Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,450
3 Αστερια τοy οδηγου Michelin σε ενα food truck στην Μασσαλια !!!!
Eιδα λιγο τι φτιαχνει ο ανθρωπος, παπαδες... και τι ποιοτητα υλικων...
Αυτο ειναι αμα εχεις τεχνη και μερακι
Μη φανταστείτε ότι εδώ προχωράμε πιο γρήγορα, απλά ως essential worker το έκανα. Κι εδώ τώρα ο γενικός πληθυσμός είναι στους 65+. Η γυναίκα μου πχ δεν πρόκειται να το κάνει πριν τον Μάιο (και βλέπουμε).
Και όχι, δε με ρώτησε κανείς ποιο θέλω, με τρούπησαν και μετά είδα στο καρτελάκι ότι έγραφε Pfizer.
Οι ανήκοντες στις ευπαθείς ομάδες παρά τις διακηρύξεις και τις αναγγελίες, κανένας δεν ξέρει πότε και -κυρίως- με ποιά διαδικασία θα πάρουμε σειρά.
χαχαχα. Με μια μερα διαφορα το καναμε... Εγω εχθες το Pfizer. Ειναι περιεργα τα πραγματα στις ΗΠΑ. Πηγα να κλεισω ραντεβου απο το State Portal και μου εβγαζε ραντεβου Απριλιο/Μαιο κοντα μου (στην Πολη) ή Σε 15 μερες 280 μιλια απο εδω. Επελεξα το δευτερο κι ας ειχε 4 ωρες οδηγηση. Μετα πηγα να ζητησω βεβαιωση απο το γιατρο μου ιντερνετικα, και ειδα πως ειχε ξεχωριστο λινκ το πανεπιστημιακο νοσοκομειο στο οποιο υπαγετε. Μου εκλεισε ραντεβου την ιδια μερα (!), ενω ειχε διαθεσιμοτητα και για σημερα, την Δευτερα κλπ... Δεν μου φαινεται δικαιο αυτο.. Δλδ εγω εκανα το εμβολιο εχθες επειδη το Πανεπιστημιακο Νοσοκομειο εχει προφανως αποθεμα, ενω μεσω της Πολιτειας (Δημοσιο) το πρωτο διαθεσιμο ηταν σε 15 μερες (στα 280 μιλια), και κοντα μου σε 1-2 μηνες.
Τεσπα... Καμια ιδιαιτερη επιπτωση μεχρι στιγμης απο το Pfizer, μονο μια ενοχληση στο σημειο του εμβολιου (δε θα το ελεγα πονο...οπως αν σας δωσει καποιος ενα χτυπημα στο νευρο που λεμε)
Πο-πο-πό-τε; :frown:E-ε-έρχεται! (σύμφωνα με πολύ πρόσφατες ...εξαγγελίες...).......
..........................................................................
......................................... Χρειάζεται πρώτ' απ' όλα μία διαδικασία να πιστοποιήσει ότι ο ενδιαφερόμενος ανήκει πράγματι σε μία από τις θεωρούμενες ευπαθείς ομάδες. Ποιός θα το βεβαιώσει; Ο προσωπικός του, ο θεράπων ιατρός του; Ή μήπως θα καθιερώσουμε μία διαδικασία με δικαιολογητικά α', β', γ', το σύνηθες της ελληνικής γραφειοκρατίας;
......................................
Tι σημαίνει πραγματικό ταλέντο.
Ο Elton John έχει πει ότι γράφει τα τραγούδια του πολύ γρήγορα.
Σε ζωντανή εκπομπή λοιπόν κάποιος από το κοινό του έδωσε τις οδηγίες του φούρνου που αγόρασε και τον προκάλεσε να γράψει τραγούδι.
Ε μα βάλτε κάνα λινκ ντε να δούμε!
Καλά ενταξει. Μετρήστε σήμερα + 15 μέρες να δείτε τι έχει να γίνει.....
Τοσο πορωση έχουν;; .....δεν βολεύονται με 2-3 πραγματακια από την γειτονιά τους;;
https://www.protothema.gr/greece/ar...rvakeio-gia-ta-psonia-tis-teleutaias-stigmis/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.