Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Το παρακάτω : Δηλώνω ότι επιθυμώ οι δημόσιοι φορείς να μου επιδίδουν/κοινοποιούν διοικητικές πράξεις ή άλλα δημόσια έγγραφα που έχουν εκδοθεί χωρίς αίτησή μου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου" μήπως απαλλάσσει το κράτος από την αποστολή αποφάσεων με κλητήρα και αυτομάτως δεν μπορεί να επικαλεστεί ο χρήστης πως δεν ενημερώθηκε;

19710.jpg19710.jpg19710.jpg
19710.jpg19710.jpg

Attachments

• 19710.jpg
    19710.jpg
    1.9 KB · Views: 39
  • 19710.jpg
    19710.jpg
  • 19710.jpg
    19710.jpg
    1.9 KB · Views: 38
  • 19710.jpg
    19710.jpg
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Live μεταδοση ηφαιστειακης δραστηριοτητας στην Ισλανδια.

καλά έχει πάει σε άλλο επίπεδο το Live πλέον.....(θα μου πείτε εδώ βλέπουμε live πόλεμο...... )

Το ελικόπτερο βλέπω κόβει βόλτες χαλαρά από πάνω......ελπίζω να μην εκραγεί τίποτα απότομα και το κάνει στάχτη,,,,,

Ειναι επισημως τρελλοι οι Ισλανδοι. Τους εχει βαρεσει στο κεφαλι η κλεισουρα και σου λεει παμε να δουμε αν θα πεθανουμε ψηνοντας λουκανικα.

τα βλεπεις και δεν πιστευεις οτι δεν ειναι "φτιαχτά" αυτα με τοσο κοσμο διπλα τους.

Σήμερα έμαθα ότι δυστυχώς φίλος μου ετων 43 νοσηλεύεται με συμπώματα πνευμονίας από κορωνοιό . Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού πρώτα παρέμεινε αρκετές μέρες στο σπίτι του μετά σπό την επιβεβαίωση ότι ήταν θετικός. Η κατάσταση του όμως χειροτέρευε, ώσπου τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο.
Εργάζεται ως σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Κορυδαλλού.
Πριν αρρωστήσει εργαζόταν στη νοσοκομειακή πτέρυγα, εκεί όπου νοσηλεύονται ασθενείς Covid. Προφανώς εκεί κόλλησε. Παρά την πολύ μεγάλη προσοχή και παρά τα μέτρα προφύλαξης που παιρνουν. Δεν θέλει και πολύ για να ξεφύγει κάτι.

Σήμερα έμαθα ότι δυστυχώς φίλος μου ετων 43 νοσηλεύεται με συμπώματα πνευμονίας από κορωνοιό . Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού πρώτα παρέμεινε αρκετές μέρες στο σπίτι του μετά σπό την επιβεβαίωση ότι ήταν θετικός. Η κατάσταση του όμως χειροτέρευε, ώσπου τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο.
Πριν αρρωστήσει εργαζόταν στη νοσοκομειακή πτέρυγα, εκεί όπου νοσηλεύονται ασθενείς Covid. Προφανώς εκεί κόλλησε. Παρά την πολύ μεγάλη προσοχή και παρά τα μέτρα προφύλαξης που παιρνουν. Δεν θέλει και πολύ για να ξεφύγει κάτι.
Μα καλά, είναι δυνατόν να άφησαν ανεμβολίαστους ανθρώπους που εργάζονται μέσα σε πτέρυγα COVID?

Εδώ το 45% του νοσοκομείου για καρκινοπαθείς Μεταξάς ήταν ανεμβολίαστο και κόλλησαν 24 ασθενείς με καρκίνο covid, θα ήταν καλύτερα στις φυλακές ?

Εδώ το 45% του νοσοκομείου για καρκινοπαθείς Μεταξάς ήταν ανεμβολίαστο και κόλλησαν 24 ασθενείς με καρκίνο covid, θα ήταν καλύτερα στις φυλακές ?
Καλά αυτοί στο Μεταξά αν κατάλαβα καλά αρνήθηκαν να εμβολιαστούν, οπότε μιλάμε για ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο (το ότι δηλαδή τους επιτρέπεται να βρίσκονται στη θέση τους).

Εμεις χτες τελειωσαμε με τη δευτερη δοση του εμβολίου της μανας μου.
Ρωτησε το γιατρο αν θα μπορει να κολλησει και να μεταδωσει τον κορωνοιο πλεον. Η απαντηση ηταν και στα δυο "ναι". Αλλα αν τον κολλησει θα εχει ελαχιστο κινδυνο να παρουσιασει συμπτωματα κλπ.

Εμβολιο ειχε κανει; Ηταν αρνητης;Αν δεν ειχαν εμβολια θα επρεπε να αρνηθει να παει στην δουλεια του

επειδή ξέρω έχουν κάνει εμβόλιο στο νοσοκομείο κρατουμένων αλλά αυτός μάλλον δεν είχε δεχτεί;;;;

Παντως εχει αρχιζει να γινεται πραγματικοτητα αυτο που μεχρι τον Ιανουαριο ηταν στην σφαιρα της φαντασιας και ειναι το κοντοζυγωμα του ιου σε πολυ κοντινους μας ανθρωπους
Ηδη στο στενο (φιλοι) περιβάλλον μου νοσουν 5 ατομα ολα με ηπιας μορφης συπτωματα
Θελει ακομη πολυ μεγαλη προσοχη εχει αρχισει ενα είδος εφησυχασμού που τον τροφοδοτει η αισοδοξια των εμβολιασμών , της ανοσιας της αγελης ο ερχομος της Ανοιξης σε συνδιασμο με την αυξημενη μεταδοτικοτητα του νεου στελεχους
Υπομονη και υγεια για ολους

Και σε μένα τα ίδια Larry!
Φίλοι μου κολλήσαν οικογενειακώς. Και ήταν από τα άτομα που προσέχαν ιδιαίτερα.
Και οι δύο (το ζευγάρι) είναι στο νοσοκομείο με οξυγόνο και τα παιδιά τους στο σπίτι (με ήπια συμπτώματα).

Θέλει πολύ προσοχή!
Ο κόσμος κουράστηκε αλλά ο ιός δεν κουράστηκε και κάνει πάρτυ.

• Like
Reactions: Maestro and Larry

16_26-2.jpg

Κορυφαίοι επιστήμονες, γιατροί, ανθρωπολόγοι, κοινωνιολόγοι, αναρωτιούνται πως θα είναι το μέλλον της ανθρωπότητας και των πολιτισμών χωρίς χειραψίες και εκδηλώσεις συναισθημώτων που μέχρι πριν την πανδημία γινόταν με επαφή.

Υπερβολες με το συμπαθειο.

Δουλεια δεν ειχαν απο το να κλεισουν την οικονομια και να μας κλειδωνουν σπιτια μας.

Καμια κυβερνηση δεν εχει κανενα οφελος απο τετοιες πρακτικες. Αυτα ειναι θεωριες συνομωσιας χωρις καμια αποδειξη.

Η καλυτερη προοπτικη του οποιοδηποτε κυβερνα ειναι να μην υπαρχει γκρινια. Και αυτο μονο μεσω της οικονομικης κυκλοφοριας επιτυγχανεται.

Το έχουμε πει επανειλλημένα. Θεωρίες συνωμοσίας, πολιτικολογίες και αναπόδεικτες κατηγορίες δεν έχουν θέση στο avclub. Παρακαλώ να το τηρείτε αν θέλετε αυτό το νήμα να μείνει ανοιχτό.

• Like
Reactions: billpeppas
Η καλύτερη ερώτηση που έχει να κάνει κάποιος στους αρνητές είναι να απαντήσουν στο τι όφελος έχουν τα συνεχή lockdown σε όλον τον κόσμο.. Από την ορθότητα της απάντησης (αν δεν βγει η μπάλα εκτός γηπέδου) θα καταλάβετε ότι ούτε και οι ίδιοι πιστεύουν πραγματικά σε θεωρίες

Status
Not open for further replies.