Larry said:Δημητρη και λιγα μας ειπε ....παντως Σπυρο η αγαπημενη σου κωμωδια πρεπει να ναι το Αναλυσε το 1 κ 2 με Ρομπερτ Ντε Νιρο στον ρολο του Γκανστερ που κλαιει ......
Σπύρος Σούρλας said:Στο thread του Brokeman Μοuntain,αγαπητέ Ντόκ(!!!!)είχα γράψει ότι οι άντρες έχουν μιά θηλυκή πλευρά τήν οποία προσωπικά δεν την χαρίζω ούτε στά θήλεα ούτε στούς gay,υποχρεωτικά.
Επειτα βέβαια απο την εμβριθέστατη ανάλυση α λά Αντρέϊ Βάιντα,πού έκανες,ίσως θά πρέπει να ξανασκεφτώ εάν ισχύει η παραπάνω σκέψη μου.Και μήπως τελικά όσοι ´κλαίμε´γουσταρουμε τα ξινά.:Banane0:
Φαίνεται ότι ταυτίζεις την ευαισθησία με τήν υστερία.Οι μπάσσοι πάντως πούχουν τις καλύτερες αντρικές ´χαμηλές´είναι και οι πιό ´ρωμαλέοι´.σέ ένταση φωνής.![]()
ΥΓ
Οσοι έχουν ´μαρμαρένιο´στήθος λέμε ότι εμφανίζουν αλεξιθυμία.Ετυμολογία γνωρίζεις,τα συμπεράσματα δικά σου.:grandpa:
ΥΓ2
Εγώ φιλιππικούς???Καλά ρε σύ τα δικά σου thread και post οταν τα γράφεις δεν τα ξαναδιαβάζεις ποτέ???![]()
![]()
:ernaehrung004:
Y.Γ3
Larry το επόμενο πληκτρολόγιο κερασμένο![]()
Δημήτριος Ντοκατζής said:αντιγράφω από http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=60217#post60217
". . . .Και οι τρείς αυτοί δίσκοι αντιπροσωπεύουν για μένα την κορωνίδα του χείριστου , της απόλυτης βλακείας , του ολοστρόγγυλου μηδενικού . Εάν η μουσική ήταν έτσι θα προτιμούσα να μην είχα ακούσει ποτέ μου μουσική . . ."
Ο ορισμός του αλεξίθυμου![]()
Δημήτριος Ντοκατζής said:Πάντως εγώ , στις 15 Νοεμβρίου , θα βλέπω στο ΜΜΘ "όλες αυτές που κάνουν έτσι" .
Σπύρος Σούρλας said:Αγαπητέ Maverick,περιμένεις καλό λόγο απο τον Ντοκ για την οπερα???Εισαι πολύ αισιόδοξος.Αυτός πάει μονο και μονο για να γραψει αρνητικά σχόλια εδώ:twoguns: .Μάλλον, έχει ήδη αποφασίσει τι θά γράψει πρίν τήν δεί.![]()
Μόλις κάψει ( αλά Slade)τον πρωτο γιαπωνέζικο δίσκο στά πλαίσια μουσικού αδιεξόδου:chinscratch: ,τότε μπορεί και να γράψει.Και θά γράψει και ενδιαφέροντα πράγματα.Και μπορεί να του ξεφύγει και κανένα δάκρυ.:smile:
Σπύρος Σούρλας said:Και μπορεί να του ξεφύγει και κανένα δάκρυ.:smile:
Δημήτριος Ντοκατζής said:Μουσικά αδιέξοδα αντιμετωπίζουν μόνον όσοι είναι προσκολλημένοι στην μουσική του προπερασμένου αιώνα. Προτείνω να ανταλλάξουν το αυτοκίνητο τους με κάρο και να πάψουν να πληρώνουν ΔΕΗ . Το φως των κηρίων και το σεληνόφως είναι ό,τι πρέπει για να παρακολουθούν τις σχετικές παρτιτούρες ( αφού δεν θάχουν και player για να ακούσουν την μουσική ) .![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.