- 7 February 2011
- 97
Ξεκιναω και εγω σαν λατρεις των ταινιων,της μουσικης (metal) κατα προτιμηση και των παιχνιδιων playstation3 να κανω ενα home cinema απο την αρχη με αγορα ενισχυτη και ηχειων. καταληξα στα εξης για ενισχυτη Onkyo TX-SR608 ή Pionner VSX-1020.για ηχεια Jamo S608 ή Roister HT-4000.
Ερωτηση 1: Ποιον ενισχυτη να διαλεξω? αξιζει την διαφορα στην τιμη του ο pioneer? οσα reviews και αν ειδα σχεδον ιδιοι ειναι...
Ερωτηση 2: Απο που ψωνιζω? Κανενα καλο και αξιοπιστο site?
Eρωτηση 3:Τι καλωδια θα χρειαστω γιατι ειμαι σε μικρο νησι και για να βρω ή θα πληρωσω χρυσαφι ή θα περιμενω για να μου στειλουν..
Ερωτηση 4: Ποια ηχεια περνω ? Τα Roister τα εχει ενας φιλος και ειναι φοβερα ως τωρα αλλα και τα Jamo τα ζηλευω πολυ...Αξιζουν την διαφορα στην τιμη τους? κανενα site αυτα?
ΕΡΩΤΗΣΗ 5:Ποτε αγοραζω? περιμενω προσφορες? κανει τι avclub καλυτερες τιμες? Ή να περιμενω τον Οκτωβριο στην εκθεση να παρω καμια προσφορα?
Ο χωρος μου ειναι καθιστικο 20τετραγωνικα συν κουζινα 30 ενιαιος χωρος...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ
Ερωτηση 1: Ποιον ενισχυτη να διαλεξω? αξιζει την διαφορα στην τιμη του ο pioneer? οσα reviews και αν ειδα σχεδον ιδιοι ειναι...
Ερωτηση 2: Απο που ψωνιζω? Κανενα καλο και αξιοπιστο site?
Eρωτηση 3:Τι καλωδια θα χρειαστω γιατι ειμαι σε μικρο νησι και για να βρω ή θα πληρωσω χρυσαφι ή θα περιμενω για να μου στειλουν..
Ερωτηση 4: Ποια ηχεια περνω ? Τα Roister τα εχει ενας φιλος και ειναι φοβερα ως τωρα αλλα και τα Jamo τα ζηλευω πολυ...Αξιζουν την διαφορα στην τιμη τους? κανενα site αυτα?
ΕΡΩΤΗΣΗ 5:Ποτε αγοραζω? περιμενω προσφορες? κανει τι avclub καλυτερες τιμες? Ή να περιμενω τον Οκτωβριο στην εκθεση να παρω καμια προσφορα?
Ο χωρος μου ειναι καθιστικο 20τετραγωνικα συν κουζινα 30 ενιαιος χωρος...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ