Ομήρου Οδύσσεια και Οδύσσεια του Christopher Nolan

τοτε να αφαιρεθουν κ τα ποστ του κ καθηγητη -του αγγλου - που μιλουν για χριστιανικο πολιτισμο κ για ψυχη..τον κ καθηγητη εκριναμε κ οχι τον χριστιανισμο. επιλεκτικη αφαιρεσις
υγ απλως ηθελα να δειξω οτι η θεσις του καθηγητη δεν στεκει ουτε απο πλευρας χριστιανικης,την οποιαν ο ιδιος επικαλειται,ουτε απο ιστορικης ουτε,φυσικα απο πλευρας αρχαιας ελληνικης φιλοσοφιας

Last edited:
  • Like
Reactions: Pleo
τοτε να αφαιρεθουν κ τα ποστ του κ καθηγητη -του αγγλου - που μιλουν για χριστιανικο πολιτισμο κ για ψυχη..τον κ καθηγητη εκριναμε κ οχι τον χριστιανισμο. επιλεκτικη αφαιρεσις
υγ απλως ηθελα να δειξω οτι η θεσις του καθηγητη δεν στεκει ουτε απο πλευρας χριστιανικης,την οποιαν ο ιδιος επικαλειται,ουτε απο ιστορικης ουτε,φυσικα απο πλευρας αρχαιας ελληνικης φιλοσοφιας
Τα βίντεο θα μείνουν ως κριτική για την ταινία. Τα σχόλια επάνω σε αυτά όχι.

Προχτες ειχαμε παλι μια Σουαρέ (soirée). Ποτα μεζεδες μουσικη και συζητησεις....

Οι καλεσμενοι μας 3 ατομα. Ενα ζευγαρι και μια φιλη μονη. Ε λοιπιν μαντεψτε...

Καποια στιγμη η συζητηση γυρισε που ??? Ε ναι ! Στην Οδυσσεια.

Απιστευτο ε ; Αλλα το απροσμενο ειναι αλλο. Που πραγματικα δεν το περιμενα. Και δηιγουμαι ετσι για το fun αλλα και για την τρομερη εντυπωση που μου εκανε.

Αρεσε σε ολους, την ειδαν στο Ιμαξ της περιοχης ολοι, και ηταν ενθουζιασμενοι με το θεαμα την εντυπωση κλπ... αν και η μια ειπε οτι μετα απο την σκηνη με τον Πολυφημο αρχισε να εχει συνεχεις accouphènes. ( 1) δεν ξερω να το μεταφρασω επακριβως στα Ελληνικα, συγνωμη ειμαι και γω σαν αυτους που λενε το ενα τριτο στα αγγλικα, αλλα δεν ειμαι σιγουρος για τον ορο ρωτειστε ΟΡΛ. -2) δεν τη εχω δει την σκηνη ουτε σε ιμαξ ουτε σε τιποτα και δεν ξερω τι παιζεται αλλα το θεμα ειναι οτι της δημιουργησε αυτο το προβλημα απο τοτε).

Οποτε αυτοι χαρουμενοι, εγω τα δικα μου.... καπως οπως ο Ελληνας στην Αμερικη που ειδαμε σε αλλο βιντεο (ναι εγω εδω ειμαι ο Ελληνας, qλλα οταν ερχομουν Ελλαδα ημουν ο Γαλλος αλλα αλλη ιστορια- εδω μεταξυ μας τα λεμε να γελαμε).
Και σε καποια φαση καταλαβαινω οτι εχουν πληρη συγχηση.
Μιλαμε για πληρη συγχηση, που να μην ξερουν τι εχουν δει ακριβως και οταν ο ενας ελεγε το ενα, (και ειχε λαθος) ο αλλος που ελεγε το αλλο (και ηταν ο σωστος) ο δευτερος ελεγε "τωρα που το λες εχω αμφιβολιες"..."Πρεπει να το ξανασκεφτω".
Και αμα σας πω μεχρι και σε ποιο σημειο αρχισαν να εχουν αμφιβολιες θα τρελαθητε. Οχι εγω δεν τρελαθηκα, γιατι τους ξερω και ειναι φιλοι.
Επισης δεν ειναι "αγραμματοι". Τουναντιων. Εχουν περασει ολοι απο πανεπιστημια. Τουλαχιστον bac+5 που λεμε εδω. Τουλαχιστον !

Οποτε μου πηρε καποιο χρονο να συνελθω.

Εβαλα νερο στο κρασι μου ξαναηπιαμε, γελασαμε αλλα μου εμεινε εμενα που δεν ειδα το φιλμ.

Αν μπορεσε να τους προκαλεσει τοση συγχηση που τελικα να συζητουν αν ειδαν το ταδε η το δινα, αν ηταν ο αλφα η ο βητα ;
Τι επραξε αυτο το φιλμ ;

Κατα τα αλλα ναι. Αγαπησαν και το φιλμ και τα σκηνικα και θα ηθελαν να ξανα επισκεφτουν την Ελλαδα...

Τι διαολο προκαλει αυτο το φιλμ ; Θα το καταλαβω μονο αμα το δω.

Last edited:
Εσύ τους σύγχισες με αυτά που τους έλεγες, οχι αυτά που ειδαν στο φιλμ!!!! :D :D :D

Όσο αφορά τον Κύκλωπα και την απίστευτη κραυγή εδώ

Στιγμιότυπο οθόνης 2026-08-04 222820.png

Attachments

• Στιγμιότυπο οθόνης 2026-08-04 222820.png
    Στιγμιότυπο οθόνης 2026-08-04 222820.png
    370.7 KB · Views: 2
  • Like
Reactions: Cicadelic Ranger
.οι εμβοες ωτων οφειλονται σε πολλες αιτιες.αιφνιδια εμφανιση μετα απο εκθεση σε υψηλης εντασης ηχο σημαινει ιατρικως το -υποτιμημενο - και συνηθες ακουστικο τραυμα