Ομοβροντία νέων προϊόντων από τη Sigma

Εχει ανατραπει και παρα πολυ η ισοτιμια πλεον.....εκει που καναμε παρτυ με την ισοτιμια δολαριου πλεον εχουμε στεναξει.

Και πιστευω οτι θα παει και παρακατω το ευρω...(για αυτο γινονται ολα πιστευω...)

Εγω στοιχηματιζω οτι θα βγει γυρω στα 850 το πολυ.

Δεν πιστεύω ότι ο νέος 70-200 OS θα βγαίνει πιο φθηνά από τον 4Lis, άντε να μιλάμε για διαφορά των 100 ευρώ το πολύ. Και εάν, πάλι.

Ο Τάμρον, αντίθετα, πόσο βγαίνει πλέον, 620? Είναι ο πιο φθηνός 2.8 τελε ζουμ.

Ποσο δικιο ειχες τελικα στην εκτιμηση σου.

Στα 1,520.00 !!!! δηλαδη 900 ευρω φτηνοτερα απο τον καινουργιο Canon 70-200 f2.8 IS II αλλα και 350 ευρω ακριβοτερος απο τον Canon 70-200 f4 IS .

Ανασα.....:ADFADF1:

Εγώ πάντως λέω να πάρω έναν 150-500 και εάν κάτσει στραβή να το γυρίσω σε παπαράτσι.

Προηγειται αλλος ρε συ !!:D

Toσον καιρο το λεω οτι ηθελα εναν 200-500 να τραβαω τους ερωδιους της γειτονιας .

Ναι για αυτον λεει. Αλλα δεν εχω δει τιμη ακομα στην Ελλαδα.

Στην Αμερικη παντως αρχισε να προπωλειται στα 1700 ευρω περιπου.

Εδω βαλε και τον φπα θα περασει οριακα το διχιλιαρο βλεπω....

Ναι για αυτον λεει. Αλλα δεν εχω δει τιμη ακομα στην Ελλαδα.

Στην Αμερικη παντως αρχισε να προπωλειται στα 1700 ευρω περιπου.

Εδω βαλε και τον φπα θα περασει οριακα το διχιλιαρο βλεπω....

2000-2100 πωλείται στην Ελλάδα σε τιμή μετρητοίς. Και φυσικά ήδη δυο μέλη του φόρουμ μας τον έχουν προμηθευτεί. Ο ένας είναι ο Leonkoum που προσφέρθηκε να μου τον δανείσει, αλλά αρνήθηκα ευγενικά, καθώς δεν θέλω να μπω σε νέα έξοδα αγοράς για μπουρί.

Και φυσικά ο SIGMA 70-200 2.8 OS θα πρέπει να γίνει πιο φθηνός, καθώς τα 500 ευρώ που τον χωρίζουν από το νέο AFS 70-200 2.8 VR II (ούφ το είπα...) της ΝΙΚΟΝ είναι μάλλον λίγα, ενώ τα 900 ευρώ που τον χωρίζουν από τον TAMRON 70-200 2.8 είναι πάρα πολλά....

Βλαση εχω την αισθηση οτι ο νεος Σιγμα 2.8 θα ειναι εφαμιλλος οπτικα των νεων τους φακων που υποτιθεται οτι υποσκελιζουν του μαμισιους....εξ'ου και η τιμολογηση αυτη.

Εννοω τον 50αρη και τον 24-70.

Και εγω παντως το επαθα το σοκ....

Σε καθε περιπτωση παντως μολις προσγειωθει στην Ελλαδα ο φακος θα τον ζητησω για συγκριτικο με τον 70-200 f4 is της Canon.

Aν υπαρξει και κανας 2.8 και δη ο καινουργιος πολυ ευχαριστως να το κανουμε το συγκριτικο.

Βλαση εχω την αισθηση οτι ο νεος Σιγμα 2.8 θα ειναι εφαμιλλος οπτικα των νεων τους φακων που υποτιθεται οτι υποσκελιζουν του μαμισιους....εξ'ου και η τιμολογηση αυτη.

Εννοω τον 50αρη και τον 24-70.

Και εγω παντως το επαθα το σοκ....

Σε καθε περιπτωση παντως μολις προσγειωθει στην Ελλαδα ο φακος θα τον ζητησω για συγκριτικο με τον 70-200 f4 is της Canon.

Aν υπαρξει και κανας 2.8 και δη ο καινουργιος πολυ ευχαριστως να το κανουμε το συγκριτικο.

Μιλάμε για μοντούρα ΝΙΚΟΝ ή για μοντούρα CANON για το συγκριτικό?