Onda V975M

Απάντηση: Onda V975M - Yπερτούμπανο;

Πολλά αρνητικά είχα διαβάσει για το συγκεκριμένο.... πήρα το V989 που είναι οκταπύρηνο, μάλλον με την ίδια οθόνη.... αυτό και αν είναι τούμπανο! 63.000 (μάλλον πλασματικά βέβαια) στο Antutu.

Re: Onda V975M - Yπερτούμπανο;

Ελπίζω να μην σβηστεί ξανά, το μηχανάκι είναι για τα λεφτά του δυναμίτης, αρνητικά υπάρχουν και για τις kuro, αυτό δεν σημαίνει τίποτε.
το Antutu δεν το εμπιστεύομαι.
Αισίως προσφέρεται για το v975m, και η 4.4.2 kik kat του Rozak

Re: Απάντηση: Onda V975M - Yπερτούμπανο;

Πολλά αρνητικά είχα διαβάσει για το συγκεκριμένο.... πήρα το V989 που είναι οκταπύρηνο, μάλλον με την ίδια οθόνη.... αυτό και αν είναι τούμπανο! 63.000 (μάλλον πλασματικά βέβαια) στο Antutu.

εντυπωσεις?περασε τελωνειο?

εντυπωσεις?περασε τελωνειο?

Εάν ρωτάς για κινέζικα ηλεκτρονικά από Κίνα, όλα μα όλα τα κινεζομάγαζα, έχουν την επιλογή να περάσουν νόμιμα και χωρίς τελωνειακούς δασμούς.

Απάντηση: Onda V975M - Yπερτούμπανο;

Αναφέρεσαι στο Onda V989 Allwinner A80T ;

Επίσης εάν κάποιος γνωρίζει κάτι (αρνητικό ) για το παραπάνω σάιτ , παρακαλώ να μου στείλει ένα μήνυμα . Ή και εάν έχει καλύτερη πρόταση .

Στα χαρακτηριστικά του τάμπλετ μου βγάζει, "SOC Chip: UltraOcta A80 8-Core Cortex-A15/7". Στο Antutu εάν θυμάμαι μου έβγαζε συχνότητα λειτουργίας 1.80 GHz.

Πάντως 4 μήνες που το έχω, έχει βγει γρήγορο και σταθερότατα, και με καλή μπαταρία. Ρομ δεν του έχω αλλάξει, ακόμη στοκ το έχω....

Αναφέρεσαι στο Onda V989 Allwinner A80T ;

Επίσης εάν κάποιος γνωρίζει κάτι (αρνητικό ) για το παραπάνω σάιτ , παρακαλώ να μου στείλει ένα μήνυμα . Ή και εάν έχει καλύτερη πρόταση .

Aπ οτι διαβαζω απο αλλα φορουμ απο κει ψωνιζουν οι πιο πολλοι τα Onda,oλοι λενε οτι ειναι αξιοπιστο το μαγαζι...

Aπ οτι διαβαζω απο αλλα φορουμ απο κει ψωνιζουν οι πιο πολλοι τα Onda,oλοι λενε οτι ειναι αξιοπιστο το μαγαζι...

ίσως το καλύτερο μαζί με το minideals

Για αγορά από geekbuying.com για αποστολή υποθέτω βάζουμε "Registered Airmail", αλλιώς πάει καμιά 50αριά επιπλέον το κόστος με EMS. Φαντάζομαι με Airmail είναι ok με τελωνεία κτλ. ε;

Το θέμα του τελωνείου πάλι υπάρχει αλλά με πολύ λιγότερες πιθανότητες , το EMS είναι πολύ πιο επίφοβο .

Ναι προφανώς δεν είσαι 100% σίγουρος. Να ρωτήσω κατόχους του V989: έχει δοκιμάσει κάποιος να χρησιμοποιήσει SD card με NTFS file system στο 989; Την αναγνωρίζει κανονικά; Βασικά το θέμα είναι να αναγνωρίζει αρχεία πάνω από 4GB...

Για αγορά από geekbuying.com για αποστολή υποθέτω βάζουμε "Registered Airmail", αλλιώς πάει καμιά 50αριά επιπλέον το κόστος με EMS. Φαντάζομαι με Airmail είναι ok με τελωνεία κτλ. ε;

Ακριβώς έτσι είναι δεν είναι άσχημη η τιμούλα

Σωκράτη το είχα πάρει πριν ενάμισι χρόνο μτχ. , το έχει ψοφήσει ο μικρός , μιλάμε πολλές φορές του το πήρα και έβραζε από το παίξιμο αλλά ούτε κιχ !!!

Τίμιο ταμπλετ σε πολύ καλή τιμή. Το έχω παροπλίσει δυστυχώς γιατί η αυτονομία του με εκνευρίζει. Με μέτρια χρήση (κυρίως browsing) δεν ξεπερνάει το 6ωρο. Έχω βάλει ρομ του ροζακ και δυστυχώς έχει WiFi bug (δεν ανοίγει αυτόματα το WiFi μόλις βγαίνει το ταμπλετ από sleep, no big deal για πολλούς αλλά καταντάει εκνευριστικό). Η οθόνη είναι καταπληκτική, οι κάμερες πολύ μέτριες. Σε αυτά τα χρήματα δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο αρκεί να έχεις την όρεξη να το σκαλίσεις αρκετά. Δεν λειτουργεί κατευθείαν out of the box.

Εγω προσωπικά θα πήγαινα σε κάποιο επώνυμο ταμπλετ δίνοντας κάποια χρήματα παραπάνω για να γλιτώσω την μανούρα του σκαλίσματος και των bugs που έχουν τα περισσότερα κινέζικα.

Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk

ζει και βασιλεύει, έπειτα από "λιώσιμο" που του κάνουν τα παιδιά..... αγορά Μάρτιος του 14, κρατάει εύκολα 8 ωρίτσες!!