Onkyo TX-SR608 AV Receiver (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews....)

Στην 50VT20 ειναι η 2η HDMI το λεει και πισω..Εμενα δουλεψε τελικα..Ευχαριστω παιδια..

καλημερα λεω να παραγγειλω τον 608 εντος τον ημερων απο το hifiglobe.και επειδη αγοραζω πρωτη φορα μεσο νετ ειμαι λιγο επιφυλακτικος το συγεκριμενο μαγαζι ειναι οκ η θα εχω προβληματα με την αποστολη ?
ο 608 ειναι καλο μηχανημα (παντα σαν ποιοτητα μιλαω) η να παω στον 808 και το γραφω αυτο γιατι διαβασα για ρελε και κατι τετοια προβληματακια ?
να σας πω βεβαια οτι ειμαι νεος στο χωρο του home theater
αυτα ειναι τα πραγματα που θα ειναι μαζι με τον 608

Attachments

• 12-12-10_1430.jpg
    12-12-10_1430.jpg
    55.5 KB · Views: 44
Είμαι και εγω ετοιμος για την αγορα του 608 από γερμανία αλλά δεν ξέρω από ποιο κατάστημα...
Το hifiglobe που λεει και ο φιλος από πανω,εδώ και 2 εβδομάδες που κοιτάω έχει το μήνυμα Sorry, Currently we cannot accept new orders for a short time.
Το schlauershoppen που από οσο ξέρω είναι έγκυρο, τον έχει 429 …
Την καλύτερη τιμή την έχω βρει στο tsnversand στα379 αλλά δεν ξέρω κανέναν να έχει ψωνίσει από εκεί
Αν μπορεί κάποιος με εμπειρία ας μας διαφωτίσει

To hifiglobe αργησε να στειλει παρα του οτι ελεγε οτι το ειχε ετοιμοπαραδοτο, αλλα ηρθε αψογο με αθικτη συσκευασια! Για τα 20 κ 30 ευρω δε λεει να περιμενεις κατα την αποψη μου, οποτε παρτε απο το γερμανικο σαιτ.

Τα ρελε ΔΕΝ ειναι προβλημα, ετσι δουλευουν απλα κι εμεις ασχετοι αρχικα, για προβλημα το νομιζαμε! :)

ο 808 εχει μονο παραπανω hdmi και καλυτερο calibration με το μικροφωνο, αν δε χρειαζεσαι τις extra hdmi πηγαινε για 608. Απο ποιοτητα ειναι ιδιοι!

Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR608 AV Receiver (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews....)

Την καλύτερη τιμή την έχω βρει στο tsnversand στα379 αλλά δεν ξέρω κανέναν να έχει ψωνίσει από εκεί

Προχθές παρέλαβα απο το συγκεκριμένο μαγαζί τον 608, μια χαρά.

To hifiglobe αργησε να στειλει παρα του οτι ελεγε οτι το ειχε ετοιμοπαραδοτο, αλλα ηρθε αψογο με αθικτη συσκευασια! Για τα 20 κ 30 ευρω δε λεει να περιμενεις κατα την αποψη μου, οποτε παρτε απο το γερμανικο σαιτ.

Τα ρελε ΔΕΝ ειναι προβλημα, ετσι δουλευουν απλα κι εμεις ασχετοι αρχικα, για προβλημα το νομιζαμε! :)

ο 808 εχει μονο παραπανω hdmi και καλυτερο calibration με το μικροφωνο, αν δε χρειαζεσαι τις extra hdmi πηγαινε για 608. Απο ποιοτητα ειναι ιδιοι!
συμφωνω απολυτα μαζι σου

Re: Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR608 AV Receiver (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews....)

Προχθές παρέλαβα απο το συγκεκριμένο μαγαζί τον 608, μια χαρά.

ευχαριστώ για την απάντηση:grandpa:

μπορείς να μου πεις και πόσες μέρες έκανε να έρθει?

O 808 δεν είναι επίσης δικτυακός, όπερ σημαίνει ότι παίζει internet radio, mp3 από το NAS, κτλ.?

ο Οnkyo 808 είναι τέλειος.
Εμένα μου κάνει καλύτερα για τον λόγο ότι έχει 2 εξόδους hdmi, έτσι σύνδεσα tv / projector...
Από το attendo.de ήρθε σε 5 εργάσιμες μέρες και είμαι και Κύπρο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR608 AV Receiver (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Revi

ευχαριστώ για την απάντηση:grandpa:

μπορείς να μου πεις και πόσες μέρες έκανε να έρθει?

υπέβαλα την παραγγελία μου στις 7 Δεκέμβρη, το στείλανε στις 8, το παρέλαβα στο Βόλο στις 15, υποθέτω πως για Αθήνα θα ήταν λιγότερες οι μέρες.

καλημερα εκανα την παραγγελια του 608 στο amazon.de 409 με τα μεταφορικα αντε να δω τη θα γινει που ειναι η πρωτη αγορα μεσο νετ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR608 AV Receiver (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Revi

υπέβαλα την παραγγελία μου στις 7 Δεκέμβρη, το στείλανε στις 8, το παρέλαβα στο Βόλο στις 15, υποθέτω πως για Αθήνα θα ήταν λιγότερες οι μέρες.

σε ευχαριστώ για την απάντηση.

τον παρήγγειλα και εγώ από tsnversand στα 375 με 25 μεταφορικά.
η αγορά έγινε στις 20 και στο site της ups έλεγε delivery date τις 24 αλλα σήμερα είδα οτι έγινε rescheduled λόγω καιρού για τις 27 :(

πολύ εξυπηρετική πάντως στο TSN

Μίλησες με καμιά Γερμανίδα γκόμενα και σου μεινε, συμβαίνει...

Καλά, που το βρήκες το μαγαζί αυτό, στη χρυσή ευκαιρία;

:BDGBGDB55:

Το μαγαζί το θεώρησα αξιόπιστο γιατί είδα ότι έχουν παραγγείλει αρκετοί από το συγκεκριμένο και επιπλέον είχε την επιλογή COD (cash on delivery) την οποία και χρησιμοποίησα για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο (μέχρι να έρθει ο ενισχυτής και να τελειώσει η ησυχία και στο σπίτι και στο κεφάλι μου) :afro::afro::afro:

καλησπερα σε ολους τους φιλους και χρονια πολλα
εχω παρει και εγω τον ιδιο ενισχυτη απο εδω
schlauershoppen.de η παραγκελια εγινε στης 21/05 μεσω bank transfer
και το πακετο το ειχα στις 02/06 οπου το μεσημερι της ημερα ελαβα εαν email απο αυτους και με ρωτησαν εαν τον ειχα παραλαβει
μου ειχαν δωσει αριθ.φορτοτικης και εβλεπα που ηταν το δεμα καθε μερα
δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα και η εξυπηρετηση ηταν τελεια χωρις κανενα προβλημα

παιδιά ακουω κι εγώ κάτι κλακ-κλακ απ' τον ενισχυτή ενώ παίζει κάποια ταινία που δε θυμάμαι να τα είχα παρατηρήσει στην αρχή.
Είναι θέμα ρύθμισης? Μπορεί να φταίει κάτι άλλο? Είναι νορμάλ αυτό?

μου το κάνει και εμένα στο άσχετο και με φοβίζει λίγο. τι μπορεί να είναι αυτό ρε παιδιά???