- 17 June 2006
- 49,609
τι λέει αυτός ο opamp?
δεν θα τον βάλω πουθενά.
είναι βαλμένος σε ένα μηχανάκι που έχω παραγγείλει και είναι ήδη μανίσια πάνω σε βάση γιά το σκοπό αυτό.
Γι αυτό ρωτάω γιά το επόμενο βήμα...![]()
χμ το φτου κακά σημαίνει αφ ενός ότι δεν είναι καλό πράγμα, αλλά το αγαπημένος ότι σου αρέσει....
το επόμενο ερώτημα είναι ποιά είναι συμβατά με δαύτο ώστε η αλλαγή να θεωρηθεί αναβάθμιση προς το καλύτερο....
Σημαίνει ότι, αν αναγκαστικά θα πρέπει να αφήσω στην άκρη τις λυχνίες και να χρησιμοποιήσω τελεστικό θα προτιμήσω τον 134.
Εχω δοκιμάσει -τα μαύρα χρόνια που έπαιζα με τελστικούς- τους 604, 606, 134, 627, 637 απο την σειρά OPA της BB. Φυσικά ακόμα τους χρησιμοποιώ σε πολλές κατασκευές, γεννήτριες, buffers, ενισχυτές σε μετρητικά.
χμ... λες 134 εγώ λέω 2134. Να υποθέσω ότι μιλάμε γιά το ίδιο πράγμα ?
αυτός είναι ti.
δηλ. με την ίδια λογική βάζω αντί ti, bb 2604 ?
σόρρυ αλλά το επίπεδον χαμηλόν...
Ποιό είναι συμβατό με τι ?
Τζιμ τι εννοείς διπλός ?
search κάνω μάνα μου. Άρχισα από τους φίλους...
χμ... λες 134 εγώ λέω 2134. Να υποθέσω ότι μιλάμε γιά το ίδιο πράγμα ?
αυτός είναι ti.
δηλ. με την ίδια λογική βάζω αντί ti, bb 2604 ?
σόρρυ αλλά το επίπεδον χαμηλόν...
Ποιό είναι συμβατό με τι ?
Τζιμ τι εννοείς διπλός ?
search κάνω μάνα μου. Άρχισα από τους φίλους...
Μανώλη σαφέστατα αυτή τη φορά.
Ευχαριστώ.
Τζιμ, επίσης ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω.
Τελικά πως διαπιστώνω την άμεση συμβατότητα?
Αν κάτι δεν είναι συμβατό θα ανατινάξω το μηχανάκι ή απλά δεν θα παίζει ?
Αλλαγές "νύχτα" δεν θα συμβούλευα.
Θα πρέπει να γίνουν κάποιοι βασικοί έλεγχοι στο κύκλωμα.
Λιανά, δεν σημαίνει ότι τα πόδια είναι ίδια στον αριθμό ή ακόμα και το pinout και βάζουμε ότι βρούμε. Ισως όχι τόσο για την καλή υγεία του τελεστικού που συνήθως είναι bullet proof (ή καλύτερα fool proof) αλλά για αυτήν του υπόλοιπου κυκλώματος.
Πες μας τι θες ν αλλάξεις με τι και θα ρίξουμε μια ματιά ή τις ανάλογες ερωτήσεις για το θύμα (συσκευή προς σφάξιμο).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.