ΟΝΚΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

makis1973

AVClub Addicted Member
25 June 2007
2,454
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ/ΝΑΞΟΣ
ειχα ακουσει φημες οτι οι ΟΝΚΥΟ εχουν πολλες φορες προβλημα συνδεσης με διαφορους βιντεοπροβολεις αλλα δεν ειχα δωσει σημασια .

ωσπου ετυχε και σε εμενα .
στην αρχη νομιζα οτι ηταν προβλημα με το scaler (crystalio 3800) .

λεω δεν υπαρχει συμβατοτητα μεταξυ τους .

μετα τα εβαλα με το pc μου .
λεω δεν μπορει κατι κανουμε λαθος .
μεχρι με το ps3 δοκιμασα .
τα ιδια κ με 2 δορυφορικους δεκτες που εχω .

οταν δοκιμασα ομως ολες τις πηγες με τον scaler κατευθειαν ολα δουλευαν αψογα !!!

μιλαμε για μεγαλη φρικη .

ειχα την φαεινη ιδεα να δοκιμασω ολες τις πηγες συνδεμενες πανω στον ονκυο με την tv μου ... ΟΛΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΨΟΓΑ !!!

ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ !!!

εχει κατι παρομοιο συμβει σε εσας ???

Μακη αν θυμαμαι εισαι απο τους πρωτους που αγορασαν 886.
Δυστυχως επειδη ολοι ειναι τιγκαρισμενοι σε μπλιμπλικα βγαζουν bugs
που συνηθως λυνονται με αναβαθμιση.Μιας και εχεις εγγυηση ασε αλλους να ιδρωνουν.

Αναφέρεσαι σε σύνδεση HDMI ?

Στον δικο μου, καποιες φορες, δεν κλειδωνουν τα HDMI.
Αν τον κλείσω και ξανανοίξω τότε είναι οκ

ναι για συνδεση hdmi παντα .
το δοκιμασα και το ανοιξε κλεισε , δεν εκανε τιποτα !

artzi μα για την εγγυση τον χρυσοπληρωσα ! τουλαχιστον επραξα σωστα απο οτι φαινεται ...
αυριο παω στην αντιπροσωπεια να δω τι θα κανουν .

απλα σκεφτομαι την ταλαιπωρεια που τραβηξα ωστε να καταλαβω τι τρεχει , το βαλε βγαλε ...
ασε να δουμε και ποσο θα τον κρατησουν ...
χωρια την αδεια απο την δουλεια που πηρα .ευτυχως που εχω καλη δικαιολογια . και δεν εννοω τον προ ...

Γιαννη ο δικος σου ειναι μπαγιατικος, και ετσι δεν εχει θεματα με παιδικες αρρωστιες:grinning-smiley-043
Ετσι ηταν και ο 875 μου τον πηρα στο τελος και δουλευουν ολα.

Εχω ποσταρει σε αλλο νημα σχετικα με το τι πρεπει να κανουν οσοι θελουν να τον αναβαθμισουν μονοι τους.
Και Γερμανικο να εχεις παντως τι χρεωση θα σου κανουν για ενα update ?
Σιγα μην χρυσοπληρωνουμε την Ελληνικη αντιπροσωπεια αγοραζοντας Ελληνικους ενισχυτες για μια αναβαθμιση

δικιο εχεις αλλα επειδη ειμαι λιγο γκαντεμης στις αγορες μου προτιμω να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
και το πηρα κ σε 24 ατοκες δοσεις οποτε ψιλοαξιζε γιατι η διαφορα ηταν τοτε 300 ευρω...

Με ένα update θα είσαι μια χαρά. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες, δεν θα εχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν πρόλαβα ακόμα να κάνω στον δικό μου αναβάθμιση (905) αλλά φίλος με το 875 που είχε σοβαρό πρόβλημα (π.χ. δεν μπορούσε με τίποτα να δει το μενού με τις ρυθμίσεις του βίντεο) έκανε την αναβάθμιση κι από τότε είναι σαν να έχει καινούριο ενισχυτή.

Υπαρχει και περιπτωση να ειναι θεμα υπερθερμανσης.Τον 906 εχω αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε με κολληματα,ουτε με καναλια.Απλα ειχα παρατηρησει οτι μεσα σενα 5λεπτο ο Reon γινεται τουρκος,και απο εξαερισμο ειναι τελειος εχει απλετο χωρο απο παντου.Παρολαυτα εβαλα δυο ανεμηστηρακια απο πανω ωστε να απαγουν τη θερμοτητα απτον επεξεργαστη.Στο συνηστω να το κανεις,δεν εχει να χασεις τπτ.Μεγαλωνεις και τη διαρκεια ζωης του

Και εγώ έχω τον 906 αλλά έχω πρόβλημα Η εικόνα στο HDMI όταν αλλάζει η ανάλυση κάποιες φορές κολλάει. Το ξεπερνώ όπως αναφέρει ο φίλος Θεοδόσης με ανοιγοκλείσιμο του ενισχυτή.Έχω σκεφτεί αρκετές φορές την λύση της αναβάθμισης αλλά ψιλοφοβάμαι μιας και δεν έχω Ελληνική εγγύηση.Έχω διαβάσει και τα σχετικά Post αλλά μου φαίνεται σαν λίγο ρίκσο.
Φιλικά !

Μακη ξερεις τη ειχα παρατιρηση εγω ο 886 ειναι πολλυ εβεστιτος στα htmi .Μηπως εχεις βαρια htmi π.χ να εχει φεριτες ,και δεν κανει καλη επαφη.

απο εξαερισμο υπαρχει απλετος χωρος δεξια κ αριστερα γυρω στους 20 στο υψος και στο πλατος .
το προβλημα ειναι κ σε συνδεση κατευθειαν με το scaler κ απο εκει στο β/π αλλα κ το αναποδο .
δεν μιλαω για αλλαγη αναλυσης για να αλλαξει το σημα , αλλα παντελως ελλειψη σηματος .ποτε στην ουσια δεν πηρα εικονα απο οποια πηγη κ αν συνδεσα ...
τελος παντων ο προ παραδωθηκε στην αντιπροσωπεια σημερα το πρωι .
δεν εφεραν καμμια αντιρρηση , τον παρελαβαν και κατεγραψαν τα συμπτωματα του αναλυτικα .

μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ μολις εχουν νεωτερα απο τον τεχνικο.
επισης να υπολογιζω γυρω στην βδομαδα την παραμονη του ...

να σας υπενθυμισω οτι σε συνδεση με τιβι εδειχνε κανονικα ...
σε ερωτηση , που εκανα σε γνωστο μου που κανει εγκαταστασεις , μου ειπε οτι του εχει συμβει παρα πολλες φορες αλλα λογω πιεσης χρονου δεν μου ειπε σε ποια μοντελα του εχει παρουσιαστει ...

λοιπον μετα απο τηλ που εκανα στην αντιπροσωπεια την παρασκευη αλλα και σημερα το πρωι ,
το μονο που καταφερα να μαθω ειναι οτι

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΠΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ Η ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ .

η απαντηση της τηλ/τριας ειναι οτι θα με παρουν τηλ μολις εχουν νεωτερα !
φταιω τωρα εγω εαν τους κραξω η οχι ?

ελεος ...

δεν θα βγει τιποτα ρε αργυρη.
θα κανω λιγο υπομονη ακομα κ βλεπουμε ...
νομιζω ενα μελος εδω δουλευει μεσα στην ονκυο .
ελπιζω να διαβασει το νημα μπας κ γινει τιποτα ...

Αυτές ειναι οι Ελληνικές Αντιπροσωπειες !
Και θελει μολις ενα Upgrade, φαντασου να ειχε χαλαση το μηχανημα ...
Γερμανια με τα 1000 τωρα πια ξερουμε ... ακομα κα στο service ειναι πιο αξιοπιστη και γρηγοροτερη.