Αγαπητέ 'Αρη κανένα νέο από τον ΟΝΚΥΟ? αν μου πεις οτι ολα ειναι οκ θα παραγγείλω απο εκει τον 705..μου φαίνεται υπερπλήρης(για τα δικα μου θέλω)και αρκετα φθηνός..
Παρέλαβα από τη Γερμανία τον 805. Τον πλήρωσα με αντικαταβολή. Μπορείς να παραγγείλεις τον 705 με αυτό τον τρόπο πληρωμής και όποτε έχουνε θα σου έρθει και θα τον πληρώσεις μόνο τότε.
Δεν είναι παράξενο που έχουν έλλειψη. Αν και είχα διαβάσει πολλά για την ποιότητά του στο avsforum, παρ’ όλα αυτά εντυπωσιάστηκα από το ηχητικό αποτέλεσμα.
ο 875 που πηρα τηλ απο την αντιπροσωπεια εχει γυρω στα 1650 αρα κανα 1500 αρι στα μαγαζια (ακομη δεν εχει ερθει)
ο 875 που πηρα τηλ απο την αντιπροσωπεια εχει γυρω στα 1650 αρα κανα 1500 αρι στα μαγαζια (ακομη δεν εχει ερθει)
δεν μαζευομαστε 2-3 να τους παραγγειλουμε απο εξω?
τελικα 1650 ο 875 η 2100??Παντως οσον αφορα το δεν εχει έρθει εμένα μ είπαν οτι εχει ερθει ηδη μια φουρνια ωπου ειχε ηδη κλειστει απο προ-παραγγελιες..Κ οτι τι ιδιο εχει γινει κ με την δευτερη που θα ερθει..Αρα παμε για τριτη..
Σε όσα τεστ έχουν γίνει στο μηχάνημα όλοι γράφουν οτι υπερθερμαίνεται!
Και μια τελευταία ερώτηση:
Δεδομένου οτι έχει πολύ καλό επεξεργαστή εικόνας, είναι προτιμότερο να γίνεται η επεξεργασία απο τον ενισχυτή ή μήπως οι τηλεοράσεις έχουν ακόμα καλύτερους επεξεργαστές?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.