onn 4k pro Google Tv

nakata

Moderator
Staff member
11 June 2007
2,372
var/etc/home
Πρώτες εντυπώσεις στα γρήγορα.

Τρέχει Google Tv και όχι ATV, ειναι αρκετά ως πολύ γρήγορο επισης και η αναπαραγωγή των αρχείων τοπικών και streaming ήταν ομαλή.

Οι δοκιμές έγιναν χρησιμοποιώντας τις παρακάτω εφαρμογές.
cosmote tv
netfix
disney+
amazon prime
youtube
plex

Κατ' αρχήν έπαιξε ότι του ζήτησα με εξαίρεση αρχεια HDR10+ και HLG τα οποία δεν υποστηρίζει.
Υποστηρίζει AC3+/ATMOS και DTS core αλλά όχι TRUE HD/ATMOS και DTS HD/MA.
Σε πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω το kodi.

• Like
Reactions: gdaskal and vadergr
Εμένα μου έφεραν δώρο από την Αμερική το onn 4k pro και είναι ίσως η καλύτερη συσκευή που τρέχει google tv και είναι και όμορφο και σαν κουτί

• Like
Reactions: gdaskal
Καλορίζικο, το pro εχω και εγώ.
Και σε εσένα !! Είναι πολύ καλό, αν και περιμένω και το καινούριο google tv streamer που θα το ανακοινώσουν 13 Αυγούστου να δω και από εκει εντυπώσεις. Σε εφαρμογές τύπου Cosmote tv, Netflix, EON, Stremio, Disney+ και Kodi πάει πολύ πιο καλά από το Chromecast with google tv

• Like
Reactions: nakata
Άρα εγώ που εχω την ΕΟΝ και την COSMOTE στην smart tv, θα μπορω να επιλέγω από που θα βλέπω ή θα χάσω το δικαίωμα θέασης στην τηλεόραση αν τα ενεργοποιήσω και στο οnn;

Άρα εγώ που εχω την ΕΟΝ και την COSMOTE στην smart tv, θα μπορω να επιλέγω από που θα βλέπω ή θα χάσω το δικαίωμα θέασης στην τηλεόραση αν τα ενεργοποιήσω και στο οnn;
Στην κοσμοτε δεν το χάνεις στην ΕΟΝ ναι γιατί μετράει ως δεύτερη μεγάλη οθόνη πέρα από το ΕΟΝ box

το γεγονός ότι είναι δορυφορικος και όχι iptv ο δέκτης , αλλάζει κάτι;

Το παρέλαβα χθες από ΗΠΑ μέσω γνωστού. Πολύ καλό. Το φόρτωσα με όλες τις σχετικές streaming εφαρμογές. Μια χαρά και όμορφο.

Με το ρευμα το γίνεται; Με απλό ανταπτορα είμαστε οκ ή θέλει άλλα βολτ;

Με το ρευμα το γίνεται; Με απλό ανταπτορα είμαστε οκ ή θέλει άλλα βολτ;
Απλό αντάπτορα. Δεν υπάρχει πια φορτιστής μόνο 120 ή 240. Το μηχάνημα για το 50άρικο που έδωσα είναι απλά κορυφή για streaming.

Ερώτηση.Όσοι παραλάβατε τον τελευταίο μήνα, η πρώτη ενεργοποίηση και setup έγιναν στην Ελλάδα η στις USA? Ρωτάω επειδή κάπου είχα διαβάσει ότι από τον Οκτώβριο και δω το μποξάκι ειναι region-locked.

• Like
Reactions: gorath
το έχει προσφορά το wallmart στα 39$ και έλεγα να πω στην ξαδέλφη να φέρει ένα τον Φεβρουάριο που θα έρθει Ελλάδα αλλά το σχόλιο περί region-locked του nakata με φόβισε.
EDIT:Ωχ...
  • U.S. and Puerto Rico compatible only

Attachments

• FireShot Capture 213 - onn. Google TV 4K Pro Streaming Device (New, 2024), 4K UHD resolution_ ...png
    FireShot Capture 213 - onn. Google TV 4K Pro Streaming Device (New, 2024), 4K UHD resolution_ ...png
    423.6 KB · Views: 26
το έχει προσφορά το wallmart στα 39$ και έλεγα να πω στην ξαδέλφη να φέρει ένα τον Φεβρουάριο που θα έρθει Ελλάδα αλλά το σχόλιο περί region-locked του nakata με φόβισε.
EDIT:Ωχ...
  • U.S. and Puerto Rico compatible only
Εγώ μια χαρά χρησιμοποιώ τα πάντα και ΕΟΝ και Cosmote tv κλπ