Onkyo TX-SR875

eprom.....

βρώμα η δουλειά!

αν αλλάζουν τις eprom τότε τα μηχανήματα θα είχαν μεγάλο ζόρι.

thanx για την ενημέρωση πάντως.-bye-

Δεν αλλαζουν τσιπακια... απλα οπως ξερεις για να γινει αλλαγη σε αυτες θελει υπερυθρες και φυσικα δε γινεται στο σπιτι και για να γινει αυτη η αλλαγη χρειαζεται επεμβαση σε καποιο πυκνωτακι...
(αυτα απο οτι καταλαβα απο το AVSf)

Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875

Τελικα ηρθε το Σαββατο 10/11.

Αλλα δεν μπορω να παρω εικονα απο τα hdmi και κοντευω να παλαβωσω.
Το συστημα μου αποτελειται απο την SONY KDL-46X3500,PS3 & PIONEER DVR-LX60D.

Έχεις κάνει assign στην συγκεκριμένη είσοδο (υποθέτω ότι χρησιμοποιείς την DVR) την HDMI είσοδο που χρησιμοποιείς;

Kαι assign εχω κανει τα hdmi και το manual το εχω μαθει νερακι αλλα ΤΙΠΟΤΑ.Το φοβερο ειναι οτι ειναι τοσο ευκολος στην χρηση που μετα απο μια ωρα μαζι του νιωθεις σαν να τον εχεις χρονια.Εχω δοκομασει 3 διαφορετικα καλωδια μεχρι στιγμης χωρις αποτελεσμα.Ουτε εικονα ουτε ηχος μεσω hdmi.Εστειλα ειδη email στο καταστημα για τα περαιτερω.

:furious3::AFADF0::angry:

Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους οσους βοηθησαν στο μικρο και ασημαντο (σε σχεση με τα υπολοιπα που αντιμετωπιζουμε στη ζωη μας) προβλημα που μου προεκυψε με τον ONKYO.Δεν θα αναφερθω σε ονοματα νομιζω δεν χρειαζεται παντως το φορουμ αυτο ειναι μια μεγαλη παρεα και ηδη στους λιγους μηνες που ειμαι μελος εχω κανει μερικους καλους ΦΙΛΟΥΣ.

:ernaehrung004:

Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους οσους βοηθησαν στο μικρο και ασημαντο (σε σχεση με τα υπολοιπα που αντιμετωπιζουμε στη ζωη μας) προβλημα που μου προεκυψε με τον ONKYO.Δεν θα αναφερθω σε ονοματα νομιζω δεν χρειαζεται παντως το φορουμ αυτο ειναι μια μεγαλη παρεα και ηδη στους λιγους μηνες που ειμαι μελος εχω κανει μερικους καλους ΦΙΛΟΥΣ.

Φιλε μου ελπιζω να βρηκεs λυση με το προβλημα σου.Και εγω εχω παραγγειλη τον 905 απο γερμανια εδω και τρειs εβδομαδεs,αλλα μετα απο αυτο που συνεβει σε εσενανε,δεν ξερω τη να κανω.Εαν εχειs νεα ενυμερωσε μαs.Ευχαριστω?

Σε τηλεφωνικη επικοινωνια με το καταστημα μου ειπαν να τον στειλω πισω με δικα τους εξοδα για αντικατασταση.Απλα δεν υπαρχει μαυρο.Να θυμισω οτι περιμενα 2 μηνες για να βρεθει μαυρος αλλα τωρα θα τον αντικαταστησω με τον ασημενιο.Βεβαια τωρα εχω αλλο προβλημα.Θελουν αντιγραφο της αποδειξης και εγω εχω μονο της Courier.Αλλη αποδειξη δεν βρηκα μεσα στο δεμα αλλα ομολογω οτι απο την χαρα μου δεν εψαξα προσεκτικα.Αλλα παιδια απο το φορουμ που αγορασαν απο το ιδιο μαγαζι ειχαν αποδειξη;

Άρη αν το κατάστημα στο οποίο αναφέρεσαι είναι το schlauershoppen.de τότε ο δικός μου 705 είχε απόδειξη μέσα. Την βρήκα πάνω πάνω μόλις άνοιξα την συσκευασία. Ελπίζω τα βάσανα σου να τελειώσουν σύντομα.

Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875

έτσι παίζει μπάλα το avclub .....:worshippy::grinning-smiley-043

Άρη αν το κατάστημα στο οποίο αναφέρεσαι είναι το schlauershoppen.de τότε ο δικός μου 705 είχε απόδειξη μέσα. Την βρήκα πάνω πάνω μόλις άνοιξα την συσκευασία. Ελπίζω τα βάσανα σου να τελειώσουν σύντομα.

Και σε εμένα το ίδιο (schlauershoppen & Onkyo 805), η απόδειξη ήταν μέσα. Ευχές για γρήγορη ανάρρωση του «ασθενή» και από εμένα!
Ίσως σου βγει και σε καλό, γιατί πιθανόν ο καινούργιος να είναι και αναβαθμισμένος (αναφέρομαι στην αναβάθμιση των 875 & 905 στο τμήμα του video scaler).

Νεωτερα απο το μετωπο.Ο ενισχυτης ειναι εντελος νεκρος στο τμημα του video.Tιποτα ουτε απο hdmi ουτε απο component ουτε καν απο composite.Tο μηχανημα δεν δουλεψε ποτε ουτε για μια στιγμη.Ενημερωνω λοιπον το καταστημα (http://www.schlauershoppen.de/ ) και μου λενε οτι ευχαριστως να τους τον στειλω πισω να τον ελεγξουν και αν οντως εχει προβλημα να τον αντικαταστησουν.Μεχρι εδω ολα τελεια.Μου λενε να τον στειλω ειτε με UPS ειτε με DHL.Εγω υποθετω οτι η αποστολη θα γινει με χρεωση παραληπτη και πηγαινω στην DHL με τον ενισχυτη αγκαλια (30kg συσκευασμενος) οπου μαθαινω οτι αποστολες στο εξωτερικο με χρεωση παραληπτη δεν γινονται γι αυτο θα πρεπει να ρωτησω τον αριθμο λογαριασμου του καταστηματος στην DHL για να γινει απευθειας η χρεωση.Την επομενη μερα νεο τηλεφωνημα στο καταστημα.Μου λενε λοιπον οτι η χρεωση για να παει πισω το μηχανημα που δεν δουλεψε ΠΟΤΕ ειναι δικη μου και οτι αν αποδειχθει χαλασμενος θα μου στειλουν τον καινουριο χωρις μεταφορικα.Και εδω υπαρχει το προβλημα.Για να ερθει ο ενισχυτης πληρωσα 40 ευρω μεταφορικα, για να τον στειλω εγω πισω με UPS χρειαζονται 246,38 ευρω και με DHL περιπου 480 ευρω αλλα οι ανθρωποι μου ειπαν οτι θα μου κανονισουν εκπτωση και να υπολογιζω περιπου 200 ευρω.Εναλακτικες που εχω ειναι να τον ντυσω με λαμπακια και να τον βαλω κατω απο το χριστουγενιατικο δεντρο περιμενοντας το πνευμα των Χριστουγεννων να κανει το θαυμα του οσο εγω θα σκεφτομαι ποσο μ@λ@κ@ς ειμαι που αγορασα απο Γερμανια. :rifle:

:furious3::mad::nounder::behead::joker::bigcry:

Αμαν βρε Αρη.
και νόμιζα οτι εγώ είμαι ο γκαντέμης του Club (δεν υπήρξε συσκευή που να βγήκε με την μία νορμάλ..).

Το κακό και περίεργο είναι οι εξωφρενικές τιμές που ζητούν οι εδώ εταιρείες κούριερ για εξωτερικό ,ενώ το αντίστροφο είναι λογικότερο..
Δεν την ψάχνεις και με τις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ μπας και έχουν πιό λογικές τιμές ?

Μια άλλη συμβουλή θα ήταν να πας στο ΙΝΚΑ ,να ρωτήσεις βάσει ΕΕ τί σε καλύπτει ως καταναλωτή η παρούσα φάση και κυρίως να τους ενημερώσεις για τις "προσιτές" τιμές που σου ζητούν οι DHL ,UPS, etc και να μάθεις τις εναλλακτικές σου..

Υ.Γ. Αν τον κρατήσεις ως έχει και του βάλλεις φωτάκια και μπαλίτσες ,πιθανότατα να μην χρειαστείς να στολίσεις και δέντρο..

Kρίμα βρε Άρη ότι πήγες να γλυτώσεις θα το πληρώσεις σε μεταφορικά,τρέξιμο κλπ.Τί να πω ελπίζω όλα να πάνε καλά... Τελικά οι παλαιότεροι ήταν πολύ σωστοί όταν έλεγαν: Παπούτσι από τον τόπο σου..:nounder:

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως η ίδια εταιρία Courier μεταφέρει κάτι με 40-45 από Γερμανία-Ελλάδα και για την ανάποδη διαδρομή ζητάει 7 με 10 φορές περισσότερα χρήματα. Συγνώμη αλλά μου φαίνεται γελοίο και κοροϊδία μιας και τα ποσά που ζητάνε είναι εξωπραγματικά.
Άρη καλά θα κάνεις να ρωτήσεις και στις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ όπως είπε και ο φίλος Δημήτρης Ιωάννου, μιας και γνωρίζω από φίλους πως το κόστος (τουλάχιστον για δέμα από Αγγλία-Ελλάδα) είναι πολύ μικρότερο. Αν επιμένουν πως πρέπει να το στείλεις με UPS ή DHL (προσωπικά δεν βλέπω γιατί συγκεκριμένα με αυτές τις 2 Courier και όχι με κάποια άλλη) πες τους να το πληρώσουν αυτοί.
Ελπίζω να βρεθεί λύση στο πρόβλημά σου.

Να πας στην ελληνικη αντιπροσωπια και να τους δείξεις την αποδειξη αγορας εντος ΕΕ και θα στο φτιαξουν είτε τους αρέσει είτε οχι...
Μια αναφορα για καταγγελια μη τηρησης των κανονων 24μηνης εγγυησης εντος ΕΕ θα τους βάλει στο σωστο δρόμο...
Για το εμπόριο έγινε η ενοποιηση... οχι να γλιτωνουν τους φόρους οι μεγάλοι και να συνεχιζουμε εδω στο Ελλαντα να τους πληρωνουμε (ακους εκει 2090ευρω ο 875)... Ας μάθουμε να χρησιμοποιουμε ολα τα οφελη της ενοποιησης...

Να πας στην ελληνικη αντιπροσωπια και να τους δείξεις την αποδειξη αγορας εντος ΕΕ και θα στο φτιαξουν είτε τους αρέσει είτε οχι...
Μια αναφορα για καταγγελια μη τηρησης των κανονων 24μηνης εγγυησης εντος ΕΕ θα τους βάλει στο σωστο δρόμο...
Για το εμπόριο έγινε η ενοποιηση... οχι να γλιτωνουν τους φόρους οι μεγάλοι και να συνεχιζουμε εδω στο Ελλαντα να τους πληρωνουμε (ακους εκει 2090ευρω ο 875)... Ας μάθουμε να χρησιμοποιουμε ολα τα οφελη της ενοποιησης...

Μπράβο enERGy, διάβαζα τόση ώρα και ήμουν έτοιμος να ποστάρω ακριβώς αυτά που έγραψες!

Πάντως, για την περίπτωση που αρνηθούν στον φίλο την επισκευή, να απειλήσει ότι θα πάει στο ΙΝ.ΚΑ και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά (και ο άγιος φοβέρα θέλει). Στην έσχατη αν του αρνηθούν, να κάνει ένα τηλέφωνο και θα του πουν τι και πως. Ή είμαστε στην Ε.Ε, ή δεν είμαστε...

Πέρυσι είχα μια παρόμοια περ'ιπτωση με το technikdirekt που μου χάλασε το DVD εγγραφής JVC HD-300 και αναγκάστηκα να τους το στε'ιλω πισω για επισκευή διοτι η Κυρία εδω αντιπροσωπια αφου το παρέλαβε για 20 μέρες ( ύστερα απο μεσολάβηση φίλου) δεν μου το επισκεύασε και το έστειλα Γερμανία μεσω Ταχυδρομείου με κόστος περίπου 65 ευρω.
Μετα απο 30 ημερες περίπου αφου και αυτοι είδαν οτι δεν επισκευάζεται το μηχάνημα (αγορασμένο 4 μήνες ) τελικά μου το αντικατέστησαν.

Καταλήγοντας σου λέω οτι η πολιτική τους είναι στο συγκεκριμένο ιντερνετομάγαζο , εαν δεν κάνω λάθος , οτι εφοσον υπάρχει βλάβη ή όποιο πρλόβλημα μεσα σε 15 ημερες απο την αγορά η επιβάρυνση βαρύνει αυτούς , αλλιώς το κόστος ειναι δικό σου .

Δυστυχώς οι αγορ'ες απο το εξωτερικό περιλαμβάνουν και το κίνδυνο βλαβης ή ζημιάς , όποτε ενα μεγάλο μέρος απο το οφελος υπήρχε στην αγορά απο την χαμηλότερη τιμή , πηγαίνει ...... περίπατο....!!!!!!!

Σου εύχομαι καλα ξεμπερδέματα.....

καποια στιγμη ειχε στειλει μειλ στην pioneer europe για την πανευρωπαικη εγγυηση και μου ειχαν πει οτι αγορα εκτος της χωρας σου δεν καλυπτεται με εγγυηση στην χωρα σου
αλλα δεν ξερω ποσο στεκει αυτο
μια ερωτηση στο υπουργειο εμποριου θα σου δωσει λυση μετα κατευθειαν καταγγελια :twoguns::twoguns::twoguns::twoguns::twoguns: