Onkyo TX-SR875

εγω εχω την 37pf9830..Ο scaller δηλαδη του 875 ειναι καλυτερος απο της τηλεόρασης??
Μανώλη είπες οτι σου άρεσε πολύ το τμήμα video..Απο ηχο τί λεει??
Με το σετ της crystal audio θα παιζει καλα?Αναφερομαι στο THX-3D12..

στα Γιαννενα το παιρνω παντα στις 15..τωρα Αθηνα πρεπει να βγαινει κατα τις 10 του μηνος και ανεβαινει και στο site με τα θεματα του νεου τευχους..εχω τοσα πολλα τευχη που θελω πολυ καιρο να τα ταξινομησω..και το πιο περιεργο ειναι οτι εχω σχεδον ολα τα τευχη των ετων 1980, 1990 αλλα δεν βρισκω τα του 2000 και μετα...:chinscratch::bigcry::huh2:

Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875

τα ηχεια τα αγορασα διαβαζοντας τον ΗΧΟ..την τηλεοραση το ιδιο(m86)..τον ενισχυτη θα τον αγορασω μιλωντας με τον ΗΧΟ!!! -bye-
και θελουμε μονο αληθειες εδω μεσα
(ας το τονισουμε..δεν ξερεις καμια φορα):grinning-smiley-043

Onkyo TX-SR875 ..τι τσιπακι χρησιμοποιει για αποκωδικοποιηση σινε?

ποια η διαφορα του με τον 705 αλλα και με τον 905 στο παραπανω αλλα και στην ποιοτητα των σκαλερ?

σε σχεση με το μοντελο της pioneer ? πως τα παει?

και απο που μπορουμε να παρουμε τον lx50 εκτος Ελλαδος? ξερει κανενας καποιο site του εξωτερικου?

Re: Απάντηση: Onkyo TX-SR875

Onkyo TX-SR875 ..τι τσιπακι χρησιμοποιει για αποκωδικοποιηση σινε?

ποια η διαφορα του με τον 705 αλλα και με τον 905 στο παραπανω αλλα και στην ποιοτητα των σκαλερ?

σε σχεση με το μοντελο της pioneer ? πως τα παει?

το REON chip ειναι πολυ καλυτερο απο τα faroudja οπως λενε στο εξωτερικο και υπαρχει στα μοντελα 875 και 905. (Αυτο εχει και το PS3 για επεξεργαστη για τα blue ray).
Οι διαφορες αυτων των δυο ενισχυτων ειναι στο internet radio και κατι ψιλα που μπορεις να βρεις στο pdf που δινει η ΟΝΚΥΟ στο site της.
Στην εικονα αυτη τη στιγμη ειναι οτι καλυτερο σε AV ενισχυτη... (λενε)

ρε παιδια πως γινεται ο 875 από εξωτερικό να μας κοστίζει 1349Ε και στην Ελλαδα να τον πληρωνουμε 2100?Για μα..ες μας περνανε?Ειναι μεγαλη η διαφορα!

Που την βρήκες 1349 eki_13?

Αν διαβασεις την αρχη του thread θα δεις το site απο Γερμανια απο οπου τον εχω παραγγειλει και τον περιμενω στα 1349 ευρω(+ 60 ευρω μεταφορικα και αντικαταβολη).Παντως ακομα τιποτα σε μαυρο.Σημερα που μιλησα μαζι τους τηλεφωνικα μου ειπαν παλι οτι η ONKYO αδυνατει να καλυψει τη ζητηση σε μαυρο και οτι αν θελω σε ασημι ειναι αμεσα διαθεσιμος.Δεν μου αρεσει καθολου σε ασημι αλλα ομολογω οτι εχω αρχισει να το σκεφτομαι.Μαλλον η ONKYO εκτιμησε λαθος οτι το ασημι θα εχει μεγαλυτερη ζητηση:furious3:.

Και κατι oftopic.Απο το ιδιο site εχω παραγγειλει και τα καλωδια hdmi:
2 x Panasonic HDMI-Cable Ver.1.3a High Speed (grey) 1, 5 m [PANhgh]
34,95 EUR
1 x Panasonic HDMI-Cable Ver.1.3a High Speed (grey) 5 m [PANhgh]
54,95 EUR
Οι τιμες ειναι καλες και απο οσο εψαξα στο site της PANASONIC τα καλωδια της εχουν πιστοποιηση οποτε το θεωρησα ευκαιρια να τα παρω και αυτα πληρωνωντας μονο μια φορα μεταφορικα.
Ξερει κανεις τιποτα πιο συγκεκριμενο για αυτα τα καλωδια;
Εκανα καλα η θα το μετανιωσω;

Προσεξε ομως eNeRGy γιατι στο συγκεκριμενο site η τιμη ειναι χωρις φπα και απευθυνεται σε αγορα με τιμολογιο.Παρατριχα να την πατησω.Ενας φιλος που εχει μεγαλωσει στη Γερμανια μου το μεταφρασε και σας το μεταφερω.Παντως αν και το site ειναι μονο στα Γερμανικα οταν πας να ολοκληρωσεις την παραγγελεια κατω απο το γενικο συνολο αναφερεται ενα ποσο που αντιστοιχει στο 19% το οποιο ομως δεν αρθροιζεται.Αυτο μου κινησε την περιεργεια και ζητησα τη μεταφραση.

Προσεξε ομως eNeRGy γιατι στο συγκεκριμενο site η τιμη ειναι χωρις φπα και απευθυνεται σε αγορα με τιμολογιο.Παρατριχα να την πατησω.Ενας φιλος που εχει μεγαλωσει στη Γερμανια μου το μεταφρασε και σας το μεταφερω.Παντως αν και το site ειναι μονο στα Γερμανικα οταν πας να ολοκληρωσεις την παραγγελεια κατω απο το γενικο συνολο αναφερεται ενα ποσο που αντιστοιχει στο 19% το οποιο ομως δεν αρθροιζεται.Αυτο μου κινησε την περιεργεια και ζητησα τη μεταφραση.

Οχι φιλε μου ο φιλος σου μετεφρασε λαθος...
Επειδη γνωριζω γερμανικα και εμενα Αυστρια 7 χρονια και εχω κανει ΟΛΕΣ μου τις αγορες μεσω ιντερνετ και απο γερμανια, μπορω να σου πω τι γινεται...

Γραφει:
"1222.00 incl. MwSt. zzgl. Versandkosten" αυτο μεταφραζεται ως:
1222ευρω, (Incl=inclusive) συμπεριλαμβανομενου, (MWST) ΦΠΑ, (zzgl=zuzüglich) επιπλεον (θα προσθεθουν δηλαδη), (Versandkosten) Εξοδα μεταφορας.

Αργοτερα οταν πας να τελειωσεις την παραγγελια δεν προσθετει το ΦΠΑ απλα στην ολη αγορα στον εχει εκει να τον βλεπεις ποσο ειναι απο το συνολικο ποσο (γιαυτο οπως ειπες δεν αρθροιζεται)...
Ο φιλος σου απλα εκανε ενα λαθακι και θα στο αποδειξω στο παραπακτω παραδειγμα απο μια προχειρη παραγγελια που δεν ολοκληρωσα (γιατι θα την κανω στο τελος του μηνα):

Summe EUR 1222.00
Zahlungsart (Zahlung per Vorauskasse inkl. Transportversicherung Gebühr) EUR 0.99
Versandkosten (VORAUSKASSE Griechenland Versandgebiet: Griechenland) EUR 19.00
Rechnungsbetrag EUR 1241.99
Enthaltene MwSt. 19 % EUR 198.30

Μεταφραση

Συνολο 1222.00
Κρατηση προπληρωμης και εγγυηση μεταφορας 0.99
Κοστος αποστολης για Ελλαδα 19.00
Ποσο αποδειξης 1241.99
Συμπεριλαμβανεται 19% ΦΠΑ 198.30

Φυσικα η πληρωμη ειναι 1241.99 (αφου αυτο εχει και η αποδειξη που θα λαβεις) και γιαυτο δε το προσθετει επιπλεον και απλα σε ενημερωνει (οπως κανουν πολλοι στην γερμανια) το ποσο που δινεις για φορο στο κρατος... Δεν υπαρχει καμια παγιδα ουτε πονηρια... θα τους ειχαν κλεισει ή θα το εβλεπες στο συνολικο ποσο πριν την πληρωμη και απλα δεν θα την ολοκληρωνες!

Μη φοβασαι λοιπον... απλα θα γλιτωσεις ακομη ~150ευρω απο το αλλο καταστημα που προτεινουν καποια παιδια...

Last edited:
Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως παρέλαβα επιτέλους τον TX-SR705 σήμερα το μεσημέρι από το γνωστό πλέον κατάστημα στην Γερμανία. Δεν μπορώ να πω πολλά ακόμα μιας και μόλις που πρόλαβα να τον ανοίξω, αλλά παρατήρησα πως ο ήχος του είναι πάρα πολύ ωραίος και ζεσταίνεται αρκετά. Θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω περισσότερα τις επόμενες μέρες αφού ολοκληρώσω και τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Φιλε eNeRGy σε ευχαριστω για την αριστη εξηγηση.Πιθανοτατα ο φιλος μου τα μπερδεψε.Τελος παντων εγω εχω κανει την παραγγελεια μου εδω και ενα μηνα και περιμενω να παραλαβω.Παντως να εισαι καλα γιατι μου προσθεσες μια ακομα καλη επιλογη στα e-shops.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως παρέλαβα επιτέλους τον TX-SR705 σήμερα το μεσημέρι από το γνωστό πλέον κατάστημα στην Γερμανία. Δεν μπορώ να πω πολλά ακόμα μιας και μόλις που πρόλαβα να τον ανοίξω, αλλά παρατήρησα πως ο ήχος του είναι πάρα πολύ ωραίος και ζεσταίνεται αρκετά. Θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω περισσότερα τις επόμενες μέρες αφού ολοκληρώσω και τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

καλορίζικος !!!

τι εννοείς ζεταίνεται αρκετά ??? αφού μόλις τον άνοιξες ......

Ευχαριστώ φίλε jimazz. Βασικά όταν λέω μόλις τον άνοιξα εννοώ πως δεν ψάχτηκα πολύ με τις ρυθμίσεις και τα σχετικά μιας και μόλις είχα σχολάσει ξέρεις τώρα...:sleepey:

Έτσι λοιπόν για να ακριβολογώ το μηχάνημα έπαιξε χαλαρά (μιας και ήτανε μεσημέρι) από τις 15:00 ως τις 17:00 γιατί μετά έπρεπε να πάω δουλειά. Για 2 ώρες που έπαιζε μου φάνηκε κάπως ανεβασμένη η θερμοκρασία του αλλά μπορεί να έκανα και λάθος. Θα τον ζορίσω με την πρώτη ευκαιρία και θα σας μεταφέρω όλα τα νεότερα.

Ελπίζω να έλυσα την απορία -bye-