Φίλε μου, αν αρχίζαμε και εμείς να σου μιλάμε όπως μας μιλάς, δεν θα σου άρεσε καθόλου.
Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος ούτε να διαβάζει ούτε να απαντάει στα walls of text σου.
Και αν σου αρέσει. Αν δεν σου αρέσει, το κουμπί για το log out βρίσκεται κάτω δεξιά.
Μόλις τώρα διαπίστωσα την μεταφορά, και θα σου επαναλάβω και δημόσια τη συγνώμη μου , όσον αφορά το πρόσωπό σου. Τα υπόλοιπα στο p.m.
Μου μιλάνε ήδη και πιο άσχημα, απλά το κάνουν πάντα με υπονοούμενα και συγκεκαλυμμένα.
Όταν ο Kosh ρωτάει την ηλικία μου για να βγάλει διάγνωση για την ...ψυχιατρική μου κατάσταση, τι άλλο χρειάζεται για να τον αντιδράσετε καταλλήλως. Δεν είδα καμιά υπόδειξη.
Δεν έδωσα ποτέ καμία εντύπωση σε κανέναν, πως είναι υποχρεωμένος να διαβάζει ή να απαντάει στα γραπτά μου. Και δεν ξέρω γιατί το αναφέρεις.
Όχι δεν μου αρέσει η συμπεριφορά κάποιων, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα τους εξηγήσω το λάθος τους ή δεν θα τους αποκαλέσω υποκριτές (αν μπορώ να το τεκμηριώσω) Το "αν μου αρέσει, αν δεν μου αρέσει, " (δρόμο,) ΔΕΝ θα το σχολιάσω. Ανήκει στην κατηγορία τακτ που αναφέρω πιο κάτω. Κάνε κι εσύ την αυτοκριτική σου όμως λίγο.
Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί κάποιοι πρέπει να το παίζουν και θύματα, όταν προκαλούν με την εριστικότητά τους.
Λίγο τακτ ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.
Εγώ δεν ζήτησα από τον Kosh, κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ψυχιατρική του κατάσταση. Αυτός όμως έκανε υπονοούμενα για τη δική μου. Ποια είπαμε ακριβώς πως ήταν η θέση της όποιας διαχειριστικής αρχής απέναντι του. ?
Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του για το οτιδήποτε και αναλόγως της βαρύτητας που θέλει να έχει ο λόγος του, να τεκμηριώνει όσο το δυνατόν καλύτερα. Όταν λοιπόν κάποιος το κάνει αυτό και αντιμετωπίζεται άσχημα, εξ αιτίας ενός πολιτικού/ιδεολογικού πρίσματος με το οποίο τον βλέπουν οι άλλοι, εγώ τι πρέπει να κάνω. ?
Σε όποιον αρέσει, σε όποιον δε αρέσει να πάει στα τσακίδια ? Well, το δοκιμάσατε κι αυτό και είδαμε πως πήγε τα τελευταία χρόνια.
Πάντως (περισσότερο για να το διαβάσουν όλοι οι άλλοι, ) σας απέδειξα, πως όσες φορές κι αν τους ρωτήσετε, απάντηση δεν θα πάρετε. Όσοι πήγαν και είδαν την ταινία, διαπίστωσαν ή όχι την πασιφανή φεμινιστική οπτική ?
Όσοι δεν την διαπίστωσαν θεωρούν τοξικό τον όμηρο ?
Θεωρούν πως πρέπει να αλλάξει η πατριαρχική δομή. ?
(για να δούμε και ποιος είναι ο προκατειλημμένος, ή δεν έχει φρεσκάρει τη μνήμη του για το πως είναι η Όμήρου Οδύσσεια)
Γιατί ήδη έχω επισημάνει κάποια.
Η Κίρκη, δεν είναι η κακιά μάγισσα, αλλά μια τρομαγμένη γυναίκα που μεταμορφωνει τους άνδρες σε γουρούνια από...φόβο.
η Καλυψώ δεν είναι εκείνη η οποία εντελώς εγωιστικά προσπαθεί να κρατήσει για πάντα κοντά της τον Οδυσσέα τάζοντάς του αθανασία και την υποχρεώνει ο Δίας να αφήσει τον Οδυσσέα, είναι η καλή ψυχοπονιάρα που θα ψυχαναλύσει τον Οδυσσέα, θα του δώσει και λίγα drus για να νιώσει καλά ο κατεστραμμένος αποικιοκράτης.
Που είναι ο απαγχονισμός των 12 υπηρετριών στο τέλος κατά την επιστροφή του Οδυσσέα ?
Οι γυναίκες στην Οδύσσεια, είτε δεν πρέπει να πεθάνουν, είτε είναι ενάρετες, είτε ακόμη κι αν πράξουν δόλια...δικαιολογούνται.
Αυτά, υπάρχουν μέσα στην ταινία του Νόλαν. Αυτοί που επαναλαμβάνουν την ίδια karamela, πως δεν υπάρχει καλέ κανένα μήνυμα woke ούτε φεμινιστικό, να πάτε να τη δείτε όλοι, δεν αντιλαμβάνονται πως όταν ο ισχυρισμός τους έρχεται σε αντίθεση με τον άλλων οι οποίοι τεκμηριώνουν τον ισχυρισμό τους, οφείλουν να ανακαλέσουν ή τα τεκμηριώσουν το λόγο τους ?
Εγώ λοιπόν θα συνεχίσω να επαναλαμβάνω τις ίδιες ερωτήσεις. Αν οι απαντήσεις που θα εισπράξω είναι: "ξεκόλα είναι μια ταινία", "ας μιλήσουμε για την ταινία επιτελους kαι ας τα αφήσουμε αυτά" (Kosh, όπου "αυτά" τα θεωρεί εντελώς ασύνδετα με μια ταινία, ειδικά το ιστορικό έπος, λες και μιλάμε για την ταινία....αναλώσιμοι)
Είναι υποκριτικό λοιπόν να εμμένετε σε έναν ισχυρισμό, όταν αυτός έχει καταρριφθεί και δεν εξηγείτε καν αν απλά τα μηνύματα σας ξέφυγαν (από άγνοια) ή επειδή υπερασπίζεστε την "εναλλακτικη" ταινία μέσα από ένα ιδεολογικό πρίσμα που είναι ακριβώς αυτό που έχει η ταινία. Και πως αλλιώς θα αποκαλέσεις κάποιον που υποκρίνεται, αν όχι υποκριτή. ?
Το θεωρείτε βαρύ ?
Για να σας πουν εσάς πως χρήζετε ψυχιατρικής βοήθειας, ή πως τα κείμενά σας είναι εντελώς παρανοικά,ασυνάρτητα και παραληρηματικά και αν δεν σου αρέσει ο τρόπος που σου φερόμαστε, δρόμο. ?
Ευτυχώς που υπάρχουν τα (κουραστικά και μακροσκελή) κεΊμενά μου ακόμα αναρτημένα, για να μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας το ποιος έχει συγκροτημένο λόγο και δεν χρειάζεται πιστοποίηση kosh.
Πως θα σας φαινόταν αν ο Δημητρακούδης σας έλεγε: Αν δεν σας αρέσουν τα κείμενα του sergiani... LOG OFF ( ή όπως θα έλεγαν στη μαύρη πολιτική κωμωδία In the Loop, FUCK OFF.
Όχι κύριοι, δεν είστε τα θύματα του sergiani. Όπως θύμα (που το έπαιζε) δεν είναι ούτε εκείνος ο bill peppas που
υποκρινόταν πως είχε πιστοποίηση ISF Calibrator, και του την είπα στα ίσια, τον ξεβράκωσα και συνεχίζει ο υποκριτής να χαίρει της εκτιμησής σας.
Δεν έχω να πω τίποτε άλλο. Την επόμενη φορά που θα πάτε να με δείξετε με το δάχτυλο, κοιταχτείτε πρώτα στον καθρέπτη σας.