onkyo 906

Απάντηση: Re: onkyo 906

Παιδιά να υποθέσω ότι από το γνωστό e-shop του εξωτερικού αν χρειαστεί ο ενισχυτής κανένα update,τί γίνεται? Το πάτε στην εδώ αντιπροσωπεία και όλα οκ,το στέλνετε πίσω(ποιος πληρώνει τα έξοδα αποστολής) ή το κάνετε μόνοι σας?

Η αναβαθμηση των ONKYO γινεται μεσω CD (optical 1) για τα DSP και μεσω μιας σειριακης που εχει πισω για το firmware... Τα διαφορα αρχεια κυκλοφορουν μετα τα service point και στο ιντερνετ...

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει σε αγορά μαζί με εμένα ας επικοινωνήσει μαζί μου με ΠΜ

Να πω ότι, ρίχνοντας μια βιαστική ματιά στα χαρακτηριστικά του, διαπίστωσα ότι ο ενισχυτής έχει ελαφρύνει περίπου 5 κιλά από τον 905...
Μήπως να δούμε 2-3 review πρώτα;

Ισχύει ότι επειδή είναι νέο μοντέλο, θα είναι "αναγκαστικά" καλύτερο από τον 905;

edit
Άκυρο το παραπάνω για το βάρος. Στον ένα έβλεπα το καθαρό και στο άλλο τη συσκευασία (4,5 κιλά συσκευασία !!!)

Last edited:
Γιάννη, μήπως γνωρίζεις τι διαφορές έχει με τον 905? Τι έχουν αλλάξει δηλαδή?

Pano δες το αρχείο.

Γιάννη, σε ευχαριστώ :2thumb22sup:

Δεν είναι και τίποτα σημαντικές οι διαφορές πάντως από ότι βλέπω. Για να μην πω αμελητέες.

Οι βασικές αλλαγές είναι στο Auddysey με την προσθήκη του Audyssey Dynamic EQ, τα 5 watt παραπάνω στο κανάλι, και αν δεν κάνω λάθος την αλλαγή.

Γιάννη, σε ευχαριστώ :2thumb22sup:

Δεν είναι και τίποτα σημαντικές οι διαφορές πάντως από ότι βλέπω. Για να μην πω αμελητέες.

δες το λιγο πιο καλα

Οι διαφορές είναι βασικά αυτές που αναφέρει ο Γιάννης παραπάνω. Ε, δεν είναι δα και τόσο πια τεράστιες! Τουλάχιστον όχι στα δικά μου μάτια. Αυτό εννοούσα λέγοντας αμελητέες :antlers:

μπα δε γουει αν βρεθεις αθηνα στο τελος γεναρη και μετα αν θελεις ελα να ακουσεις ενα συστημα ΤΗΧ σωστα στημενο
μετα μας λες τι ακουσες
με λουκα
και χωρις λουκα
στο ιδιο συστημα

στην πραξη πιο κρυος
στα γκαζι δεν ειχα την δυνατοτητα να τον δω με ενα 5
αλλα κανεις δεν εχει προβληματα
ισως λογο push pull να εχει καλυτερα γκαζια
αλλα αν δεν το δουμε Α-Β δεν λεμε
σε λιγες μερες θα γνει και αυτο