Υπομονή θα πρέπει να κάνεις. Είναι πρόβλημα των τελευταίων οδηγών της VU+ που βγήκαν τον Ιούνιο. Χαλάσανε το vtuner interface. Θα πρέπει να περιμένεις να βγουν νέοι. Δυστυχώς η VU+ έχει ρίξει το βάρος της στον VU+ Solo 4K και δεν αναμένονται σύντομα updates.Παιδιά πήρα σήμερα τον vu zero εχω βαλει openpli 4 βαζω στον δεκτή ενα στεκακι mpeg4 για τα επίγεια crypto redi 100 αλλα δεν μου παίζει καλα η φωνή απο τα επίγεια και τρεμη κάπως η εικόνα τι να κάνω ξέρει καποιος
Δλδ οποιο στεκακι και να παρω δεν θα παιξη κανενα?Υπαρχει openpli 4 για vu zero παλιο ωστε να παιζει καλα ?Υπομονή θα πρέπει να κάνεις. Είναι πρόβλημα των τελευταίων οδηγών της VU+ που βγήκαν τον Ιούνιο. Χαλάσανε το vtuner interface. Θα πρέπει να περιμένεις να βγουν νέοι. Δυστυχώς η VU+ έχει ρίξει το βάρος της στον VU+ Solo 4K και δεν αναμένονται σύντομα updates.
Εναλλακτικά θα πρέπει να βρεις παλιό image (πχ από Μάρτιο - Απρίλιο 2015) που να έχει τους παλιούς οδηγούς.
Μπήκα εκεί τι πρέπει να γράφει θα είναι κάτι που θα το κατεβάσω αν βγουν οδηγοί νέοι?...Θα κάνουν καιρό να βγουν υπάρχει κάποια άλλη λύση?Στο http://code.vuplus.com/, εκεί που λέει Openvuplus-3.0
Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση έχω τον vu+ solo2 και εδώ και λίγες μέρες του πέρασα το open pli 4 (αντι του bh) θα ήθελα να ρωτήσω για την επιλογή ενημέρωση που έχει πρέπει να του κάνω ή οχι και αν ναι κάθε πότε θα βελτιώνεται ή αν δεν έχω πρόβλημα δεν χρειάζεται?
Φιλε μου να σου δοσω το email μου αν βγει κατι να μου στειλεις μπορεις?Βγήκαν νέοι οδηγοί χθες αλλά δε διόρθωσαν το πρόβλημα με το vtuner. Οπότε παραμένεις στους 20150511 μέχρι νεωτέρας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.