OpenPLi images και νέα

Υπαρχει καποιος τροπος να επεξεργαστείς τις πληροφορίες απο τις εγγραφές που εχεις κανει; εχω καταφερει να αλλαξω το όνομα και την συντομη περιγραφή αλλά θελω να αλλαξω και την υποθεση καθως και την ημερομηνία/ωρα που εγινε η εγγραφή.

παιδια αν μπορει καποιος ας μου ποσταρει το τελευταιο image opepli gia azbox hd και να μου πει αν δουλευει καλα..............

Παιδιά πήρα σήμερα τον vu zero εχω βαλει openpli 4 βαζω στον δεκτή ενα στεκακι mpeg4 για τα επίγεια crypto redi 100 αλλα δεν μου παίζει καλα η φωνή απο τα επίγεια και τρεμη κάπως η εικόνα τι να κάνω ξέρει καποιος

Απάντηση: Re: OpenPLi images και νέα

Παιδιά πήρα σήμερα τον vu zero εχω βαλει openpli 4 βαζω στον δεκτή ενα στεκακι mpeg4 για τα επίγεια crypto redi 100 αλλα δεν μου παίζει καλα η φωνή απο τα επίγεια και τρεμη κάπως η εικόνα τι να κάνω ξέρει καποιος
Υπομονή θα πρέπει να κάνεις. Είναι πρόβλημα των τελευταίων οδηγών της VU+ που βγήκαν τον Ιούνιο. Χαλάσανε το vtuner interface. Θα πρέπει να περιμένεις να βγουν νέοι. Δυστυχώς η VU+ έχει ρίξει το βάρος της στον VU+ Solo 4K και δεν αναμένονται σύντομα updates.
Εναλλακτικά θα πρέπει να βρεις παλιό image (πχ από Μάρτιο - Απρίλιο 2015) που να έχει τους παλιούς οδηγούς.

Re: Απάντηση: Re: OpenPLi images και νέα

Υπομονή θα πρέπει να κάνεις. Είναι πρόβλημα των τελευταίων οδηγών της VU+ που βγήκαν τον Ιούνιο. Χαλάσανε το vtuner interface. Θα πρέπει να περιμένεις να βγουν νέοι. Δυστυχώς η VU+ έχει ρίξει το βάρος της στον VU+ Solo 4K και δεν αναμένονται σύντομα updates.
Εναλλακτικά θα πρέπει να βρεις παλιό image (πχ από Μάρτιο - Απρίλιο 2015) που να έχει τους παλιούς οδηγούς.
Δλδ οποιο στεκακι και να παρω δεν θα παιξη κανενα?Υπαρχει openpli 4 για vu zero παλιο ωστε να παιζει καλα ?

Θα παίξει όπως παίζει και αυτό που έχεις. Πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι να βγουν νέοι οδηγοί.

Re: Απάντηση: OpenPLi images και νέα

Πως θα καταλάβω ότι βγήκαν νέοι οδηγοί που πρέπει να κοιτάω?..θα περάσει πάρα πολύ καιρός για να βγουν ι οδηγοί τι λες?

Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση έχω τον vu+ solo2 και εδώ και λίγες μέρες του πέρασα το open pli 4 (αντι του bh) θα ήθελα να ρωτήσω για την επιλογή ενημέρωση που έχει πρέπει να του κάνω ή οχι και αν ναι κάθε πότε θα βελτιώνεται ή αν δεν έχω πρόβλημα δεν χρειάζεται?

@panos10gr:
Θα γράφει "Drivers Update" ή κάτι τέτοιο.
Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις με ftp τους παλιότερους οδηγούς.
http://archive.vuplus.com/download/drivers/vuplus-dvb-modules-vuzero-3.13.5-20150511.tar.gz
http://archive.vuplus.com/download/drivers/vuplus-dvb-modules-vuzero-3.13.5-20150403.tar.gz
http://archive.vuplus.com/download/drivers/vuplus-dvb-modules-vuzero-3.13.5-20150317.tar.gz

Ένας από αυτούς τους 3 λύνει το πρόβλημα. Θα πρέπει να περάσεις τα αρχεία που υπάρχουν μέσα στα tar.gz στο φάκελο /lib/modules/3.13.5/extra

edit: το δοκίμασα πριν λίγο, ο 20150511 λύνει το πρόβλημα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση έχω τον vu+ solo2 και εδώ και λίγες μέρες του πέρασα το open pli 4 (αντι του bh) θα ήθελα να ρωτήσω για την επιλογή ενημέρωση που έχει πρέπει να του κάνω ή οχι και αν ναι κάθε πότε θα βελτιώνεται ή αν δεν έχω πρόβλημα δεν χρειάζεται?

To OpenPLi είναι development release - αυτό θα αλλάξει μάλλον με την έκδοση 5 όπου θα υπάρχει μία έκδοση stable και μία development. Μέχρι να γίνει αυτό, αν κάνεις update συνεχώς παίρνεις αμέσως όλες τις εξελίξεις στον κώδικα αλλά αυτό έχει τον κίνδυνο κάποιες φορές το update να αποτύχει και να μη μπορείς να εκκινήσεις το δέκτη.

Φιλε μου malakudi σε ευχαριστώ παρα πάρα πολυ εγινε τελικά παίζει να σε καλα αλήθεια!!!!!!

Βγήκαν νέοι οδηγοί χθες αλλά δε διόρθωσαν το πρόβλημα με το vtuner. Οπότε παραμένεις στους 20150511 μέχρι νεωτέρας.

Βγήκαν νέοι οδηγοί χθες αλλά δε διόρθωσαν το πρόβλημα με το vtuner. Οπότε παραμένεις στους 20150511 μέχρι νεωτέρας.
Φιλε μου να σου δοσω το email μου αν βγει κατι να μου στειλεις μπορεις?

οκ φίλε μου θα περιμένουμε τότε...πειράζει σε κάτι να μηνώ με τους παλιούς οδηγούς από την στιγμή πού παίζει καλά ο δεκτής?

Όχι, δε πειράζει. Απλώς αν κάνεις ενημέρωση θα σου περάσει αυτόματα τους καινούριους και θα πρέπει πάλι να περάσεις με ftp τους παλιούς.

Γιατί όμως το epg του openpli δείχνει μόνο την ερτ ελληνικά ενώ στα σταρ σκάι μεταφρασμένα στα αγγλικά?
(Το ίδιο μου κάνει και η lg τηλεόραση στο σπίτι ενώ στις πανασόνικ είναι όλα στα ελληνικά).

στο openpli πας στην αυτοματη επιλογη γλωσσας και βαζεις ελληνικα. το μενου το εχεις στα ελληνικα;