Onkyo TX-SR875

Και για έλεγχο θερμοκρασίας για να μην αγχώνεστε: -bye-

To get temperature info:

Turn the receiver on and, while holding down the [DISPLAY] button, press the [STANDBY/ON] button. Release both buttons then press [TONE]. Temperature info will stay on until a function change is initiated.

I have also found that by pressing [SETUP] after the [DISPLAY][STANDBY/ON] sequence will display some sort of maximum temperature information and what appears to be total running time clock?? It can be reset by pressing [RETURN].

Μία βοήθεια σε ένα πρωτάρη: έχω φίλο κολλητό στην Αμερική ο οποίος μπορεί να μου αγοράσει τον AV της αρεσκείας μου σε τιμή έως και 50% φθηνότερα. Ο "αμερικάνος" θα παίξει με ένα μετασχηματιστή 220/110 Volt; Μπορώ ίσως να βρω εδώ τροφοδοτικό και να αλλάξω το αμερικάνικο με το αντίστοιχο των 220V; Παίζουν ρόλο οι κύκλοι οι οποίοι στην Ελλάδα είναι 50 αντί 60 της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπορεί να προσφέρει κάποια βοήθεια.

Μπορείς να πάρεις εξωτερικό μετασχηματιστή και δεν χρειάζεται να επέμβεις στο εσωτερικό του ενισχυτή. Βέβαια, θα πρέπει να υπολογίσεις την κατανάλωση που θα έχει ο ενισχυτής για να αγοράσεις και τον αντίστοιχο μετασχηματιστή.

ΟΚ αυτό φανταζόμουν και γω. Υπάρχει περίπτωση να αρχίσει να βγάζει φωτιές ο μετασχηματιστής αν τσιτώνω τον ενισχυτή;
Thanx administrator

Δεν ξέρω αν θα βγάλει φωτιές ο μετασχηματιστής ή ο ενισχυτής.....

Αυτό που ξέρω είναι ότι θα πρέπει να έχει αρκετή ανοχή ο μετασχηματιστής από αυτή που λέει σαν κατανάλωση ο ενισχυτής , ούτως ώστε να μην είναι στην τσίτα.

Με ενδαφερει πολυ το κρυφο μενου της εικονας αλλα δεν μου το εμφανιζει γιατι αραγε;Κρατωντας πατημενο το "Display" στην αρχη μου δειχνει στην οθονη του ενισχυτη πληροφοριες για το τι ηχο παιζει και μετα επιστρεφει στην αρχικη κατασταση ανεξαρτητως του ποσο το κραταω πατημενο.
:chinscratch:

Κλεισε το dvd σου και ξαναδοκιμασε... Δε πιανει ευκολα το κρυφο μενου οταν παιρνει σημα ηχου απο πηγη...
Αφου μπεις στο κρυφο μενου (γινεται και απο το remote κοντρολ) πατα συνεχως πανω/κατω μη σου κλεισει και ανοιξε το dvd σου να κανεις δουλεια...
Για να δουλεψει με το dvd player ανοικτο, πρεπει να το αφησεις μολις φυγει το σημα του ηχου... και παλι δε μου πιανει παντα...
Κανει ομως θαυματα!!!

Με ενδαφερει πολυ το κρυφο μενου της εικονας αλλα δεν μου το εμφανιζει γιατι αραγε;Κρατωντας πατημενο το "Display" στην αρχη μου δειχνει στην οθονη του ενισχυτη πληροφοριες για το τι ηχο παιζει και μετα επιστρεφει στην αρχικη κατασταση ανεξαρτητως του ποσο το κραταω πατημενο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΗ
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ

Λοιπον... βρηκα την λυση...
Οπως ειπες πατας μια φορα το display και δειχνει μονο τι ηχο δεχετε...

Για να δουλεψει το κρυφο μενου την ωρα που παιρνει ηχο και εικονα ο ενισχυτης πρεπει να το πατησεις δυο φορες συνεχομενες το display (απο το remote) και την δευτερη να το κρατησεις πατημενο μεχρι να βγει το κρυφο μενου...
Και οι αλλαγες θα γινονται σε real time με το video σου...
Προσοχη στις υπερβολες *high* γιατι σκληραινει πολυ η εικονα... και σε HD θα σου χαλασει αντι να φτιαξει...
Αν σταματησεις να κινησε ή να κανεις αλλαγες μεσα στο μενου μετα απο 3sec κλεινει...
Οποτε για να εισαι συνεχως μεσα... φτιαχνεις κατι... και κινησε πανω κατω για να μη σου κλεισει... φτιαχνεις κατι αλλο και ξανα πανω-κατω... κλπ... μεχρι να τα φερεις ολα οπως θες ωστε να σταματησεις να κινησε μεσα σε αυτο και να κλεισει...

Φίλε energy, επειδή έχω παραγγείλει τον 905, το ίδιο συμβαίνει και σε αυτό το μοντέλο? Γιατί σαν να διάβασα ότι ο 905 έχει στο κανονικό του μενού το μενού αυτό της εικόνας. Σωστά διάβασα?

Αγορασα και εγω τον 875 απο Γερμανια (950 ευρω συνολο) αλλα με περιμενε μια πολυ δυσαρεστη εκπληξη.

Συνδεοντας τον για πρωτη φορα, και χωρισ να εχω βαλει ακουστικα, ο ενισχυτης εβγαλε το σηματακι πωσ τα headphones ειναι συνδεδεμενα, με αποτελεσμα να μην πηγενει κανενας ηχος στα ηχεια μου...

Δοκιμασα να βαλω ακοθστικα μπας και ξεκολισει αλλα ματαια...τωρα το καταστημα στη Γερμανια (hifinesse) δεν μου δινει καμια λυση και δεν ξερω τι να κανω...

Τι με συμβουλευετε?

Καλο μου ακουγεται...εξαλου και οι δικηγοροι ανθρωποι ειναι..δε λεει να γινουν κλεφτες!

Σε καθε περιπτωση, γνωριζει κανεις την αντιπροσωπεια της Onkyo στην Ελλαδα, και αν εχουν υποκαταστημα στη Θεσσαλονικη?!

Ευχαριστω προκαταβολικα παιδια :)

για να παιξει τσουξ κανε τις ρυθμισεις στο μενου πρωτα
αν δεν εχεις αναλογα ηχεια ο ηχος ακουγεται χαρς και αγκρεσιβ

Αγορασα και εγω τον 875 απο Γερμανια (950 ευρω συνολο) αλλα με περιμενε μια πολυ δυσαρεστη εκπληξη.

Συνδεοντας τον για πρωτη φορα, και χωρισ να εχω βαλει ακουστικα, ο ενισχυτης εβγαλε το σηματακι πωσ τα headphones ειναι συνδεδεμενα, με αποτελεσμα να μην πηγενει κανενας ηχος στα ηχεια μου...

Δοκιμασα να βαλω ακοθστικα μπας και ξεκολισει αλλα ματαια...τωρα το καταστημα στη Γερμανια (hifinesse) δεν μου δινει καμια λυση και δεν ξερω τι να κανω...

Τι με συμβουλευετε?

Περα από την αντιπροσωπεία που σωστά λέει ο argi μπορείς να ζητήσεις από το κατάστημα να σου στείλει μεταφορική στο σπίτι να τον παραλάβει και να σου τον αντικαταστήσει. Τουλάχιστον αυτό έκανε ένας φίλος αλλά τον είχε πάρει από Technikdirekt.
Ελπίζω να βρεις λύση είτε από εδώ είτε από Γερμανία...

Λεω εγω τωρα.μηπως να μαζευτουμαι ολοι κατοχοι onkyo απο γερμανια και να δουμε εαν μπορουμαι να κανουμαι κατι για την εγγυησει?

Στη Θεσσαλονίκη η Onkyo είναι στην αρχή περίπου της Αγ. Δημητρίου, στο εικοσιτόσο. Αυτά ακούω και με βλέπω με Sony ενισχυτή πάλι για να μην μπλέξω με Γερμανίες....

το υπουργειο εμπορειου ειναι μια πηδια απο την δουλεια μου την δευτερα ειμαι εκει
αν ισχυει, που πρεπει να ισχυει η εγγυηση γερμανιας θα βαλω την ξαδερφη δικηγορο να τους τρεχει μεχρι την γερμανια