Ποιός ανέφερε βρε παίδες ως "γλυκερά" τα seconda; Μήπως έγραψα κάτι λάθος και παρανοήθηκα (πλην sokmav & leo);
Το ακριβώς αντίθετο εννοούσα... Τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία (ακρόαση) αυτό κατάλαβα...
ότι πρόκειται δηλαδή για "σοβαρά" και καλοφτιαγμένα ηχεία, που μόνο όμως με ανάλογα συνοδά θα μπορούσαν να δώσουν ένα πιο "ζουμερό" αποτέλεσμα (αν και εφόσον ο χρήστης επιθυμεί κάτι τέτοιο).
"Αναλογα συνοδα" δεν ειναι αυτα της ιδιας εταιρειας;
Εν πάση περιπτώσει, το θετικό είναι ότι ο φίλος evam γνωρίζει τι ήχο δεν θέλει, οπότε με το seconda μάλλον βαδίζει σωστά...
Το μόνο, λίγη προσοχή σε ενα πιθανό ενδεχόμενο "θέματος" στη μεσουψηλή περιοχή (λόγω συνέργειας με ενισχυτή), το οποίο (αν υπάρξει, που το απεύχομαι) θα γίνει αντιληπτό μόνο με εκτεταμένη ακρόαση (2-3 ώρες τουλάχιστον, σερί).
Στη πρώτη μισή-μια ώρα, κάτι τέτοιο μπορεί να ακουστεί και ως "εντυπωσιακό", "διαφανές" ή "αναλυτικό", αλλά σε βάθος χρόνου να αποδειχθεί τελικά "κουραστικό", "λαμπρό", και "χαρά του φαρμακοποιού" που θα ξεπουλήσει όλα του τα παναντόλ έξτρα...
Οπως ακριβως την πατησα με τα 805ς
Η πηγή σου είναι σούπερ... Με τις χαμηλές δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα (πως να έχεις κιόλας αφού δεν θα υπάρχουν)
μη μου λες τετοια μη μου λες ... οπότε... λίγη προσοχή στην ακρόαση (δοκίμασε και "κακές" ηχογραφήσεις. ελληνικά ακούς, δεν θα δυσκολευτείς να βρεις!), και αν δεν προκύψει οποιοδήποτε θέμα (όπως λχ αυτό των μεσουψηλών), τότε θα χαρούμε όλοι να έχουμε έναν ακόμα ευτυχισμένο μουσικόφιλο στη παρέα... :smile:
Εγώ πάντως (στο "κόλλημα"!) θα προτιμούσα τα sonus...