Onkyo TX-SR875

thank you very much for your message and your interest in ONKYO products. You have reached the support/help desk for ONKYO Europe.Unfortunately it is absolutely impossible to grant international warranty on our products, since they are not identical throughout our world market's. Also service, support, spare parts and other issues have to be organized and cause overhead work and costs which have to be limited as much as possible in order to keep our products competitive not only on quality and features but also price. In general and any case we strictly and strongly recommend to our customer to only buy products within their territory or country of citizenship and from/via their authorized onkyo distributor/dealer.The only chance to claim and receive warranty service is to bring the unit back to the dealer where you have bought it! Of course you can receive service from our local agent but at typical service charge condition only. We are very sorry for this inconvenience but kindly ask for your understanding.For further information please contact your local ONKYO distributor (look at: www.onkyo.net ):

Αυτό ξεκαθαρίζει λίγο τα πράγματα.

Το λαθος ειναι οτι εσυ δε ζητας international warranty... αλλα την τηρηση των νομων της ΕΕ...
Τωρα αν ο εισαγωγεας εδω δε γουσταρει να υποστηριξει τα προιοντα που εχει αναλαβει να στηριζει... ειναι αλλο θεμα και καλυπτεσε απο νομους για αυτους που κανουν οτι τους καπνησει...
Μπορει να το γυρησει σε απλο μαγαζακι και να αφησει τις εισαγωγες/αντιπροσωπιες για πιο υπευθυνους εμπορους...
Στο εξωτερικο (ΕΕ παντα) δηλαδη γιατι οι αντιπροσωποι υποστηριζουν τις συσκευες αγορασμενες απο Ελλαδα? (Εχω δοκιμασει χωρις προβλημα Νοκια, sony-ericsson, sony, cannon) και 2 απο αυτες χωρις αποδειξη, απλα με το serial number!!!!

Να ξυπναμε σιγα σιγα...

Έχεις δίκαιο αλλά τι να το κάνεις από τη στιγμή που η ONKYO EUROPE υποστηρίζει και "επιβάλλει" τις αγορές μας από τις εγχώριες αντ/πίες.

Άρη γιατί δε ρωτάς στην ελληνική αντ/πία, πόσο θα σου πάρουν για το δούνε απλά και μόνο, γιατί δε νομίζω ότι μπορούν να επέμβουν και προφανώς θα σου πούνε να το επιστρέψεις στη Γερμανία.

Δευτερα πρωι ο ενισχυτης φευγει για Αθηνα.Εκει θα τον παραλαβει ενας καλος φιλος και αριστος γνωστης για να επιβεβαιωση οτι εχει προβλημα χωρις να τον ανοιξει.Μετα και αφου μου εξασφαλιζουν οτι σε περιπτωση προβληματος θα αντικατασταθει θα προσπαθησω να βρω την καλυτερη τιμη και θα τον στειλω Γερμανια.Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και καθε βοηθεια σε σχεση με τις courier θα ηταν πολυτιμη.

-bye- :SFGSFGSF:

Δυνατό σκηνικό θα ήταν να τσιμπίσεις ένα αεροπλάνο με τον ΑΜΡ στην μασχάλη-αφού συνενοηθείς με το μαγαζί για αυθημερόν έλεγχο της συσκευής και αντικατάσταση της σε περίπτωση χαλασμένης- και να πάς ο ίδιος Γερμανία να καθαρίσεις. Θα πάς και ταξιδάκι και θα έχεις και ΑΜΡ σε 1 μέρα. Και δεν κοροιδεύω καθόλου. Μπορείς να βρείς υπερβολικά φθηνό εισητήριο .......

Δυνατό σκηνικό θα ήταν να τσιμπίσεις ένα αεροπλάνο με τον ΑΜΡ στην μασχάλη-αφού συνενοηθείς με το μαγαζί για αυθημερόν έλεγχο της συσκευής και αντικατάσταση της σε περίπτωση χαλασμένης- και να πάς ο ίδιος Γερμανία να καθαρίσεις. Θα πάς και ταξιδάκι και θα έχεις και ΑΜΡ σε 1 μέρα. Και δεν κοροιδεύω καθόλου. Μπορείς να βρείς υπερβολικά φθηνό εισητήριο .......

Εκει καταντησαμε.Πραγματικα πιο πολυ συμφερει να παω εγω Γερμανια με τον ενισχυτη σαν αποσκευη παρα να τον στειλω με courier!!!!!!!!!!
:flipout::flipout::flipout:

geia sas paidia. egw eftasa sto thread yaxnontas sxolia gia ton 875 - pros agora. mallon mperdeutika omws...telika einai kalytera na parw apo germania? telika apo osous piran apo germania kai allou, posoi eixan problimata?

me anisixei to 0ema piotitas. ante na breis akri me tetoiou eidous agores. gia to warranty na 3erete oti den kalyptomaste, o filos pou egraye parapanw exei dikio mono gia tis periptwseis opou oi topikes etaireies einai 0ugatrikes kai oxi antriproswpoi.

oles oi sumboules euprosdektes, ean kai mallon exw apofasisei.
euxaristw
Jim

Για να ερθει ο ενισχυτης πληρωσα 40 ευρω μεταφορικα, για να τον στειλω εγω πισω με UPS χρειαζονται 246,38 ευρω και με DHL περιπου 480 ευρω αλλα οι ανθρωποι μου ειπαν οτι θα μου κανονισουν εκπτωση και να υπολογιζω περιπου 200 ευρω.

Όπως και σε όλα τα άλλα έτσι και στις μεταφορές δεν ισχύει ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα. Από Γερμανία αν θες να στείλεις κάτι εδώ είναι μέχρι 31,5 κιλά 63,5 (http://www.dpd.net/index.php?id=50755). Από Ελλάδα είναι αυτά που είπες. Έψαχνα και εγώ για να μου στείλουν τα bose accoustimass 10.

EDIT: Βέβαια από Ελλάδα για Γερμανία είναι ανηφόρα :)

Οχι φιλε μου ο φιλος σου μετεφρασε λαθος...
Επειδη γνωριζω γερμανικα και εμενα Αυστρια 7 χρονια και εχω κανει ΟΛΕΣ μου τις αγορες μεσω ιντερνετ και απο γερμανια, μπορω να σου πω τι γινεται...

Γραφει:
"1222.00 incl. MwSt. zzgl. Versandkosten" αυτο μεταφραζεται ως:
1222ευρω, (Incl=inclusive) συμπεριλαμβανομενου, (MWST) ΦΠΑ, (zzgl=zuzüglich) επιπλεον (θα προσθεθουν δηλαδη), (Versandkosten) Εξοδα μεταφορας.

Αργοτερα οταν πας να τελειωσεις την παραγγελια δεν προσθετει το ΦΠΑ απλα στην ολη αγορα στον εχει εκει να τον βλεπεις ποσο ειναι απο το συνολικο ποσο (γιαυτο οπως ειπες δεν αρθροιζεται)...
Ο φιλος σου απλα εκανε ενα λαθακι και θα στο αποδειξω στο παραπακτω παραδειγμα απο μια προχειρη παραγγελια που δεν ολοκληρωσα (γιατι θα την κανω στο τελος του μηνα):

Summe EUR 1222.00
Zahlungsart (Zahlung per Vorauskasse inkl. Transportversicherung Gebühr) EUR 0.99
Versandkosten (VORAUSKASSE Griechenland Versandgebiet: Griechenland) EUR 19.00
Rechnungsbetrag EUR 1241.99
Enthaltene MwSt. 19 % EUR 198.30

Μεταφραση

Συνολο 1222.00
Κρατηση προπληρωμης και εγγυηση μεταφορας 0.99
Κοστος αποστολης για Ελλαδα 19.00
Ποσο αποδειξης 1241.99
Συμπεριλαμβανεται 19% ΦΠΑ 198.30

Φυσικα η πληρωμη ειναι 1241.99 (αφου αυτο εχει και η αποδειξη που θα λαβεις) και γιαυτο δε το προσθετει επιπλεον και απλα σε ενημερωνει (οπως κανουν πολλοι στην γερμανια) το ποσο που δινεις για φορο στο κρατος... Δεν υπαρχει καμια παγιδα ουτε πονηρια... θα τους ειχαν κλεισει ή θα το εβλεπες στο συνολικο ποσο πριν την πληρωμη και απλα δεν θα την ολοκληρωνες!

Μη φοβασαι λοιπον... απλα θα γλιτωσεις ακομη ~150ευρω απο το αλλο καταστημα που προτεινουν καποια παιδια...
Μολις κοιταξα στο site και τον εχει στα 1599.00 euro μαλλον τον ανεβασε.

Δεν αλλαζουν τσιπακια... απλα οπως ξερεις για να γινει αλλαγη σε αυτες θελει υπερυθρες και φυσικα δε γινεται στο σπιτι και για να γινει αυτη η αλλαγη χρειαζεται επεμβαση σε καποιο πυκνωτακι...
(αυτα απο οτι καταλαβα απο το AVSf)
χω διαβασει αρκετα γερμανικα forum ο 905 εχει προβλημα με τον ReonVX-Prozessor φανταζομαι το ιδιο προβλημα θα εχι και ο 875 αφου εχοθν τον ιδιο.Εχει ξεκινηση η onkyo με της αναβαθμισεις στο hardware και στο software .οταν διπλα στο serial number που ειναι τυπομενο στη σησκευασια υπαρχει ενα (P) ειναι αναβαθμιζμενος .
Αν στο display εμφανιζει αυτο.
Main: 1.02 07717A
DSP 1st.: SR8051 07601A
DSP 2nd.: SR8052 07518A
DSP 3rd.: SR8053 07518A
HDMI: 1.01 07706A
Video: 07606E00924
ειναι μη αναβαθιζμενο
Το νεο firmware ειναι αυτο
Main: 1.05

Μολις κοιταξα στο site και τον εχει στα 1599.00 euro μαλλον τον ανεβασε.

Οι τιμες παντα παιζουν... εμενα ειχε κλειδωσει στα 1222 και τοσο μου τον εστειλαν μολις εχθες... (2 μηνες αναμονη!)
Μπορεις να βρεις απο αλλα internet shop σημερα καλυτερες τιμες που στελνουν ελλαδα apo 1199ευρω και πανω...
πχ. http://www.technikdirekt.de/main/de...language=de&SESSIONID=00000&landingCountry=gr με αρκετα φθηνα μεταφορικα!

Το θεμα που θα επρεπε να μας απασχολησει ειναι πως η γερμανικη ONKYO εχει τιμη καταλογου 1499, τα μαγαζια πουλανε κοντα 1300ευρω (με κερδος φυσικα) και ο εδω εισαγωγεας τον δινει (δε γνωριζω τιμη καταλογου του αθεοφοβου) 2099ευρω! Δηλαδη 600ευρω πανω απο την τιμη καταλογου και 800ευρω κερδος πανω απο το κερδος (γιατι προφανως με 1300 κατι κερδιζουν και στη γερμανια)... εδω εγω τον πηρα 1222 και παλι θα εβγαλε κερδος το μαγαζι (δε το πηρα απο εκκλησια)...
Αφου αυτος ο Ελλην θα τον παιρνει ως εισαγωγεας ακομη πιο φθηνα απο ενα καταστημα... πρεπει να πηγαινει για καθαρο κερδος πανω απο 1000ευρω το κομματι!!!
Που ειναι η προστασια καταναλωτη???????

Οι τιμες παντα παιζουν... εμενα ειχε κλειδωσει στα 1222 και τοσο μου τον εστειλαν μολις εχθες... (2 μηνες αναμονη!)
Μπορεις να βρεις απο αλλα internet shop σημερα καλυτερες τιμες που στελνουν ελλαδα apo 1199ευρω και πανω...
πχ. http://www.technikdirekt.de/main/de...language=de&SESSIONID=00000&landingCountry=gr με αρκετα φθηνα μεταφορικα!

Το θεμα που θα επρεπε να μας απασχολησει ειναι πως η γερμανικη ONKYO εχει τιμη καταλογου 1499, τα μαγαζια πουλανε κοντα 1300ευρω (με κερδος φυσικα) και ο εδω εισαγωγεας τον δινει (δε γνωριζω τιμη καταλογου του αθεοφοβου) 2099ευρω! Δηλαδη 600ευρω πανω απο την τιμη καταλογου και 800ευρω κερδος πανω απο το κερδος (γιατι προφανως με 1300 κατι κερδιζουν και στη γερμανια)... εδω εγω τον πηρα 1222 και παλι θα εβγαλε κερδος το μαγαζι (δε το πηρα απο εκκλησια)...
Αφου αυτος ο Ελλην θα τον παιρνει ως εισαγωγεας ακομη πιο φθηνα απο ενα καταστημα... πρεπει να πηγαινει για καθαρο κερδος πανω απο 1000ευρω το κομματι!!!
Που ειναι η προστασια καταναλωτη???????

Δεν γινεται να απευθυνθούμε καπου γι αυτή την απάτη που γίνεται από την μεριά της ελληνικής αντιπροσωπίας της onkyo?

Δεν γινεται να απευθυνθούμε καπου γι αυτή την απάτη που γίνεται από την μεριά της ελληνικής αντιπροσωπίας της onkyo?

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, αυτό συμβαίνει με πάρα πολλές αντιπροσωπίες εταιριών εδώ στην Ελλάδα, και έτσι καταστρέφονται ΠΟΛΛΑ καλά προιόντα που κυκλοφορουν στο εξωτερικό...

Τόσο μάρκες τηλεοράσεων, όσο και προβολέων, αλλά και ενιχυτών-ηχείων, πάνε στράφι λόγω αντιπροσωπίας εδώ στην Ελλάδα, ΠΑΡΟΛΟ που στο εξωτερικό μπορεί να είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ σε ποιοτητα και πωλήσεις! :twoguns:

Και αυτό γιατί η νοοτροπία του Έλληνα αντιπροσώπου είναι να βγάλει όσο πιο πολλά λεφτά κέρδος μπορεί, και να γδαίρνει έτσι τον καταναλωτή, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ αυτός να κερδίσει πολλά χρήματα με λίγες πωλήσεις....... και τις περισσοτερες φορες και με ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ τεχνική υποστήριξη από αυτήν του εξωτερικού! :violent-smiley-030:

Η ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ και η ΑΠΑΤΗ σε όλο τους το μεγαλείο!!!!! :bigcry:

o ONKYO ειναι top στην κατηγορια τιμης.μονο και μονο για την τιμη λοιπον τον αγοραζει κανεις και σιγουρα θα μεινει εθχαριστημενος αν και δεν εχει δυνατοτητες δικτυωσης

Επειδη ποτε κατι ακριβο και καλο δε μου εχει χαλασει μεσα στην εγγυηση... αλλα παντα 1-2 βδομαδες μετα και πανω... οταν η διαφορα τιμης με το εξωτερικο ειναι μεγαλη, ουτε που το σκεφτομαι...
Πχ. κερδισα με τον 875 ~800ευρω... πηγαινω 3-4 φορες το χρονο γερμανια-αυστρια... τα εισιτηρια κοστιζουν 150-200ευρω... ε, εχω πανω απο 4 φορες να μου χαλασει μεσα στην εγγυηση και να παω να τον φτιαξω και να ερθω μεχρι να φτασω τα χρηματα που ζηταει αυτος ο πονιριδης ο εισαγωγεας...

ναι αλλα το θεωρω γελοιο να δωσω για κατι ,που σε ολες τις χωρες πωλειται 1500, 2100Ε..ο rx-v3800 σε τι υστερεί και σε τι υπερτερεί?

Ε, Ε, ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Εφτασε το γομαρακι μου... σημερα...
Ξεκινω απο την τιμη με μεταφορικα για τους απιστους... :grandpa:

H διαφορα με τα 2099 και 1999ευρω που εχω ακουσει για Ελλαδα ειναι ενα κερδος της ταξης 860-960ευρω...
Το μοντελο που μου ηρθε εχει στο σειριακο το "Ρ" που ειναι απο τα αναβαθμισμενα μοντελα (ουφ παει και αυτο). Και στο πακετο ειχε πολυ πραμα απο χαρτουρα και 7 manual εκτος της ελληνικης αφου ειναι παραεισαγωγης.

Το κουτι μου εκοψε την μεση... 27.5κιλα (αλλα μονο 19.9ευρω μεταφορικα απο γερμανια παρακαλω)...

Η αθικτη συσκευασια μου αφησε ενα ακομη αγχος να φυγει απο πανω μου...

Και αφου ξεπακεταρα και πεταξα τις περιτες χαρτουρες και σακουλιτσες καθομουν και τον χαζευαααααΑΑΑΑΑ!

Για τους δυσκολους... θα πω οτι το μισο "κουφαρι" μεσα... περιεχει τροφοδοτικα και μετασχηματιστες... κατι που επιβεβαιωνει οτι και ρευματα καλα εχει και δυναμη... (παντα για πολυκαναλο AV και οχι monoblock ε!)

Και μια φωτο με τα πληθωρικα του οπισθια...!

Και ακομη μια φωτο στη θεση "μαχης"... που αν τον στενεψει θα φυγει το κουτι της ΟΝ και θα ανεβει λιγο πανω το DVD... (ή θα φυγει το DVD γιατι παιζω με HTPC ετσι και αλλιως)...

Καπως ετσι ολοκληρωνετε σιγα σιγα το νεο μου σαλονι... (ειναι ολα χυμα... δεν ειμαι παντρεμενος! χαχαχα)

O ενισχυτης ηρθε, το sub μπηκε (crystal audio THX12). Το μονο που μενει ειναι να μου ερθουν τα chario premium 2000t+2000+dialoge σε 1-2 εβδομαδες... και να αποφασισω τι ΤV θα παρω και ΑΝ θα παρω γιατι ζητημα αν βλεπω 2-3 ωρες τη βδομαδα... Προς το παρον -αφου ο ΗD80 που ειχα χτυπησει στο ebay δεν παιζει 108" στα 4μ...εφυγε σε φιλικο σπιτι, και αναμενω τους νεους 1080p μηπως και κοψουν αυτο το 1.15zoom- παιζω με TW600 (και μια Αυστριακη crt minerva 20" που ειχα ως φοιτητης εκει) και ευελπιστω σε καποια 37αρα 1080p μεσα στο 2008... και για projector 1080p... με την νεα σοδεια χρηματων...

Μην περιμενετε review τωρα... χωρις ηχεια μονο να τον βλεπω μπορω... αλλα εδω περιμενα 1μιση μηνα τον ΟΝΚΥΟ... στις 2 εβδομαδες θα κολλησουμε!!! :music-smiley-005:
Θα επανελθω...

Last edited:
καλορίζικος :2thumb22sup:

Μπορείς να μου πεις τι ύψος έχει μαζί με τα ποδαράκια του ?

Έχω μια θέση στο έπιπλο αλλά είναι ακριβώς 20 cm και θέλω να δω τι χώρος μένει από πάνω για να αερίζεται (αν και δεν έχω κατασταλάξει ακόμα μεταξύ αυτού και του LX-70)

Αλήθια πήγα στο site και έχει τον μαύρο 1190 και τον ασημή 1599 ????

RE875SROnkyo TX-SR 875 silber 1599.00 EUR RE875SRBOnkyo TX-SR 875 schwarz 1190.00 EUR