Μερικές φορές η προσπάθεια ενημέρωσης ξεπερνά τα όρια της αντιπαράθεσης απόψεων. Κάποιες φορές γίνεται ακόμα και προσβλητική.
Φυσικό είναι ο καθένας που με κόπο μάζεψε κάποια χρήματα να θέλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να προβληματίζεται σε σχέση με την αγορά που θα κάνει. Ειδικά άτομα που βρίσκονται στην επαρχία και πολλές φορές δεν έχουν την δυνατότητα ακουσμάτων ή θέασης των προϊόντων.
ΧΩΡΙΣ να έχω προσωπική άποψη για κάθε προϊόν έχω καταλάβει ότι οι ΟΝΚΥΟ όπου και να διαβάσεις παίρνουν καλύτερες κριτικές. Φτάνει μόνο αυτό ? Μάλλον όχι.
ΟΠΟΤΕ αν θέλεις καλύτερο αποτέλεσμα και έχεις να τα δώσεις πάς και αγοράζεις ένα ONKYO από Ελλάδα, δέχεσαι ότι στον 'χαιδέψανε' και σου βάλανε το χέρι ποιό βαθειά στην τσέπη και τελειώνεις. Τελειώνεις ? χμμ θα φανεί όταν έχεις βλάβη με το Service του εδώ αντιπροσώπου.
Αλλιώς ας πάει και το παλιάμπελο, πας Γερμανία, αν σου βγεί καλό το κομμάτι όλα καλά, αν χαλάσει ή τα σκάς στόν εδώ αντιπρόσωπο με την προυπόθεση πως μπορεί να το φτιάξει ή το στέλνεις πίσω και περιμένεις οσοοοοο καιρό χρειαστεί.
Αλλιώς αγοράζεις Pioneer και δίνεις λιγότερα χρήματα. Από Service εδώ ? χο-χο-χο. Καλύτερα να μην χαλάσει. ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ απο κάποιο μαγαζί που να έχεις σχέσεις και να αναλάβει το κατάστημα τα τηλέφωνα και τις φωνές με το Service. ΕΙΣΟΔΟ μόνο στο Service και ας μην το φτιάξεις έχει 85 ευρώ σε ότι είναι εκτός εγγύησης.
ΔΙΝΕΙΣ την διαφορά των χρημάτων απο τον ONKYO σε ένα τελικό, και μερικά παραπάνω, και έχεις καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα.
ΟΣΟ για το Upscaling νομίζω πως δεν ενδιαφέρει τους πάντες και αρκετές φορές δέν έχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι όμως εμπορικό όπλο ολων των εταιρειών αυτή την εποχή.
Περί Service επειδή και εγώ είχα προβληματισμό σχετικά με την αγορά ενισχυτή έγραψα στο 1ο μου πόστ εδώ.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=25637
Τελικά αγόρασα έναν LX-70, ακόμα στο κουτί είναι και μάλλον σε καμιά 15 μέρες θα μπεί σε λειτουργία, για 2 βασικούς λόγους ( πέρα απο τους τεχνικούς )
α. Τιμή ( Ειδικά όταν σου έρχεται ο μισός σχεδόν δώρο )
β. Αλλος θα τραβάει το πρόβλημα Service και αν είναι σε Service θα έχω δανεικό να κάνω την δουλειά μου.
Ξέρω πως δεν έχω κάνει την καλύτερη επιλογή, από ότι θα ήθελα, αλλά απο το να βασανίζομαι διαρκώς καλύτερα έτσι.
Παρόλα αυτά καταλαβαίνω τον προβληματισμό του καθενός και καλή είναι η ανταλαγή απόψεων σε 'ήπιους' τόνους.
Παρόλα αυτά με τον καταιγισμό νέων μοντέλων και την πίεση των τιμών πιστεύτε ότι ο κάθε αντιπρόσωπος στέλνει στο εξωτερικό άτομα για εκπαίδευση
σε επισκευές ? ή ότι έχει ανταλλακτικά ? Ακόμα και τις δυνατότητες του κάθε μηχανήματος αν πάρετε τηλέφωνο να σας βοηθήσουν δεν θα ξέρουν, εκτός και αν ο τεχνικός είναι και 'χομπύστας' και το έχει ψάξει.
ΚΑΙ φυσικά έμενα προσωπικά με ενδιαφέρει η επισκευή και μετά την εγγύηση ανεξαρτήτα απο την χώρα αγοράς.