Onkyo TX-SR875 ή Pioneer LX-70???

Σωστά τα λες φίλε <apextos> . Τελικά θα έχω σέρβις αν πάρω τον 70 η όχι; Ξέρεται πιο είναι το πιο τρελό ότι όπως δεν θέλω να πάρω τον onkyo απο Γερμανία (για τους γνωστούς λόγους) έτσι δεν μπορώ να πάρω και τον 70 απο Ξάνθη . Πήγα σε 3 καταστήματα και την σειρά LX δέν μπορούν να την φέρουν εδώ. Οπότε αγοράζεις απο Αθήνα ή Θεσ/νίκη και αν πάθει κάτι τρέχεις απο εκει που τον αγόρασες ουσιαστικά δεν έχω σέρβις. Για πιο σέρβις και πια καταστήματα που θα σε βοηθήσουν μιλάμε; Η αγοράσω απο Ελλάδα ή απο Γερμανία γαι μένα εδώ επάνω μιάζει σιγά σιγά να είναι το ίδιο.

Παιδια τι λετε για οργανωση power buy στους PIONEER LX71 -81;Ανακοινωθηκαν για 6-7/2008 (ξερω ειναι νωρις ,αλλα το αναφερω για να προλαβουμε καποιους που θελουν να αγορασουν τωρα)...

Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875 ή Pioneer LX-70???

Σωστά τα λες φίλε <apextos> . Τελικά θα έχω σέρβις αν πάρω τον 70 η όχι; Ξέρεται πιο είναι το πιο τρελό ότι όπως δεν θέλω να πάρω τον onkyo απο Γερμανία (για τους γνωστούς λόγους) έτσι δεν μπορώ να πάρω και τον 70 απο Ξάνθη . Πήγα σε 3 καταστήματα και την σειρά LX δέν μπορούν να την φέρουν εδώ. Οπότε αγοράζεις απο Αθήνα ή Θεσ/νίκη και αν πάθει κάτι τρέχεις απο εκει που τον αγόρασες ουσιαστικά δεν έχω σέρβις. Για πιο σέρβις και πια καταστήματα που θα σε βοηθήσουν μιλάμε; Η αγοράσω απο Ελλάδα ή απο Γερμανία γαι μένα εδώ επάνω μιάζει σιγά σιγά να είναι το ίδιο.

Εγώ στην θέση σου θα τον παράγγελνα από αξιόπιστο κατάστημα της Αθήνας.
θα μου ερχόταν με courier/ταχυδρομείο με έξοδα δικά μου.
Και σε περίπτωση προβλήματος θα τον ξανάστελνα Αθήνα με τον ίδιο τρόπο. Γιατί δεν έχεις service; Δεν νομίζω να σου αρνηθεί το κατάστημα το service. Απλά θα υπάρχει μια μικρή ταλαιπωρία με καθυστερήσεις λόγω απόστασης.

Φιλε argi ,τι εννοεις ;
Αναφερομαι σε p.b. στην Ελλαδα μολις ερθουν τα μηχανηματα ...

ακριβως το ιδιο πραμα μου ειπαν το πρωι στην ιντερσις
αλλα αν ειδες απο ιαπωνεζικο φορουμ λενε οτι θα κυκλοφορησι αργα το καλοκαιρι
αν σκεφτεις οτι σουσανο επρεπε να ητα εδω πιστευω να καταλαβαινεις αν εχουν δικιο οι ιαπωνες για το ποτε θα βγει στην παραγωγη
και αν σκεφτεις οτι σε κθε αλλο μηχανημα παντα μαθαιναμε τι θα εχει πανω
και σε αυτο δεν ξερουν ουτε οι ιαπωνες
πιστευω να καταλαβαινεις οτι ισως δεν εχουν αποφασισει ουτε οι ιδιοι τι θα εχει
αλλιως θα εδιναν φωτο απο την πανω μερια του

Re: Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875 ή Pioneer LX-70???

Εγώ στην θέση σου θα τον παράγγελνα από αξιόπιστο κατάστημα της Αθήνας.
θα μου ερχόταν με courier/ταχυδρομείο με έξοδα δικά μου.
Και σε περίπτωση προβλήματος θα τον ξανάστελνα Αθήνα με τον ίδιο τρόπο. Γιατί δεν έχεις service; Δεν νομίζω να σου αρνηθεί το κατάστημα το service. Απλά θα υπάρχει μια μικρή ταλαιπωρία με καθυστερήσεις λόγω απόστασης.
Εχεις ακούσει για τιμές απο courier; PIONEER απο Αθήνα 17κιλά 49e ONKYO 905 απο Γερμανία 27 κιλά 47e Εάν πάθει κάτι και πρέπει να πάει για σέρβις θέλεις 100ε μόνο πάνε -έλα. Και κάτι ακόμα έχουμε μάθει στην Ελλάδα ότι < με τα χαιρετίσματα δουλειά δεν γίνεται> οπότε μην σου τύχη και πάθει κάτι μάλλον την πάτησες. Τώρα νομίζω καταλαβένεται τι ενοώ όταν αναρωτιεμαι αν έχω σέρβις ή όχι.Υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες όταν ζείς περιφέρεια και αυτά ειναι μόνο ανα απλό δείγμα μην σου τύχη κάτι δύσκολο !!!!!

Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875 ή Pioneer LX-70???

Με τον ονκυο θα παρεις την καλυτερη εικονα της αγορας απο AV ενισχυτη και γενικα scaler με διαφορα λογω πανακριβου επεξεργαστη που εχει... (REON)
Στον ηχο μαλλον ο ονκυο θα ειναι καλυτερος γιατι τα χαρακτηριστικα του σκιζουν και οι κριτικες του ειναι οι καλυτερες που εχω διαβασει...
Αρκει να παρεις το ανανεωμενο μοντελο και οχι καποιο παλιο που εβγαλε ενα προβληματακι στην αναπαραγωγη (καποια παραλογη καθυστερηση του ηχου απο την εικονα)...
Περισσοτερα θα βρεις στο αναλογο thread του onkyo 875...
Αλλα θεωρητικα πλεον ολα τα μοντελα ειναι απο τα ανανεωμενα...
Απο δυναμη και οι δυο ειναι υπεραρκετοι για AV ενισχυτη και ο ονκυο εχει και πιστοποιηση thx ultra 2...!
Ο ονκυο ζεστενεται παραπανω αλλα ετσι δουλευει οποτε δεν ειναι προβλημα.
Ο pioneer ισως ειναι μερικα watt παραπανω αλλα στα 140 πραγματικα watt τα 5-6 δε κανουν την διαφορα...
Ολοι πλεον οι ακριβοι AV ενισχυτες εχουν ευκολα μενου και μικροφωνο για σεταρισμα...
O onkyo ειναι καλυτερος σε στερεο απο τον pioneer...

Γενικα, αν εχεις τα χρηματα... πηγαινε για onkyo...

Και πως θα ξερουμε οτι ειναι το καινουριο μοντελο???Εγω ας πουμε ενδιαφερομαι για τον onkyo TX-SR705.Ο οποιος εδω εχει 1160 και γερμανια 809!!!Αξιζει το ρισκο του απεξω για τα 300 ευρω(τα οποια ειναι πολλα?!!!)?

Εχεις ακούσει για τιμές απο courier; PIONEER απο Αθήνα 17κιλά 49e ONKYO 905 απο Γερμανία 27 κιλά 47e Εάν πάθει κάτι και πρέπει να πάει για σέρβις θέλεις 100ε μόνο πάνε -έλα. Και κάτι ακόμα έχουμε μάθει στην Ελλάδα ότι < με τα χαιρετίσματα δουλειά δεν γίνεται> οπότε μην σου τύχη και πάθει κάτι μάλλον την πάτησες. Τώρα νομίζω καταλαβένεται τι ενοώ όταν αναρωτιεμαι αν έχω σέρβις ή όχι.Υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες όταν ζείς περιφέρεια και αυτά ειναι μόνο ανα απλό δείγμα μην σου τύχη κάτι δύσκολο !!!!!

Οπως και να έχει με καμία μάρκα δεν θα έχεις εκεί σέρβις!!!!! Αρα ή δεν θα αγοράσεις τίποτα ή θα διαλέξεις κάτι πολύ φτηνό ή θα αγοράσεις από ένα μαγαζί από ΑΘΗΝΑ. Αν πάς σε κάποια λύση από ΑΘΗΝΑ ή ΘΕΣ/ΚΗ ζήτα να τον βάλουν να παίξει μερικές μέρες πριν στον στείλουν ώστε αν έχει κατασκευαστικό σφάλμα να το δείξει.

Οι επιλογές σου δεν είναι πολλές και θα πάρεις κάποιο ρίσκο, άλλωστε όλοι μας αυτό κάνουμε. Απλά σε μία μικρή ή εξειδικευμένη εταιρεία προσέχουν καλύτερα τους πελάτες τους.

Επίσης να μην ξεχνάμε κάτι βασικό. Σχεδόν σε όλες τις σημερινές ηλεκτρονικές συσκευές δεν είναι εύκολο να κάνεις επισκευή εκτός και αν έχει χαλάσει κανένας πυκωτής ή καμία αντίσταση. Αν λοιπόν πάθει βλάβη μια τέτοια συσκευή και είναι ΕΝΤΟΣ εγγύησης ο αντιπρόσωπος αλλάζει μια πλακέτα και στην δίνει πίσω, αν είναι ΕΚΤΟΣ εγγύησης πολλές φορές το κόστος της πλακέτας είναι τα 3/4 του μηχανήματος οπότε είναι ασύμφορη η επισκευή.

Ακόμα και στα αυτοκίνητα θα το έχεται ζήσει όλοι αυτό. Αν πάς να φτιάξεις το αυτοκίνητό σου από ανταλλακτικά τα φτάσει να κάνει 3 ή 4 φορές επάνω.

Το θέμα είναι αν :

1. Οσο έχεις εγγύηση έχει ο αντιπρόσωπος κάποιο ελάχιστο Stock ανταλλακτικών ? Πιστεύω ότι δεν έχουν. Αλλά αν είναι σοβαροί ή σου δίνουν άλλη νέα συσκευή ή φροντίζουν να φέρουν το ανταλλακτικό σύντομα με Courier.

2. Οταν περάσει η εγγύηση το φέρνουν σύντομα ? Εστω και αν είναι η αξία του μεγάλη εσύ μπορεί να θες να φτιάξεις την συσκευή σου.
Αν ή αξία του ανταλλακτικού είναι μικρή θα στο φέρουν σύντομα ή σε 2-3 μήνες ? Μήπως σου δώσουν τιμή επισκευής σκόπιμα μεγάλη για να μην μπούν στην διαδικασία παραγγελίας ?

3. Ξέρει ο κάθε τεχνικός να εντοπίσει το πρόβλημα με την ραγδαία αλλαγή μοντέλων ?

Θα μπορούσαμε να συζητάμε ώρες σ' αυτό το θέμα αλλά ΟΛΑ αυτά τα προιόντα είναι καταναλωτικά και με την πίεση τιμών που υπάρχει δεν επενδύουν οι εταιρείες σε σέρβις και ανταλλακτικά παρά μόνο στο ελάχιστο.

Και πως θα ξερουμε οτι ειναι το καινουριο μοντελο???Εγω ας πουμε ενδιαφερομαι για τον onkyo TX-SR705.Ο οποιος εδω εχει 1160 και γερμανια 809!!!Αξιζει το ρισκο του απεξω για τα 300 ευρω(τα οποια ειναι πολλα?!!!)?

Τα καινουρια μοντελα αφορουν τα 875 και 905 που δεν υπαρχουν παλια πουθενα... αποσυρθηκαν με εξοδα της ΟΝΚΥΟ...

Για τον 705, δε στο προτεινω αγορα απ'εξω... ο 875 εχει κατι λιγοτερο απο οτι ο 705 Ελλαδα και παιρνεις και γ@μω τα μηχανηματα...
Το κερδος σου θα ειναι +800ευρω, το ρισκο αγορας σχεδον ανυπαρκτο και απο εγγυηση... με 800ευρω κερδος οσο και να χαλασει εχεις χρηματα να το στειλεις (αυτα τα δυο χρονια εγγυησης) γερμανια 3-4 φορες...