Τελικα ηρθε το Σαββατο 10/11.
Αλλα δεν μπορω να παρω εικονα απο τα hdmi και κοντευω να παλαβωσω.
Το συστημα μου αποτελειται απο την SONY KDL-46X3500,PS3 & PIONEER DVR-LX60D.
Φιλε μου ελπιζω να βρηκεs λυση με το προβλημα σου.Και εγω εχω παραγγειλη τον 905 απο γερμανια εδω και τρειs εβδομαδεs,αλλα μετα απο αυτο που συνεβει σε εσενανε,δεν ξερω τη να κανω.Εαν εχειs νεα ενυμερωσε μαs.Ευχαριστω?Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους οσους βοηθησαν στο μικρο και ασημαντο (σε σχεση με τα υπολοιπα που αντιμετωπιζουμε στη ζωη μας) προβλημα που μου προεκυψε με τον ONKYO.Δεν θα αναφερθω σε ονοματα νομιζω δεν χρειαζεται παντως το φορουμ αυτο ειναι μια μεγαλη παρεα και ηδη στους λιγους μηνες που ειμαι μελος εχω κανει μερικους καλους ΦΙΛΟΥΣ.
:ernaehrung004:
Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ολους οσους βοηθησαν στο μικρο και ασημαντο (σε σχεση με τα υπολοιπα που αντιμετωπιζουμε στη ζωη μας) προβλημα που μου προεκυψε με τον ONKYO.Δεν θα αναφερθω σε ονοματα νομιζω δεν χρειαζεται παντως το φορουμ αυτο ειναι μια μεγαλη παρεα και ηδη στους λιγους μηνες που ειμαι μελος εχω κανει μερικους καλους ΦΙΛΟΥΣ.
:ernaehrung004:
Άρη αν το κατάστημα στο οποίο αναφέρεσαι είναι το schlauershoppen.de τότε ο δικός μου 705 είχε απόδειξη μέσα. Την βρήκα πάνω πάνω μόλις άνοιξα την συσκευασία. Ελπίζω τα βάσανα σου να τελειώσουν σύντομα.
Να πας στην ελληνικη αντιπροσωπια και να τους δείξεις την αποδειξη αγορας εντος ΕΕ και θα στο φτιαξουν είτε τους αρέσει είτε οχι...
Μια αναφορα για καταγγελια μη τηρησης των κανονων 24μηνης εγγυησης εντος ΕΕ θα τους βάλει στο σωστο δρόμο...
Για το εμπόριο έγινε η ενοποιηση... οχι να γλιτωνουν τους φόρους οι μεγάλοι και να συνεχιζουμε εδω στο Ελλαντα να τους πληρωνουμε (ακους εκει 2090ευρω ο 875)... Ας μάθουμε να χρησιμοποιουμε ολα τα οφελη της ενοποιησης...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.