kblachos
Μέλος Σωματείου
......
να ρωτήσω αν αυτή που ενδιαφέρομαι έχει ARC...και με ένα απλά HDMI 1.4 καθάρισα?????
Aν έχει εισόδους HDMI 1.4 τότε σίγουρα μία απ' αυτές τις θύρες υποστηρίζει επιστροφή ήχου.
......
να ρωτήσω αν αυτή που ενδιαφέρομαι έχει ARC...και με ένα απλά HDMI 1.4 καθάρισα?????
συμφωνω απολυτα μαζι σουTo hifiglobe αργησε να στειλει παρα του οτι ελεγε οτι το ειχε ετοιμοπαραδοτο, αλλα ηρθε αψογο με αθικτη συσκευασια! Για τα 20 κ 30 ευρω δε λεει να περιμενεις κατα την αποψη μου, οποτε παρτε απο το γερμανικο σαιτ.
Τα ρελε ΔΕΝ ειναι προβλημα, ετσι δουλευουν απλα κι εμεις ασχετοι αρχικα, για προβλημα το νομιζαμε!
ο 808 εχει μονο παραπανω hdmi και καλυτερο calibration με το μικροφωνο, αν δε χρειαζεσαι τις extra hdmi πηγαινε για 608. Απο ποιοτητα ειναι ιδιοι!
Προχθές παρέλαβα απο το συγκεκριμένο μαγαζί τον 608, μια χαρά.
ο 808 εχει μονο παραπανω hdmi και καλυτερο calibration με το μικροφωνο, αν δε χρειαζεσαι τις extra hdmi πηγαινε για 608. Απο ποιοτητα ειναι ιδιοι!
ευχαριστώ για την απάντηση:grandpa:
μπορείς να μου πεις και πόσες μέρες έκανε να έρθει?
υπέβαλα την παραγγελία μου στις 7 Δεκέμβρη, το στείλανε στις 8, το παρέλαβα στο Βόλο στις 15, υποθέτω πως για Αθήνα θα ήταν λιγότερες οι μέρες.
πολύ εξυπηρετικοί πάντως στο TSN
Μίλησες με καμιά Γερμανίδα γκόμενα και σου μεινε, συμβαίνει...
Καλά, που το βρήκες το μαγαζί αυτό, στη χρυσή ευκαιρία;
παιδιά ακουω κι εγώ κάτι κλακ-κλακ απ' τον ενισχυτή ενώ παίζει κάποια ταινία που δε θυμάμαι να τα είχα παρατηρήσει στην αρχή.
Είναι θέμα ρύθμισης? Μπορεί να φταίει κάτι άλλο? Είναι νορμάλ αυτό?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.