Onkyo TX-SR608 ή Pionner VSX-1020

mousteris

New member
7 February 2011
97
Ξεκιναω και εγω σαν λατρεις των ταινιων,της μουσικης (metal) κατα προτιμηση και των παιχνιδιων playstation3 να κανω ενα home cinema απο την αρχη με αγορα ενισχυτη και ηχειων. καταληξα στα εξης για ενισχυτη Onkyo TX-SR608 ή Pionner VSX-1020.για ηχεια Jamo S608 ή Roister HT-4000.
Ερωτηση 1: Ποιον ενισχυτη να διαλεξω? αξιζει την διαφορα στην τιμη του ο pioneer? οσα reviews και αν ειδα σχεδον ιδιοι ειναι...
Ερωτηση 2: Απο που ψωνιζω? Κανενα καλο και αξιοπιστο site?
Eρωτηση 3:Τι καλωδια θα χρειαστω γιατι ειμαι σε μικρο νησι και για να βρω ή θα πληρωσω χρυσαφι ή θα περιμενω για να μου στειλουν..
Ερωτηση 4: Ποια ηχεια περνω ? Τα Roister τα εχει ενας φιλος και ειναι φοβερα ως τωρα αλλα και τα Jamo τα ζηλευω πολυ...Αξιζουν την διαφορα στην τιμη τους? κανενα site αυτα?
ΕΡΩΤΗΣΗ 5:Ποτε αγοραζω? περιμενω προσφορες? κανει τι avclub καλυτερες τιμες? Ή να περιμενω τον Οκτωβριο στην εκθεση να παρω καμια προσφορα?
Ο χωρος μου ειναι καθιστικο 20τετραγωνικα συν κουζινα 30 ενιαιος χωρος...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ή να περιμενω τον Οκτωβριο στην εκθεση να παρω καμια προσφορα?

Αν ειναι να περιμενεις τοσο μπας και γλιτωσεις κανενα ευρω τοτε παρατα.
Και ανευ ηχοσυστηματος γλιτωνεις πολλα ευρω.

Τι θελω να πω.
Μην το ψαχνεις τοσο το δεκαρικο. Παρε αυτο που σου αρεσει.
Γιατι για να ακους καλα θα πρεπει να σου αρεσει κιολας...

δεν ειναι θεμα να γλιτωσω τα euro αλλα ειλικρινα δεν εχω ιδεα απο ολα αυτα και δεν θελω να χρυσοπληρωσω κατι που δεν θα το αξιζει...
για την εκθεση το σκεφτομαι αστε να τα δω απο και απο κοντα...

Εγώ θα έπαιρνα Onkyo γιατί στα λεφτά του είναι ο πιο δυνατός
Καλή τιμή έχει εδώ
και εδώ
Πολύ αξιόπιστα καταστήματα και τα 2
Απο Roister τα 4000 καλά είναι για ταίνίες αλλά για μουσική ανέβα στα Emphasis 25

εγω θα σου προτεινα αφου εχεις την ταση να περιμενεις να κανεις υπομονη 2 μηνες και να παρεις αυτον που θα εχει παει στα 500 (απο εξω βεβαια) και θα εχει τις δυνατοτητες δικτυωσης που εχει ο τωρα ο 1020 και δεν εχει 608 , και καλυτερες απο του 1020, και σαφως πιο δυνατος απο τον 1020

Καλά κάνεις και ψάχνεις, φίλε. Εκεί είναι η δύναμη του αγοραστή.

Ότι και να διαλέξεις όμως, σχεδόν αποκλείεται να κάνεις λάθος, μιας και ακουστικά οι διαφορές δεν είναι τεράστιες εκεί που κοιτάς. Τεράστιες (%) διαφορές θα βρεις όμως στις τιμές και αν δεν ψάξεις, μπορεί να χάσεις αρκετά χρήματα.

Πιστεύω ότι στα "χαμηλά" μοντέλα οι onkyo είναι πιο δίκαιοι στα λεφτά τους και πιο δυνατοί. Ο 609 φαίνεται καλή επιλογή...

Καλές αγορές.

Η υπομονη ειναι αρετη σε τετοια περιπτωση...
Δεν θελω να παρω κατι και σε ενα χρονο να σκεφτομαι να το αλλαξω....

ο 609 με τοσα καλουδια που εχει πανω του θεωρω οτι μπορει να σε συντροφευσει ανετα για την επομενη 5ετια χωρις να νιωθεις οτι μενεις -πολύ- πίσω!!

Η υπομονη ειναι αρετη σε τετοια περιπτωση...
Δεν θελω να παρω κατι και σε ενα χρονο να σκεφτομαι να το αλλαξω....

Υπομονη ναι.
Χωρις βιαστικες κινησεις ναι.
Αλλά να περιμενεις 8 μηνες... ε... δεν ειναι υπομονη.

Και τι θα κανεις; Καθε βδομαδα θα πηγαινεις σε ολα τα μαγαζια να δεις μπας και εβγαλαν κανενα κομματι σε σουπερ τιμη;
Η βενζινη, οι σολες, οι ωρες και η παντοφλα δεν ισοφαριζονται ετσι ευκολα με πεντε ή πενηντα ευρω.

Ξεκινα λοιπον και δες σημερα ποια περσινα μοντελα βρισκες σε προσφορά.
Υπαρχουν πολλα.

Ειμαι σε νησι και δυστηχως δεν εχω την επιλογη να παω στα μαγαζια να παρω μια γνωμη να δω το προιον απο κοντα για να διαλεξω και να ξεμπερδευω...
Ασε που την εχω πατησει μια φορα με βιαστικες κινησεις...
παντως καλη η ιδεα σου για περσινες προσφορες αν και ο 609 που προτειναν τα παιδια βλεπω να με καλυπτει....

Ειμαι σε νησι και δυστηχως δεν εχω την επιλογη να παω στα μαγαζια να παρω μια γνωμη να δω το προιον απο κοντα για να διαλεξω και να ξεμπερδευω...
Ασε που την εχω πατησει μια φορα με βιαστικες κινησεις...
παντως καλη η ιδεα σου για περσινες προσφορες αν και ο 609 που προτειναν τα παιδια βλεπω να με καλυπτει....

Εγώ στη θέση σου θα έκανα λίγο υπομονή και θα έπαιρνα τον Onkyo 609.

Φίλε μου τσέκαρε αυτό το site στο bundle section έχει κάποια ωραία πακετάκια σε προσφορά εγώ θα πάρω τα q acoustics (έχουν πάρει πολύ καλές κριτικές στη κατηγορία τιμής τους) αλλά δεν έχω καταλήξει ποιας εταιρίας ενισχυτής θα τα συνοδεύσει. http://www.audiovisualonline.co.uk/dynamic/eshop_categories.set/ref/274/bundle-deals/browse.html

Φίλε μου τσέκαρε αυτό το site στο bundle section έχει κάποια ωραία πακετάκια σε προσφορά εγώ θα πάρω τα q acoustics (έχουν πάρει πολύ καλές κριτικές στη κατηγορία τιμής τους) αλλά δεν έχω καταλήξει ποιας εταιρίας ενισχυτής θα τα συνοδεύσει. http://www.audiovisualonline.co.uk/dynamic/eshop_categories.set/ref/274/bundle-deals/browse.html

Εχει οντως πολυ καλες προσφορες αλλα εχω σχεδον καταλαξει στον 609...
ευχαριστω

στο συγκεκριμενο αν εξαιρεσεις τον denon 2311 που ειναι οντως σε προσφορα, ολοι οι αλλοι ενισχυτες ειναι αρκετα πανω απο το μεσο ορο των ευρωπαικων μαγαζιων (και μην ξεχναμε αυτες οι τιμες ειναι σε λιρες!)

παιδια ερωτηση...
προιοντα απο αμερικη θα εχουν προβλημα με το ρευμα στην ελλαδα?