Onkyo TX-SR875

φιλε Morfeus εσυ πηρες τον 705? τον εχει 830 ευρώ..ποσο θα μου στοιχίσει τελικη τιμη με τα εξοδα αντικατοβολής? αν εχεις καποια πειρα απο ενισχυτες μπορει να μου πεις αν ειναι δυνατος και ποιο ειναι το σημαντικοτερο ελατωμα του(αν εχει)?

Φίλτατε τον έχω παραγγείλει και δυστυχώς είμαι στο περίμενε αλλά ευελπιστώ πως θα τον έχω ως την επόμενη Παρασκευή. Όσο για τα οικονομικά τον πλήρωσα με πιστωτική που σημαίνει:

Sub-Total: 809,00 EUR
Shipping And Handling: 45,75 EUR
Total: 854,75 EUR

Τώρα εσύ που θέλεις αντικαταβολή νομίζω πως θα χρεωθείς +19,50 οπότε μιλάμε για 874,25 .
Τέλος για τα ελαττώματα νομίζω πως κάθε μηχάνημα έχει και από κάτι. Όσο για τον συγκεκριμένο έχω διαβάσει πως ζεσταίνεται λίγο περισσότερο από κάποιους άλλους πράγμα που δεν με πειράζει. Επίσης υπάρχει κάποια αδυναμία στην μετονομασία της εισόδου Game/Tv ή Cbl/Sat και κάποια μικρά προβλήματα lipsync τα οποία όμως διορθώνονται από τις επιλογές του ενισχυτή. Όλα τα παραπάνω πάντως δεν με ανησυχούν καθόλου μιας και σίγουρα θα διορθωθούν με κάποιο firmware update. Αν θέλεις πήγαινε και ρίξε ένα μάτι εδώ μιας και αναφέρονται ακόμα ποιο πολλά πράγματα τα οποία θα σου λύσουν όλες τις απορίες. Ελπίζω να βοήθησα και να μην ξέχασα τίποτα.

Last edited:
Εχω ψαξει το θεμα πολυ και το συμπερασμα που κατεληξα ειναι το εξης:
οι Onkyo ειναι πιο λιτοι απο αντιστοιχα μοντελα αλλων εταιριων αλλα επισης ειναι κορυφαιοι ηχητικα και στη διαχειρηση εικονας γιατι χρησιμοποιουν κορυφαια κυκλωματα.Ελπιζω να εχω δικιο!

Αγαπητέ 'Αρη κανένα νέο από τον ΟΝΚΥΟ? αν μου πεις οτι ολα ειναι οκ θα παραγγείλω απο εκει τον 705..μου φαίνεται υπερπλήρης(για τα δικα μου θέλω)και αρκετα φθηνός..

Τιποτα νεοτερο.Συνεχιζεται η ανταλλαγη email και τηλεφωνων.Η ONKYO αδυνατει να καλυψει τη ζητηση.Μου ειπαν οτι αν θελω σε ασημι μου στελνουν αυριο κιολας αλλα δεν μου κανει.Αρα υπομονη!

Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875

Αγαπητέ 'Αρη κανένα νέο από τον ΟΝΚΥΟ? αν μου πεις οτι ολα ειναι οκ θα παραγγείλω απο εκει τον 705..μου φαίνεται υπερπλήρης(για τα δικα μου θέλω)και αρκετα φθηνός..

Παρέλαβα από τη Γερμανία τον 805. Τον πλήρωσα με αντικαταβολή. Μπορείς να παραγγείλεις τον 705 με αυτό τον τρόπο πληρωμής και όποτε έχουνε θα σου έρθει και θα τον πληρώσεις μόνο τότε.
Δεν είναι παράξενο που έχουν έλλειψη. Αν και είχα διαβάσει πολλά για την ποιότητά του στο avsforum, παρ’ όλα αυτά εντυπωσιάστηκα από το ηχητικό αποτέλεσμα.

Re: Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875

Παρέλαβα από τη Γερμανία τον 805. Τον πλήρωσα με αντικαταβολή. Μπορείς να παραγγείλεις τον 705 με αυτό τον τρόπο πληρωμής και όποτε έχουνε θα σου έρθει και θα τον πληρώσεις μόνο τότε.
Δεν είναι παράξενο που έχουν έλλειψη. Αν και είχα διαβάσει πολλά για την ποιότητά του στο avsforum, παρ’ όλα αυτά εντυπωσιάστηκα από το ηχητικό αποτέλεσμα.

Με την εγγύηση τι γίνεται ?? το έψαξες καθόλου ???

ο 875 που πηρα τηλ απο την αντιπροσωπεια εχει γυρω στα 1650 αρα κανα 1500 αρι στα μαγαζια (ακομη δεν εχει ερθει)

Re: Απάντηση: Onkyo TX-SR875

ο 875 που πηρα τηλ απο την αντιπροσωπεια εχει γυρω στα 1650 αρα κανα 1500 αρι στα μαγαζια (ακομη δεν εχει ερθει)

οι τιμές που πήρα χθες από την αντιπροσωπεία ήταν οι εξής :

ο 605 ---- 890
ο 705 ---- 1160

ο 875 ---- περίπου 2100 (πρέπει να ψιλοζαλίστηκα και
γιαυτό δεν θυμάμαι ακριβώς)

ο 705 από το παραπάνω μαγαζί έρχεται με αντικαταβολή 853,40  (διαφορά περίπου 300

ευρώπουλα !!!!). 'Ασε που εδώ δεν έχουν τίποτα σε μαύρο (μόνο παραγγελία που θα πάρει ένα

μήνα ....)

Last edited:

τελικα 1650 ο 875 η 2100??Παντως οσον αφορα το δεν εχει έρθει εμένα μ είπαν οτι εχει ερθει ηδη μια φουρνια ωπου ειχε ηδη κλειστει απο προ-παραγγελιες..Κ οτι τι ιδιο εχει γινει κ με την δευτερη που θα ερθει..Αρα παμε για τριτη..

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο TX-SR705 που είχα παραγγείλει είναι επιτέλους στον δρόμο για Ελλάδα και θα έχω νεότερα από Τετάρτη και μετά.

θα ανοιξουμε ενα καινουριο thread με power buy και να προχωρισουμε
νομιζω οτι οι γερμανοι δινουν 2ετη εγγυηση..και ειναι και γερμανοι!:cool4:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Onkyo TX-SR875

τελικα 1650 ο 875 η 2100??Παντως οσον αφορα το δεν εχει έρθει εμένα μ είπαν οτι εχει ερθει ηδη μια φουρνια ωπου ειχε ηδη κλειστει απο προ-παραγγελιες..Κ οτι τι ιδιο εχει γινει κ με την δευτερη που θα ερθει..Αρα παμε για τριτη..

Εαν δεν κάνω λάθος η τιμή θα είναι κοντά στα 2.060 ευρώ.
Το μηχανάκι είναι πολύ καλό με εοεξεργαστή εικόνας θαυμάσιο. Ηχητικά έχει έναν "χαρακτήρα" και φάνηκε να έχει και τα απθέματα ισχύος...

Σε όσα τεστ έχουν γίνει στο μηχάνημα όλοι γράφουν οτι υπερθερμαίνεται!

Αυτό μελλοντικά υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει πρόβλημα(π.χ πρόωρη φθορά υλικών)?

Και μια τελευταία ερώτηση:
Δεδομένου οτι έχει πολύ καλό επεξεργαστή εικόνας, είναι προτιμότερο να γίνεται η επεξεργασία απο τον ενισχυτή ή μήπως οι τηλεοράσεις έχουν ακόμα καλύτερους επεξεργαστές?

Πάντως, ειδικά σε sd σήμα έχει γραφτεί σε περιοδικά του χώρου οτι κάνει θαύματα!!

Σε όσα τεστ έχουν γίνει στο μηχάνημα όλοι γράφουν οτι υπερθερμαίνεται!

Έξι ώρες σε μέσες στάθμες και δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Κοινώς δεν μου μύρισε κάτι. Όλα τα ενισχυτικά θέλουν το αέρα τους.

Και μια τελευταία ερώτηση:
Δεδομένου οτι έχει πολύ καλό επεξεργαστή εικόνας, είναι προτιμότερο να γίνεται η επεξεργασία απο τον ενισχυτή ή μήπως οι τηλεοράσεις έχουν ακόμα καλύτερους επεξεργαστές?

Δε γνωριζω καποια TV που να εχει το REON "μεσα" της...!
(Ισως καμια πανακριβη pioneer...?)
Η δοκιμη παντως θα ειναι πανευκολη, θα βαλεις ενα DVD player κατευθειαν στην τηλεοραση, και μετα το ιδιο μεσω του 875 και θα δεις διαφορες... αν οι διαφορες σου αρεσουν υπερ του ενος ή του αλλου, κανεις τις επιλογες σου...

Μας δουλεύουν τελικά οι Αγγλάρες...

αντιγράφω απο το τεύχος Σεπτεμβρίου του Home Cinema Choice.

Hot stuff baby!
Damn this receiver is hot. No really, it gets hot- and i mean 'pass me two eggs and a couple of rashers for a fry-up' hot.

This may have something to do with a per-channel power output of 150W in 5.1 mode; the enormous transformer; or more likely what Onkyo describes as 'Dual Push-Pull amplification with three-stage inverted Darlington circuity'.

This uses different transistors to separately amplify the positive and negative halves of the waveform, with the Darlington circuity removing any distortion.
(Two sets of transistors instead of one is why it runs so hot!)

I accidentally sat back on the SR875 whilst unplugging some cables and the missus has been laughing about the waffle-print on my cheeks ever since.
There are warning stickers on the casework to the effect that the top gets a little toasty-but during a swap around i placed a DVD player on the top of the SR875(okay not recommended) and within a few minutes the receiver got so hot its HDMI stage simply shut down.

Ergo-don't place this amp in a tight cabinet as it needs plenty of room to breath, and will allow you to knock back the central heating a few degrees this winter.

και απο το Group Test Οκτωμβρίου του What hi*fi?

First an more important, this piece of kit runs relatively hot.
Put it this way, we don't think you should be keeping your DVD player on top of i for long!

υ.γ Τελικά Μανώλη έχεις δίκιο, όλα τα ενισχυτικά θέλουν τον αέρα τους.
Ευχαριστώ για την απάντηση.:worshippy: