Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Όχι δεν αναβοσβήνει κάποιο πλήκτρο. Στην οθόνη γράφει πόσες αναπάντητες έχεις.
είναι σίγουρο αυτό; γιατί υπάρχει νομίζω ρύθμιση που το ενεργοποιείς!

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Υπάρχει μόνο μία βάση, δέχεται το καλώδιο ρεύματος και του τηλεφώνου. Όταν φορτιζεις το ένα χρησιμοποιείς το άλλο.

Υπάρχει μόνο μία βάση, δέχεται το καλώδιο ρεύματος και του τηλεφώνου. Όταν φορτιζεις το ένα χρησιμοποιείς το άλλο.
η 2η βαση ειναι απλα για να στεκεται το 2ο ακουστικο?δεν συνδεεται στο ρευμα?

Attachments

• Screenshot 2021-03-08 220515.png
    Screenshot 2021-03-08 220515.png
    243.2 KB · Views: 341
Πήρα το Gigaset E370.
Ο λόγος που το επέλεξα ήταν το ότι η βάση φόρτισής του μπορεί να είναι μακρυά από την τηλεφωνική πρίζα,αφού διαθέτει ξεχωριστό κουτί που συνδέεται σε αυτή.
Προέκυψε όμως και το ότι διαθέτει λίστα αποκλεισμού κλήσεων και γι'αυτό το αναφέρω.
Το πήρα στα 33 ευρώ στο black friday.
https://www.skroutz.gr/s/14606321/Gigaset-E370-Λευκό.html

είναι σίγουρο αυτό; γιατί υπάρχει νομίζω ρύθμιση που το ενεργοποιείς!

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Τελικά έχεις δίκιο, απλώς εγώ δεν το χρησιμοποιώ, και είχα ξεχάσει ότι υπάρχει μέσω του έξυπνου πλήκτρου.

Όταν η ενδεικτική λυχνία NR αναβοσβήνει
αργά στην κατάσταση αναμονής, μπορείτε
να κάνετε τα ακόλουθα:
– Ακρόαση νέων μηνυμάτων.
*1 (σελ. 45)
– Ανάγνωση νέων μηνυμάτων SMS. (σελ. 42)
Προβολή καταλόγου καλούντων όταν
υπάρχουν αναπάντητες κλήσεις

Αν με ειχαν ρωτησει πριν κανα μηνα ποιο εμβολιο θα ηθελα να κανω το ARN η το Astra Zeneca θα ελεγα καρφωτα "το κλασσικο" (φυση καχυποπτος με νεωτερισμους).
Σημερα ομως θα διαλεγα ενα απο αυτα τα καινουρια... Η βεβαια το Σπουτνικ που εχει ωραιο ονομα :-)

Oh how the tables have tuned...

Δεν πέρασε καιρός που κάποιοι υπερασπιζόμαστε τα νέα εμβόλια και εξηγούσαμε το γιατί και τρώγαμε απόρριψη...

Κανονικά όλους τους "σκεπτικιστές" πρέπει να τους εξαιρέσουν από τα mRNA εμβόλια. :flipout:

Αν με ειχαν ρωτησει πριν κανα μηνα ποιο εμβολιο θα ηθελα να κανω το ARN η το Astra Zeneca θα ελεγα καρφωτα "το κλασσικο" (φυση καχυποπτος με νεωτερισμους).
Σημερα ομως θα διαλεγα ενα απο αυτα τα καινουρια... Η βεβαια το Σπουτνικ που εχει ωραιο ονομα :-)

υπάρχει και το Novavax που δεν είναι τίποτα από τα δυο, αυτό θα ήθελα αν μου δινόταν επιλογή, αλλά δύσκολα θα το δούμε στα μέρη μας

Μόλις έβαλα μέσα μου το καλό το τσιπάκι το 5G του Bill Gates.

Περιμένω να δω αν θα βγάλω τη μέρα, θα σας πω εν καιρώ...

Εγώ θα περιμένω να βγάλει εμβόλιο η Apple, Microsoft δε βάζω στο μπράτσο μου. Ξέρω ότι θα έχει 300% αποτελεσματικότητα, αλλά μόνο στο 90% των μεταλάξεων, αν κολλήσεις το Νοτιοαφρικανικό ας πούμε την πάτησες. Κλασική apple.

Υ.Γ. καλορίζικο, άντε και στα δικά μας!

Μεταξύ σοβαρού και αστείου! :D
Αλλά πέρα από αυτό, εσείς Ιάσων στις ΗΠΑ και Κώστα στη Γερμανία, έχετε δυνατότητα επιλογής; Ή είναι αυστηρά καθορισμένο και απλά είτε το αποδέχεσαι, είτε όχι;

Μεταξύ σοβαρού και αστείου! :D
Αλλά πέρα από αυτό, εσείς Ιάσων στις ΗΠΑ και Κώστα στη Γερμανία, έχετε δυνατότητα επιλογής; Ή είναι αυστηρά καθορισμένο και απλά είτε το αποδέχεσαι, είτε όχι;

Εμείς στη Γερμανία είμαστε πιο πίσω από την Ελλάδα στο ρυθμό εμβολιασμού. Σιγά-σιγά και με το μαλακό, όποιος βιάζεται σκοντάφτει κλπ. Η 81 ετών πεθερά μου δεν το έχει κάνει ακόμα, οπότε καταλαβαίνεις. Με τόσο αργούς ρυθμούς δεν τίθεται θέμα επιλογής, θα κάνουμε όποιο είναι διαθέσιμο εκείνη τη στιγμή.

Status
Not open for further replies.