RALLIART
Established Member
Re: Απάντηση: ONKYO TX-NR906 (Ερωτήσεις - Προβλήματα - Reviews...)
Να σαι καλά φίλε μου.
Η αλήθεια είναι ότι έτσι τα έχω δηλώσει και τα έχω με αποκοπή στους 50.Τώρα για το θέμα ψύξης, προσωρινά με τις μεγάλες θερμοκρασίες που είχαμε, όποτε έπαιζε, χρησιμοποιούσα έναν εξωτερικό επιτραπέζιο αναμιστήρα και έκανε μια χαρά την δουλειά του.Οσο για το manual άστο γιατί όσο το θυμάμαι μου την βαράει.Καλησπέρα και απο μένα,είμαι και εγώ κάτοχος του 906.
Πρωτα απ' όλα θα ηταν καλό να ορίσεις τα ηχεία στη large επιλογή,και όντως όπως λες και συ είναι καλο να τα χεις χαμηλότερα.
Επίσης το συγκεκριμένο sub βγαλτο τελείως περισσότερο θορυβο κανει παρά καλο στον ήχο! Καλο θα ήταν επισης να τοποθετησεις κανα δυο ανεμιστηρακια τυπου υπολογιστη ή ενα μεγαλο 12-15cm στο σημειο που ειναι ο Reon Hqv το βοηθαει σημαντικο το μηχανημα στη λειτουργεία του!
Τελικώς,είχα πάρει τηλεφωνο την αντιπροσώπια πριν απο 3 χρονια περίπου για το manual στα ελληνικά, και επειδη το είχα αγοράσει και εγω απο Γερμανια,και ενώ του ποσο κοστιζει το manual για να το αγοράσω γιατί αρχικά αυτ'ος μου έλεγε ηλιθιες δικαιολογιες, και γνωρίζοντας την νομοθεσια της ΕΕ που ειναι υποχρεωμενος να εχεις το μανυαλ στα ελληνικα θεωρησε σωστο αυτο να μου πει οτι εχει χαλασει το φωτοτυπικο του και δε μπορει να μου το δωσει!! Το εχεις ομως το manual
Καλη συνεχεια !!!
Να σαι καλά φίλε μου.