Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Pardon?

Εννοείς ότι τα ποσοστά δείχνουν την πραγματικότητα καλύτερα?

Eννοω οτι εαν ο εγκλεισμος (και ειδικα ολικος σε ολη την επικρατεια) ηταν Η Λυση θα το ξεραμε.

Τα αποτελεσματα δειχνουν οτι δεν... μπορει να φρεναρει λιγο και μετα ξαναπαιρνει τα πανω του σαν να μην υπηρξε τιποτα.

Χωρες με ολικο εγκλεισμο τυγχανει να εχουν χειροτερα αποτελεσματα απο οαλλες χωρις η με μερικο.

Συν ολα τα αλλα προβληματα.

Το κυριο θεμα ειναι η νοοτροπια και οι παραβατικοι βλεπε αυτοι που θελουν να κανου κακο στην κοινωνια... α... και οι βλακες.

Αυτα αρκουν. Μετα μπορεις να κανεις και συσκωτηση στις 18:00 το ιδιο θα εχεις

Eννοω οτι εαν ο εγκλεισμος (και ειδικα ολικος σε ολη την επικρατεια) ηταν Η Λυση θα το ξεραμε.

Τα αποτελεσματα δειχνουν οτι δεν... μπορει να φρεναρει λιγο και μετα ξαναπαιρνει τα πανω του σαν να μην υπηρξε τιποτα.

Χωρες με ολικο εγκλεισμο τυγχανει να εχουν χειροτερα αποτελεσματα απο οαλλες χωρις η με μερικο.

Συν ολα τα αλλα προβληματα.

Μα δεν είπε ποτέ κανείς ότι ο εγκλεισμός είναι λύση. Η μόνη λύση είναι ο μαζικός εμβολιασμός. Απλά μέχρι να γίνει αυτό πραγματικότητα, ο εγκλεισμός σε βάθος χρόνου σώζει ζωές. Ακόμα και 100 άνθρωποι τη βδομάδα να σωθούν σε σχέση με τον μη εγκλεισμό, μιλάμε για 100 ζωές. Απλά σ'αυτή την πανδημία, φάνηκε ότι υπάρχουν χώρες όπου η ανθρώπινη ζωή μετράει περισσότερο από άλλες. Και μιλάμε για μέσα στο Δυτικό κόσμο.

...

Καταλαβαίνεις ότι κάθε "φρενάρισμα" έχει σώσει χιλιάδες ζωές έτσι?

...

...

Παράδειγμα?

Μα δεν είπε ποτέ κανείς ότι ο εγκλεισμός είναι λύση. Η μόνη λύση είναι ο μαζικός εμβολιασμός. Απλά μέχρι να γίνει αυτό πραγματικότητα, ο εγκλεισμός σε βάθος χρόνου σώζει ζωές. Ακόμα και 100 άνθρωποι τη βδομάδα να σωθούν σε σχέση με τον μη εγκλεισμό, μιλάμε για 100 ζωές. Απλά σ'αυτή την πανδημία, φάνηκε ότι υπάρχουν χώρες όπου η ανθρώπινη ζωή μετράει περισσότερο από άλλες. Και μιλάμε για μέσα στο Δυτικό κόσμο.

Φυσικά εσύ καταλαβαίνεις ότι το φρενάρισμα στο οποίο αναφέρεται ο George είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό.

Κάθε φρενάρισμα έχει σταματήσει εκατοντάδες χιλιάδες μολύνσεις.

H ανάπτυξη της πανδημίας θα ήταν εκθετική.

Και μιλάω μόνο για την χώρα μας.

Απλά να θυμίσω ότι (1) ένα περιστατικό covid σε 10 επίπεδα φτάνει σε 50.000 μολύνσεις.

Αν δεν είχαν γίνει αυτά τα φρεναρίσματα θα ήταν μειοψηφία πλέον όσοι δεν θα είχαν κολλήσει.

Και αν πιστέψουμε τα στοιχεία που δώσανε, τότε τα καλύτερα αποτελέσματα όλων τα πέτυχαν οι Κινέζοι χαρη στα αυστηρότατα lockdown.

Καταλαβαίνεις ότι κάθε "φρενάρισμα" έχει σώσει χιλιάδες ζωές έτσι?

Παράδειγμα?

Ας μεινω στη χωρα μου να μη κατηγορω αλλες.... Πατωωωωσαμε .... Ρεζιλι των σκυλιωνε γιναμε. Και καναμε και τον πιο αυστηρο εγκλεισμο.
Ασε τις αλλες παθογενειες που βγηκαν (ενδοοικογενιακη βια, καταθλιψεις, αυτοκτωνιες, κλπ)... Ασε αλλα που δεν μπορω να αναφερω.
Τα πραγματα δεν ειναι καθολου καλα.

Δεν ξερω Χρηστο. Εχω την εντυπωση οτι βρισκομαι σε καποια εποχη σαν πισω απο τις γραμμες Μαζινο. Οπου ελεγαν... "Δε θα πεσουν".
"Εχουν παρθει μετρα γι αυτο"... Οντως... δεν επεσαν.

Ανατρίχιασα!
Προσέξτε αυτό το απόσπασμα:

Σε αυταρχικά κράτη μια τέτοια τεχνολογία είναι να εντοπίζει και να συλλάβει κυβερνητικούς αντιπάλους και ακτιβιστές της δημοκρατίας.》​

Δηλαδή οι χώρες που θα το εφαρμόσουν, από όπου ξεκινάει η ιδέα, θα εξακολουθούν να πιστεύουν και να θεωρούνται ότι είναι δημοκρατικές;

Ίσως η λύση να είναι η επιστροφή στις παλιές καλές παραδοσιακές μεθόδους, π.χ. το απλό Ταχυδρομείο.

Βρηκα αυτο το διαμαντακι της Ελλ.ΤΒ οπως-οπως σωζμενο, και το μοιραζομαι. Οχι οτι λεει κατι εξαιρετικο σημερα, αλλα γιατι αυτα που λεει ειναι ενος ααααλου αιωνα που φαινεται μακρυνος. Για αυτα που λεει, τοτε, οταν τα λεει. Ξεπεραστε την αισθητικη του πραγματος/
Βεβαια προβλεπω ηδη το εξυπνο που θα ερθει να πει ναι αλλα και εμεις τοτε ειχαμε προβλεψει . ξεραμε. καναμε το ταδε...
Ναι ξερω εχω ζησει και εγω σε αυτον τον αιωνα.
Απο την κακη ποιοτητα αναπαραγωγης (και ονταζ προχω και 21ο αι και ετσι) λυπαμαι πολυ που δεν υπαρχει μια σοβαρη ψηφιακη αρχειοθετηση των τηλεοπτικων εκπομπων και δη κρατικων...
Δειτε τι λενε τοτε αυτα τα 4 ατομα και συγκρινετε με τα σημερινα. Ξερω παλι καποιος θα πει ναι αλλα εγω το ειχα προβλεψει η ναι αλλα ο ταδ συγγραφεας ειχε γραψει το ταδε βιβλιο Σιφι ειχε πει οτι...
Δεν ειναι αυτο το θεμα και η λογοτεχνια ειναι γνωστη. Δειτε τι ειπαν αυτα τα ατομα τοτε σε μια εκπομπη Ελληνικης τηλεορασης. Και αναφερθειτε σε συγκριση με το παρων. Μονο αυτο, απλα και ομαλα.

Αν κατι σας κανει κλικ εχει καλως, εαν οχι δεν χαθηκε και ο κοσμος.

Enjoy που λεμε και στα βαρβαρικα...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ακριβως ! Το πιασες το κλασικο. Κριμα η μουσικη δεν ειναι ρυθ,ισμενη καλα και ισοβαθμιςει τα λογια, πολυ ερασιτεχνικες εκπομπες. Αλλα τα πραγματα λεγονταν.
Εμενα μου εκανε εντυπωση η τελευταια θεματολογια περι συμπερσεξ. Και σκεφτηκα το προηγουμενο ποστ του Σπαγκεο. Φυσικα ολα τα αλλα, αλλα μου δωθηκε η ``εμπνευση`` γιατι τοτε δεν υπηρχε παρα σεξ μεσω μινιτελ. Kαι σημερα φτασαμε στο καργα και ερχεται φυσικα ερχεται και ο ελεγχος...

Ξέρετε όσοι κλείνουν ραντεβού για εμβόλιο πότε παίρνουν σειρά; συγγενικο μου πρόσωπο στη Λάρισα, άνω των 80, έχει λέει ραντεβού για τις 27 Απριλίου.

Στάλθηκε από το EML-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Status
Not open for further replies.