Κάποια στιγμή όμως ούτε το σπρέυ θα πρέπει να υπάρξει. Εννοώ ότι δεν υπάρχει λόγος να βανδαλίζουνε (ναι βανδαλισμός είναι το σπρέυ) τα μνημεία μας, για κανένα λόγο. Είναι άλλο το να γράψεις ένα σύνθημα σε τοίχο και άλλο σε μνημείο. Δείχνει ασέβεια στο σύνολο της κοινωνίας...
Την άψογη ατμόσφαιρα ΓΙΟΡΤΗΣ όλη τη μέρα στην πόλη την είδες βανδαλισμό; Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε; Για πες μας και τί ομάδα είσαι να δούμε ποιοί βανδαλίζουν....
Εγώ είδα τουρίστες χαμογελαστούς στην παραλία ενθουσιασμένους από το κλίμα...μικρά παιδιά στα κίτρινα να παίζουν...καντίνες να ψήνουν μπροστά στη θάλασσα και κόσμο σε παρέες να κάνει πικνικ πριν τον τελικό, ή να πίνει το καφεδάκι του χωρίς να ενοχλεί στο παραμικρό...και σε πείραξαν τα κουτάκια μπίρας;
Ε άντε τράβα στη Σουηδία ρε φίλε...μας γύρισες τα μυαλά πρωινιάτικα....
Εκεί έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών....:BDGBGDB55:Έλα ρε Μιχάλη τώρα σιγά τα επισόδεια. Για Σουηδία είσαι κι εσύ.
Εκεί έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών....:BDGBGDB55:
Οι περισσότεροι από αυτούς είναι οπαδοί της Τρέλλε - μποργκ?????:chinscratch::chinscratch:
Μου αρέσει να είμαι σε θύρα που το αίμα βράζει...Και τί γίνεται δίπλα σου; Απ' ότι ξέρω δεν είχαμε επεισόδια στο νέο Καραισκάκη. Ίσα ίσα που έχει ωραία ατμόσφαιρα. Τώρα αν εννοείς ότι κάποιος άναψε δίπλα σου τσιγαριλίκι...αν σε ενοχλεί αλλάζεις θύρα ή θέση.
Eίναι προφανές πως δεν πηγαίνετε στο γήπεδο και δεν έχετε ιδέα τί συμβαίνει εκεί και τί όχι, και σε ποιές διαστάσεις συμβαίνει αυτό σε σχέση με τα "ρεπορτάζ".
Προσπαθείτε να κρίνετε το ποδόσφαιρο με όρους Μεγάρου Μουσικής. Όταν λοιπόν δείτε από κοντά πραγματικά επεισόδια και βανδαλισμούς (και όχι από τον καναπέ σας στον Ευαγγελάτο), τότε θα αξιολογήσετε κατάλληλα το πόσο όμορφο ήταν το κλίμα χθες και πόσο ελάχιστα τα όποια περιστατικά για έναν τελικό με χιλιάδες οπαδών και από τις δύο ομάδες που χάρηκαν το παιχνίδι.
Μέχρι να ξεπεράσετε το κόμπλεξ ανωτερότητας του κουλτουριάρη που θεωρεί υπανθρώπους τους συμπολίτες του που πηγαίνουν στα γήπεδα όλης της χώρας (και όλου του κόσμου), περιοριστείτε σε κρίσεις επί αντικειμένων που γνωρίζετε και όχι "έχετε ακουστά" ή "διαβάζετε στις εφημερίδες"....
Ενημερωμένο σε βρίσκω.:ADFADF1::ADFADF1:
Που να δείς τι γίνεται στο Τρόμσο της Νορβηγίας,που ειναι και το βορειότερο τμήμα τής χώρας..
Η κοντινότερη ομάδα η Μπόντο Γκλίμτ απέχει 500km..
Α υπάρχει και τοπικό ντέρμπυ Τρόμσο-Τρομσντάλεν...
Εκεί πρέπει να πίνουν δυο μπουκάλια στο κάθε ημίχρονο γιά να μήν ´κόψουν φλέβες´.:Banane0::Banane0:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.