Αν τα πώ όλα εδώ μετά τι θα διαβάσετε;
Eki 13 η απάντηση στο πρώτο ερώτημά σου ειναι :NAI
και θελουμε μονο αληθειες εδω μεσατα ηχεια τα αγορασα διαβαζοντας τον ΗΧΟ..την τηλεοραση το ιδιο(m86)..τον ενισχυτη θα τον αγορασω μιλωντας με τον ΗΧΟ!!!![]()
Onkyo TX-SR875 ..τι τσιπακι χρησιμοποιει για αποκωδικοποιηση σινε?
ποια η διαφορα του με τον 705 αλλα και με τον 905 στο παραπανω αλλα και στην ποιοτητα των σκαλερ?
σε σχεση με το μοντελο της pioneer ? πως τα παει?
Που την βρήκες 1349 eki_13?
http://www.digital-versand.de/start.php?d_RE875SRB_Onkyo_TX_SR_875__schwarz9821.phpΠου την βρήκες 1349 eki_13?
Προσεξε ομως eNeRGy γιατι στο συγκεκριμενο site η τιμη ειναι χωρις φπα και απευθυνεται σε αγορα με τιμολογιο.Παρατριχα να την πατησω.Ενας φιλος που εχει μεγαλωσει στη Γερμανια μου το μεταφρασε και σας το μεταφερω.Παντως αν και το site ειναι μονο στα Γερμανικα οταν πας να ολοκληρωσεις την παραγγελεια κατω απο το γενικο συνολο αναφερεται ενα ποσο που αντιστοιχει στο 19% το οποιο ομως δεν αρθροιζεται.Αυτο μου κινησε την περιεργεια και ζητησα τη μεταφραση.
Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως παρέλαβα επιτέλους τον TX-SR705 σήμερα το μεσημέρι από το γνωστό πλέον κατάστημα στην Γερμανία. Δεν μπορώ να πω πολλά ακόμα μιας και μόλις που πρόλαβα να τον ανοίξω, αλλά παρατήρησα πως ο ήχος του είναι πάρα πολύ ωραίος και ζεσταίνεται αρκετά. Θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω περισσότερα τις επόμενες μέρες αφού ολοκληρώσω και τις απαραίτητες ρυθμίσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.