onn 4k pro Google Tv

Εγώ μια χαρά χρησιμοποιώ τα πάντα και ΕΟΝ και Cosmote tv κλπ
Ναι,αλλά γράφει πιο πάνω ο μετρ nakata ότι:"Ρωτάω επειδή κάπου είχα διαβάσει ότι από τον Οκτώβριο και δω το μποξάκι ειναι region-locked."
Υποθέτω ότι το έχεις αγοράσει πιο πριν;

Ναι,αλλά γράφει πιο πάνω ο μετρ nakata ότι:"Ρωτάω επειδή κάπου είχα διαβάσει ότι από τον Οκτώβριο και δω το μποξάκι ειναι region-locked."
Υποθέτω ότι το έχεις αγοράσει πιο πριν;
Ωχ ναι το καλοκαίρι το αγόρασα

το έχει προσφορά το wallmart στα 39$ και έλεγα να πω στην ξαδέλφη να φέρει ένα τον Φεβρουάριο που θα έρθει Ελλάδα αλλά το σχόλιο περί region-locked του nakata με φόβισε.
EDIT:Ωχ...
  • U.S. and Puerto Rico compatible only
Πάρ'το.

Κάνει η ξαδέρφη την πρώτη ενεργοποίηση και το πρώτο update στην Αμερική με δικό σου λογαριασμό στην google και στο φέρνει.Από κει και πέρα δεν έχεις πρόβλημα.

Last edited:
Πάρ'το.

Κάνει η ξαδέρφη την πρώτη ενεργοποίηση και το πρώτο update στην Αμερική με δικό σου λογαριασμό στην google και στο φέρνει.Από κει και πέρα δεν έχεις πρόβλημα.
Σ΄ευχαριστώ πολύ,όμως όταν έρθει εδώ και "διαβάζοντας" την ip,δεν θα κλειδωθεί πάλι;

Ερώτηση.Όσοι παραλάβατε τον τελευταίο μήνα, η πρώτη ενεργοποίηση και setup έγιναν στην Ελλάδα η στις USA? Ρωτάω επειδή κάπου είχα διαβάσει ότι από τον Οκτώβριο και δω το μποξάκι ειναι region-locked.

έχει εδώ κάποια λύση https://protonvpn.com/blog/share-vpn-connection#windows

Last edited:
Την αναβάθμιση που έχεις έρθει την κάνουμε , ή θα κλειδωθεί;

Την αναβάθμιση που έχεις έρθει την κάνουμε , ή θα κλειδωθεί;
Ποια αναβάθμιση?σε μένα δεν έχει έρθει τίποτα.Ποιο build έχεις εγκατεστημένο?

010625061138.png

010625061609.png

Last edited:
Ούτε εμένα μου έχει βγάλει αναβάθμιση. Είχε βγάλει μια πριν καιρό. Μας κόβω να τρέμουμε κάθε φορά που θα στέλνουν αναβάθμιση 😂

Την εκανα, όλα καλά. Δεν είχα κάνει καιρό όποτε τώρα εχω την ίδια με τον nakata.

• Like
Reactions: angelalex
Μας κόβω να τρέμουμε κάθε φορά που θα στέλνουν αναβάθμιση 😂
Από όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοιος φόβος (εκτός περιπτώσεως factory reset) επειδή η συμφωνία μεταξύ walmart , thomson (αγοραστής της πρώην NOKIA) και SDMC αναφέρεται μόνο σε boxes που κατασκευάστηκαν(πουλήθηκαν)/κατασκευαστούν(πουληθούν) μετά την υπογραφή της συμφωνίας (10/2024).

Last edited:
Από όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοιος φόβος (εκτός περιπτώσεως factory reset) επειδή η συμφωνία μεταξύ walmart , thomson (αγοραστής της πρώην NOKIA) και SDMC αναφέρεται μόνο σε boxes που κατασκευάστηκαν(πουλήθηκαν)/κατασκευαστούν(πουληθούν) μετά την υπογραφή της συμφωνίας (10/2024).
Δηλαδή δεν πρόκειται να κάνουμε reset ποτέ 😂. Ευχαριστώ πολύ που μου το είπες να το έχω υπόψιν γιατί άμα έκανα θα είχα θέμα μετά..

Καλησπέρα, παρέλαβα και εγώ σήμερα, αγορά στα 39$, μου το έστησε ο φίλος μου στην Αμερική και μου το έφερε χθες,πάρα πολύ γρήγορο και πάρα πολύ καλό με πολύ όμορφη εικόνα.

Νεο firmware

Μαζί διατίθεται επίσης νέα αναβάθμιση για το τηλεχειριστήριο. Την έκανα και δεν είδα καμιά διάφορα ίσως να ειναι μόνο για τα τηλεχειριστήρια με οπίσθιο φωτισμό

ΠΡΟΣΟΧΗ θέλει αρκετή ώρα ως που να γίνει η αναβάθμιση.Περιμένετε μέχρι να τελειώσει.

011425080338.png

011425081551.png

Last edited:
Το παρέλαβα κι εγώ σήμερα από τον ξάδελφο που το είχε σετάρει στην Βοστώνη.Κομπλεζάν με μοναδικό bug ότι όταν επιλέγεις να σου δείξει το account,βγάζει ένα ερωτηματικό και δεν απεικονίζει κάτι.Σα να μην έχει συνδεθεί λογαριασμός google δηλαδή.
Επίσης δεν άλλαξα το Location και το άφησα ΗΠΑ.

Καλησπερα σας. Ενδιαφέρομαι για την αγορά του onn για χρήση cosmote TV και stremio. Πιστεύετε ότι θα με καλύψει; Επίσης η αγορά γίνεται μόνο μέσω Walmart για τι βάζω αγορά για Ευρώπη και με πετάει στο ubuy

Καλησπερα σας. Ενδιαφέρομαι για την αγορά του onn για χρήση cosmote TV και stremio. Πιστεύετε ότι θα με καλύψει; Επίσης η αγορά γίνεται μόνο μέσω Walmart για τι βάζω αγορά για Ευρώπη και με πετάει στο ubuy
Εγώ πάντως που μου το έφεραν από Αμερική μια χαρά ευχαριστημένος είμαι με όλα και Cosmote tv και stremio, eon, Vodafone tv κλπ όλα τα παίζει, και λόγω google tv το έχω σαν κύριο κουτάκι

Εγώ πάντως που μου το έφεραν από Αμερική μια χαρά ευχαριστημένος είμαι με όλα και Cosmote tv και stremio, eon, Vodafone tv κλπ όλα τα παίζει, και λόγω google tv το έχω σαν κύριο κουτάκι
Τυχερός αν στο έφεραν. Γιατί βλέπω τώρα αν το παραγγείλω μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει στα 120€.

Τυχερός αν στο έφεραν. Γιατί βλέπω τώρα αν το παραγγείλω μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει στα 120€.
Είμαι πάρα πολλά εγώ το πήρα κανονικά 50 επειδή έχω συγγενείς στην Αμερική. Αξίζει πάντως εγώ παρότι έχω και το google tv streamer το προτιμώ το onn 4k pro

Last edited: