον πνεύμονα. ο Μανόλης δεν πήγε, φοβούμενος μην κολλήσει τον ιο. Στο καλό Μανόλη, λυπάμαι, λυπάμαι πολύ..
Συγνώμη για τη μαυρίλα αλλά δεν την παλεύω και πολύ.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Μόλις μπήκα σπίτι. 'Ημουν στους γείτονες, ούρλιαζε η γειτόνισσα το όνομα της μάνας μου που είναι φιλενάδες και πήγα έντρομος να δω τι γίνεται. Ο γιός της, 47 ετών πεσμένος νεκρός στο πάτωμα του μπάνιου από ανακοπή, πρώτες βοήθειες μάταιες. Ήρθαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ και πήραν τον Μανόλη ... Ο Μανώλης πριν από τρεις-τέσσερις μέρες είχε επισκευθεί πνευμονολόγο, είχε δύσπνοια και πόνο στο στήθος. Ο πνευμονολόγος του συνέστησε να πάει άμεσα σε νοσοκομείο γιατί ανίχνευσε υγρό στον πνεύμονα. ο Μανόλης δεν πήγε, φοβούμενος μην κολλήσει τον ιο. Στο καλό Μανόλη, λυπάμαι, λυπάμαι πολύ..
Πολύ κρίμα
Αχ αυτή η μάνα.... Πως θα ζήσει...;

@Νίκος Πετειναράκης
Σε τέτοιες ώρες, όταν φεύγει κοντινός μας άνθρωπος, τα λόγια δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Αν μετράει κάπως, αν βοηθάει λίγο, έχεις τη συμπαράσταση μας...

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Πολύ κρίμα
Αχ αυτή η μάνα.... Πως θα ζήσει...;

Έχασε και τον άλλο της γιο ούτε δυο χρόνια πριν, γ@μα τα. Έκκληση με την όποια δύναμη έχει η φωνή μου, μην παραβλέπει κανένας τις υπόλοιπες πτυχές της ζωής και κυρίως της υγείας του επειδή έχουμε πανδημία.

Πολύ λυπάμαι για τον άνθρωπο που χάθηκε και τους δικούς του καθώς και για το τρομερό σοκ που πέρασες.
Μην το αφήσεις όμως Νίκο να σε επηρρεάσει περισσότερο από όσο πρέπει.

Είσαι βαθιά συναισθηματικός και δεν πρέπει να του δώσεις μεγαλύτερη διάσταση (που είναι ούτως ή άλλως μεγάλη).

Δυστυχώς η ζωή είναι γεμάτη τραγικά γεγονότα.

Να είσαι καλά φίλε μου.

Αχ Παναγιτσα μου...
Εχασα κι εγώ την μάνα μου το 13 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.ανακοπή.μπρος στα μάτια μου.τρομερή στιγμή πού μου κόστισε πολύ ψυχολογικά...πέρα του οτι εχασα μέσα σε 5-6 λεπτά την μάνα μου,μου άφησέ και κατάλοιπα άλλα...φοβίες.
Το μόνο πού μου είπε ο γιατρός τότε.
Αν σε παρηγορεί κάτι να είναι αυτό.η μητέρα σού δεν πόνεσε καθόλου.είναι ο πιο ανώδυνος θάνατος.
Εύκολο να το λένε,δύσκολο ομως γι αυτόν πού το ζει εκείνη την στιγμή.να χάνει τον άνθρωπο του.

Κρίμα πραγματικά φίλε μου.
Είναι πραγματικά κάτι πού μένει.
το εχω ζήσει και με άλλη περίπτωσή.
Οσο για την μάνα του παιδιού;να είστε κοντά της.ειδικά η μητέρα σού πού είναι και φιλενάδα μαζί της.θέλει τεράστια στήριξη.

Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρόμοια κατάσταση πριν 3 χρόνια . Ιδια ηλικία κοντά στα 50 κατέρρευσε στα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας. Είχε συμπτώματα, πήγε στον γιατρό και ΘΑ πήγαινε την επόμενη μέρα νοσοκομείο. Δεν πρόλαβε....

Δυστυχώς δεν έχεις πολλές ευκαιρίες. Θέλει ΑΜΕΣΗ αντίδραση.

Είναι τραγικό την μια στιγμή να μιλάς κανονικά και σε μερικά λεπτά να λες αντίο....

Το κάνανε φάμπρικα στην Κέρκυρα με το εμβόλιο.
https://www.protagon.gr/epikairotit...tin-kerkyra-alla-ede-se-varos-tou-44342228991

Οπως επιβεβαίωσε ο καθηγητής, πρόκειται για τον γιατρό σε βάρος του οποίου διετάχθη Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) επειδή πήγε να βάλει «από το παράθυρο» τους «περίφημους» ημετέρους στη λίστα των πρώτων εμβολιασμών.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Βασιλακόπουλο, ο δημοσιογράφος που «έβγαλε» την «είδηση», ήταν μεταξύ αυτών που μπήκαν σφήνα στη λίστα!
Μία ημέρα πριν την ΕΔΕ, ο γιατρός εμφανίστηκε στο νοσοκομείο επικαλούμενος παράλυση των κάτω άκρων αφού είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της COVID-19. Eξετάστηκε όμως και διαπιστώθηκε ότι δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους παράλυση, περιέγραψε ο κ. Βασιλακόπουλος.

Το λιγότερο που πρέπει να γίνει είναι να τον απολύσουνε τον απατεώνα.

Για να καλύψει τις βρωμιές του επικαλέστηκε ανύπαρκτο πρόβλημα και φόβισε ένα σωρό ανθρώπους στο να το κάνουν.

Στα παλιά του τα παπούτσια η υγεία των άλλων.

Κάθαρμα.

Εξ αιτίας αυτών των ηλιθιων, από χτες προσπαθούμε να καθησυχασουμε τα πεθερικά μου που είναι να εμβολιαστούν το Σάββατο.
Και να τους ξηλωσουν ( ο πληθυντικός πάει και στον "δημοσιαφραφο" που έβγαλε την είδηση) είναι ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ.

Οι διαδικασιες εναντιον τετοιων υπαλληλων δυστυχως απαιτουν καιρο και πολυ γραφειοκρατια δεν πας απο εκει του ριχνεις 2 χαστουκια και τον πετας απεξω οπως θα επρεπε.

Τι στελνουν? εμεις ακομα δεν λαβαμε για την πεθερα μου αναπρογραμματισμο ραντεβου.

(αυτα που ειχαν ξεπαγωσει τελικα τα πηγαν και τα εκαναν στις φυλακες και σε ενστολους)

Αυτη τη φωνη της μανας την ακουσα σα μαχαιρια στην καρδια...

Status
Not open for further replies.